Om LEMCO

Hjælp til private

Motionscykler, pedaltrænere og hjælpemidler til private

Vi  hjælper kommuner og private med hjælpemidler og motionscykler, vi fokuserer på også at medvirke til at private også får et bedre liv gennem træning i eget hjem. Træningen er et godt supplement til offentlig genoptræning.

For private er der tit en række økonomiske spørgsmål, der rare at få plads, inden at der bliver indkøbt hjælpemidler eller løsninger til træning elle genoptræning. Kontakt os for gratis vejledning i forbindelse med genoptræning.

Hvis du eksempelvis har brug for en dropfodsskinne, så kan du kontakte din kommune (Afdelingen for kropsbårne-hjælpemidler).

Kommunen har måske en indkøbsaftale med en lokal virksomhed hvor de typisk får 5% eller 10% rabat. Hos LEMCO giver vi normalt ikke rabat, men til gengæld er vores pris ofte ca. 50 – 75% under den pris som eksempelvis dropfodsskinnen DICTUS koster andre steder.

Det er god fornuft for din kommune og for dig at få Dropfodsskinnen gennem os. Derudover er vores Smartstol også godkendt som hjælpemiddel i en række kommuner og hjælper til en lettere hverdag.

Se endvidere hvad man skal være opmærksom på her

Kommunalt tilskud til motionscykler til kørestol

Ifølge loven har kommuner desværre ikke pligt til at tilbyde trænings-udstyr som et hjælpemiddel. Enkelte kommuner er dog ved at blive opmærksomme på fordelene ved hjemme-rehabilitering m.v. idet hospitalsophold er uforholdsmæssigt dyre.

Sandsynligheden taler dog for, at du selv skal betale, derfor er vores løsninger prissat så også privatpersoner typisk har råd – og hvis midlerne er små, kontakt os for forslag til eks. fonde m.v.

Fondsansøgninger

Vi hjælper gerne med forslag til fonde, som måske kan hjælpe dig med et beløb, der kan gøre drømmen om at træne hjemme til virkelighed. Udover fonde er vores holdning, at det ikke skal være pengene der står i vejen for at anskaffe sig en træningsløsning og gennem en konstruktiv dialog, finder vi altid en løsning. Det mener vi både er ansvarligt og fleksibelt.

Her kan du se en oversigt over forskellige fonde samt tips og tricks over nogle af de fonde vi mener det kan være relevant at søge, hvis man befinder sig i de målgrupper som vi primært arbejder med.

Vi ønsker at være så fleksible som muligt, og derfor har vi som en del af vores service og respekt for at forskellige personer har meget forskellige behov og individuel kapacitet.

Derfor er det naturligt for os, at du kan prøve mange af vores løsninger i 14 dage.

På den måde, finder man ud af hvor godt vores løsning hjælper det tiltænkte formål, hvad end det drejer sig om et hjælpemiddel eller en motionscykel.

I forbindelse med præsentationen af de enkelte løsninger, vil det fremgå om der er mulighed for at afprøve et hjælpemddel eller træningsudstyr i 14 dage.

Bestil en god krykke hos os - det bliver du glad for !

FlexyFoot Stødabsorberende fod til krykke – Meget Skridsikker

kr. 215,20 Inkl. Moms
Vælg udgave This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Krykke med ergonomisk blødt håndtag

kr. 356,25 Inkl. Moms
Vælg udgave This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Tornado dupsko til krykke fra Thomas Fetterman

kr. 232,50 Inkl. Moms
Tilføj til kurv

Ultra let krykke i Carbon kun 230 gram

kr. 2.002,50 Inkl. Moms
Vælg udgave This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
I TVIVL?

KONTAKT MIG VENLIGST !

FÅ HJÆLP OG VEJLEDNING
Er du i tvivl om vi kan hjælpe netop dig ?

Med 30 års erfaring er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig. Ring mig op på tlf. 3325 4002 for råd og vejledning.

Det vil glæde mig at hjælpe dig.

Carsten-Lemche ceo lemco
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.