[rev_slider slidertitle=”Lemco – CombiBike” alias=”lemco-combibike”]

Mobilitstrænere til genoptræning og vedligeholdende træning.

Vi leverer både til private der søger ekstra træning og velvære samt til plejecentre og genoptræningscentre i ind og udland.
Combi Bike Plus motionscykel til kørestol

Lemco Combi Bike Plus

Cyklens unikke og banebrydende design sikrer at den kan bruges med mange endegavle på hospitals og plejesenge. Rent design sikrer brugervenlighed og enkel betjening, så cyklen kan anvendes optimalt af flest mulige patienter.
AnvendelseTræning fra kørestol og stol
FormålMotionstræning
Størrelse (HxBxL) 110 cm x 50cm x 110cm
Vægt38 kg
Combi-Bike-Plus-Motionscykel-til-kørestol
LEMCO BEDBIKE

Enkel og effektiv mobilitets-træner

Lemco BedBike er yderst brugervenlig og flytbar efter behov. Med sine bare 9 kg og fleksibel montering - kan sengecykelen let tilpasses til hjemmet eller patientsengen.

Lemco Combi Bike Plus

MOBILITETS-TRÆNER DER STYRKER KROPPEN
Banebrydende motionscykel som er udviklet og produceret i Danmark. 

Vores helt specielle teknologi gør at stort set alle kan benytte vores træner med stort udbytte. Mange kan have glæde af supplerende genoptræning og holde sig igang hjemme. Almindelige motionscykler er ikke egnet til gangbesværede og kørestolsbrugere. 

Denne motionscykel erstatter de dyre motionscykler med motor – er mere enkel og langt mere anvendelig end passiv

Mobilitets-træner til gangbesværede

Kontakt os venligst om afprøvning af vores banebrydende mobilitets-træner, og bliv skrevet op til mulig afprøvning.

Vi håndbygger træningscyklen på vores lille fabrik i Helsingør til en pris langt under  trænere der eller benyttes for mennesker i kørestol.

Cyklen er stabil og erstatter ofte dyre elektriske motionscykler – Vores BEAT Teknologi sikrer at selv personer med store handicap kan træne med stort udbytte.

Indlæringstid: to til fem sekunder

Der er mange fordele ved at træne hjemme. Du kan træne meget mere, du kan gøre det inden du skal sove, du behøver ikke bruge 4 timer på 20 minutters træning, og så kan du springe over hvis du ikke er helt oplagt – uden at det går udover hele ugens træning.

Motionscyklen / mobilitetstræneren bruges af mange både i private hjem, men også genoptræningscentre og plejecentre, bofælleskaber og bosteder har fundet ud af hvor godt bevægelse er for kroppen.

Når man bliver mere selvhjulpen bliver man også mere omgængelig.

Erstatter motionscykler med motor

Vores genoptræningscykel er ultra enkel. Den kan betjenes af selv stærkt skadede personer. En indlæringstid på blot nogle få sekunder kendetegner vores træner.

Trådet (hvordan føles det at cykle) er helt glidende og kan ikke sammenlignes med den kedelige oplevelse med motionscykler med motor.

Motionscykler står ofte ubrugte hen på plejecentre, hvorimod vores Combi Bike Plus cykler benyttes flittigt, og ofte med en vente-kø!

En god investering

Investering i motion er givet godt ud. Man skal ikke anså motion som en udgift, men som en måde hvor ens livskvalitet kan øges.

Kroppen har godt af bevægelse, leddene smøres, maven bliver aktiveret, blodcirkulationen stimuleres. Vi ser ofte at vand i benene reduceres og behovet for kompressionsstrømper reduceres idet den naturlige blodcirkulation og venepumpen stimuleres.

Glad og positivt udseende lyser op på stuerne

Bøgebladene på siden signalerer forår og vitalitet – det positive danske design lyser ud af cyklen.  En overraskende god motionscykel der er velfungerende og pæn – og som burde stå i ethvert hjem hvor gennemsnitsalderen har passeret 80 år, eller hvor et  mobilitetshandicap fylder i hverdagen.

10 modstandsniveauer og det specialdesignede indbyggede magnetiske modstandssystem gør senge-cyklen verdens bedste motionscykel.

Selv kraftigt lammede personer kan med lethed bevæge sig selv med vores træner.

Defacto Standard

Cyklen er defacto standard på danske plejecentre og mange genoptræningscentre. Vi leverer til hele verden, da det kun er os der producerer disse trænere.

Ser du noget der ligner, kan du være sikker på at det ikke er det samme. Vi tilbyder derfor hvis du er i tvivl, at du låner vores cykel og prøver den mod alt andet

– Vi er ikke i tvivl om at du vil vælge denne her.

Hvordan vil du overbevises ?
PRØV, LEJ ELLER KØB
Det tager blot få sekunder før smilene kommer frem når vi ser mennesker der har tilbragt dage / uger uden selvstændig bevægelse begynde at bevæge sig.

Det er virkelig svært at få nok træning / genoptræning, hvis man er motiveret. Vores cykler bruges af hundredevis af patienter og borgere hver dag fordelt over hele verden.

Du går aldrig fejl af en LEMCO Combi Bike Plus – og vores kvalitet og tilfredshedsgaranti sikrer dig langt bedre end alle andre garantier.

Combi-Bike-benstøtter.jpg