Varene leveres selvfølgelig helt hjem til dig…

Fragtprisen bliver pålagt ved checkud.

Det sikrer dig den billigste levering, i alle tilfælde.

Ordrer bestilt mandag til fredag bliver normalt sendt inden for 24 timer.

Bestiller du i helligdage eller i week-ender, bliver ordren ekspederet førstkommende hverdag. Omkring typiske ferieperioder, Påske, Jul og Sommer kan der forekomme længere ekspeditionstider.

Vi tager forbehold for, at uforudsete hindringer så som trafik- og vejrforhold kan forsinke leveringen. Du forpligter dig til at sørge for, at din bestilling kan leveres på den ønskede adresse, og at du selv eller en anden, som er berettiget til at modtage varerne, tager imod varerne.

Hvis pakken ønsket stillet på adressen (også kaldet flexlevering) hæfter hverken fragtfirmaet eller LEMCO for erstatning ved tyveri eller lignende, efter at denne er blevet leveret på den ønskede adresse. Der kan gives fuldmagt til GLS til at stille pakken et aftalt sted. Fuldmagt til GLS, ellers anbefales det at varen sendes til en firmaadresse (evt. pårørende)

Læs mere om hvad engangsfuldmagten dækker over her: Engangsfuldmagt mere information

Ved forsendelser med PostDanmark kræves en aftale med PostDanmark om at varene kan sættes på adresse. Den hedder Modtagerflex og den kan du læse om her.

Du kan naturligivs også vælge at hente varene i vores butik (efter aftale) I helsingør, hvor du også kan afprøve løsningerne.

En sidste mulighed er at kontakte os for at pakken afleveres i PakkeShop hvis det er lettere. Kontakt os venligst pr. telefon hvis dette ønskes.

Vores løsninger leveres almindeligvis med PostDanmark,  GLS eller Danske Fragtmænd, afhængig størrelse og vægt.

Småpakker sendes almindeligvis med GLS indenfor 24 timer i Danmark og leveres altid på den angivne adresse. Pakker med fragtmand sendes almindeligvis indenfor 24 til 48 timer.

Telefonnummer: 3325 4002

E-mail: info@lemco.dk

Hverdage: 8.30-16.30

Lørdag/Søndag: Lukket