Motion og Træning

til gangbesværede og kørestolsbrugere.
Mobilitetstræner til brug fra kørestol til at træne benene

Motion er sundt!

Når man sidder i kørestol eller har stærkt reduceret gangdistance er motion ekstra vigtig. Det kan være umuligt at følge retningslinierne om 30 minutters fysisk aktivitet.

Med vores løsninger er dette muligt, ligegyldigt om man er meget “småtgående”, benamputeret eller har en kronisk sygdom der har reduceret ens fysiske formået til næsten nul.

Få en bedre hverdag

30 minutters fysisk aktivitet dagligt giver mange en stor glæde. At opleve at man igen kan bevæge kroppen ved egen hjælp giver en stor tilfredsstillelse.

Vi har hver uge kunder der bliver overrasket over hvor meget de faktisk kan træne med vores cykler og hvor store fremskridt de kan opnå ved daglig træning – og ikke lade sig nøje med to gange ugentlig vedligeholdende træning.

Mnauped med BEAT Teknologi
HUNDREDEVIS AF KUNDER TAGER IKKE FEJL
BEDSTE MOBILITETSTRÆNER PÅ MARKEDET

OVERRASKENDE GOD

Vores kunder lyser op når de oplever hvor meget de kan med vores cykel, i forhold til eksisterende cykler med hjælpemotor.

BEAT TEKNOLOGI

Body Energy Accumulating Technology. Vores cykler er kendetegnet ved ikke at have nogle døde punkter i rotationen som andre motionscykler.

SYNKRONE BEVÆGELSER

Arme og ben bevæges ``ubesværet`` og i en helt glidende bevægelse. Vores overlegne BEAT Teknologi sikrer at det er muligt - selv med svære lammelser.

TILFREDSHEDSGARANTI:

Du er sikret mod fejlkøb hos os. Vores lange erfaring med træning for mennsker i stol og kørestol kombineret med vores tilfredshedsgaranti.

Jeg garanterer dig den rigtige løsning

Hos os er du i trygge hænder. TIlfredshedsgaranti sikrer dig det rigtige
Pedaltræner til ældre dame
1000+ KUNDER TAGER IKKE FEJL

BEDSTE PEDALTRÆNER PÅ MARKEDET

OVERRASKENDE GODE PEDALER

Når først man har sat fødderne i pedalerne - bliver de på plads. Pedalerne er så gode at man sjældent behøver at bruge velcroen på pedalerne.

TILFREDSHEDSGARANTI

Hvis du er i tvivl om det skal være denne pedaltræner eller en billig pedaltræner, så prøv denne og bliv overbevist.

MAGNETISK MODSTAND

Pedaltrænere har oftest mekanisk modstand, der giver en uens tråd. Vores pedaltræner har et patenteret magnetisk modstandssystem der sikrer jævn modstand.

TILFREDSHEDSGARANTI:

Du er sikret mod fejlkøb hos os. Vores lange erfaring med træning for mennsker i stol og kørestol kombineret med vores tilfredshedsgaranti.
Vælg dén løsning som passer dig bedst
PRØV, LEJ ELLER KØB
Hos Lemco kan du i mange tilfælde leje en af løsningerne i en periode. Matcher produktet ikke dine behov, så kan du returnere varen indenfor 14 dage.

Få hjælp og rådgivning gratis hos Lemco før du beslutter dig.

pedaltræner
Carsten-Lemche ceo lemco
I TVIVL?

KONTAKT MIG VENLIGST !

FÅ HJÆLP OG VEJLEDNING
Er du i tvivl om vi kan hjælpe netop dig ?

Med 30 års erfaring er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig. Ring mig op på tlf. 3325 4002 for råd og vejledning.

Det vil glæde mig at hjælpe dig.