[rev_slider slidertitle=”Lemco – BedBike” alias=”lemco-bedbike”]

Sengecykel

Sengecykel til hospitalssenge og plejesenge

Cyklens unikke og banebrydende design sikrer at den kan bruges med mange endegavle på hospitals og plejesenge. Rent design sikrer brugervenlighed og enkel betjening, så cyklen kan anvendes optimalt af flest mulige patienter.
AnvendelseHospitals- & Plejesenge
FormålForbedre og vedligeholde funktionsevne for sengeliggende
Størrelse50 x 50 x 50 cm
Vægt9,3 kg
bedbike_dialysis
LEMCO BEDBIKE

Brugervenlig og enkel i brug

Lemco BedBike er yderst brugervenlig og flytbar efter behov. Med sine bare 9 kg og fleksibel montering - kan sengecykelen let tilpasses til hjemmet eller patientsengen.

Sengecykel fra LEMCO

SENGECYKEL TIL HOSPITALS- OG PLEJESENGE
Banebrydende sengecykel til Hospitalssenge som er 100% udviklet og produceret i Danmark. Cyklens unikke design sikrer at den kan bruges med mange endegavle på hospitals- og plejesenge.

Sengecykel til hospitals senge

 

Kontakt os venligst om information om vores banebrydende sengecykel, og bliv skrevet op til mulig afprøvning.

Sengecyklen kommer i naturlig forlængelse af vores banebrydende træningscykel til brug fra kørestol, som også håndbygges hos os i Helsingør.

Cyklen er designet til at kunne blive brugt med mange forskellige senge-gavle, sengecyklen fungerer også med dialysestole og senge med opretstående træ-endegavle.

Senge Cyklen er let at bruge!

Sengecyklen hjælper til at man kan komme stærkere hjem fra hospitalet, end da man ankom.

Sengecyklen er perfekt til bl.a. dialysepatienter der ønsker at have mere energi efter dialyse. Plejehjem kan benytte sengecyklen til liggende træning, og derved få mulighed for at få beboeren hurtigere på benene, efter eks. hospitalsindlæggelse / sygdom.

Handy for personale

Enkelthed og brugervenlighed for både for sygeplejesker og patienter er et “must” for at sengecykling kan blive en success på afdelingen.

Trådet ( hvordan føles det at cykle ) er helt glidende og kan ikke sammenlignes med de små pedaltrænere til seng, pedaltrænere til seng er enten med motor eller pedaltrænere til gulv, der blot af ukendte årsager anbefales at sætte op i sengen. Disse små pedal sengecykler er ikke egnet til brug fra seng, hvis man er i tvivl, så prøv LEMCO BedBike Sengecyklen – så forsvinder enhver tvivl.

Testet hos sygeplejersker

Der var enighed om at konceptet fungerer godt og at man gerne vil have fire cykler for at vurdere hvor meget hurtigere man kan få patienterne udskrevet. Blot en dags tidligere udskrivning af en patient betaler for hele investeringen i sengecyklen.

Projektet er begyndt i efteråret 2019. Vi venter spændt på resultaterne som forventes i 2023

Glad og positivt udseende lyser op på stuerne

 

Det positive danske design lyser ud af cyklen. Bøgebladene som dekorerer siderne signalerer energi, forår og vitalitet. En cykel der er velfungerende og pæn.

Fem modstandsniveauer og det specialdesignede indbyggede magnetiske modstandssystem gør senge-cyklen verdens bedste sengecykel.

Denne sengecykel er den eneste aktive sengecykel der er udviklet til at hægte på selve hospitalssengens ende, og som kan benyttes med mange typer senge-endegavle.

Sengecyklen kan også bruges med mange dialysestole

Cyklen er egnet til brug fra dialysestol – der er forskel på dialysestole derfor er det altid godt at teste cyklen på den konkrete dialysestol.

Mange dialysepatienter sengecykler og oplever stor gavn af bevægelsen. Blodcirkulationen stimuleres og kroppen styrkes, således at eks. træthed, kramper og ubehag – reduceres betydeligt hos mange hvis man træner under behandlingen. Se videoen som er optaget på Nykøbing Falsters dialyseafdeling og bliv inspireret.

Hvordan vil du gerne overbevises ?
PRØV, LEJ ELLER KØB
Det ligger os meget på sinde at vejlede korrekt. Derfor kan du trygt kontakte os og få en kompetent vejledning. Da vi er de eneste med disse cykler er vi ikke bekymret for at du køber noget andet, derfor vejleder vi og guider med glæde og engagement.
Sengecykel til dialyseseng / Dialysestol