Sengecykel
til hospitalsseng

Få mere styrke når du er sengeliggende. Træning reducerer tab af muskelstyrke under indlæggelse og hjemme.
Sengecykel
Sengecykel til hospitalsseng

Sengecykel til hospitalssenge og plejesenge

Cyklens unikke og banebrydende design sikrer at den kan bruges med mange endegavle på hospitals og plejesenge. Rent design sikrer brugervenlighed og enkel betjening, så cyklen kan anvendes optimalt af flest mulige patienter.
Anvendelse Hospitals- & Plejesenge
Formål Forbedre og vedligeholde funktionsevne for sengeliggende
Størrelse 50 x 50 x 50 cm
Vægt 9,3 kg
LEMCO BEDBIKE

Enkel at bruge

Lemco BedBike er yderst brugervenlig og handy for personale og patienter/pårørende. Med sine bare 9 kg og fleksibel montering - kan sengecykelen let monteres på en seng på hospital eller privat.

Sengecykel fra LEMCO

SENGECYKEL TIL HOSPITALS- OG PLEJESENGE
Banebrydende sengecykel til Hospitalssenge som er 100% udviklet og produceret i Danmark. Cyklens unikke design sikrer at den kan bruges med mange endegavle på hospitals- og plejesenge.

Trådet er glidende og hælkappen sikrer at foden bliver på pedalen under træning.

Sengecykel til hospitals senge

Kontakt os venligst og hør mere om vores banebrydende sengecykel, mulighed for afprøvning i 14 dage.

Sengecyklen kommer i naturlig forlængelse af vores banebrydende træningscykel til brug fra kørestol, som også håndbygges hos os i Helsingør.

Cyklen er designet til at kunne blive brugt med mange forskellige senge-gavle, sengecyklen fungerer ligeledes med dialysestole og senge med opretstående træ-endegavle.

Senge Cyklen er let at bruge!

Sengecyklen hjælper til at man kan komme stærkere hjem fra hospitalet, end da man ankom.

Sengecyklen er perfekt til bl.a. dialysepatienter der ønsker at have mere energi efter dialyse. Plejehjem kan benytte sengecyklen til liggende træning, og derved få mulighed for at få beboeren hurtigere på benene, efter eks. hospitalsindlæggelse / sygdom.

Handy for personale

Enkelthed og brugervenlighed for både for sygeplejesker og patienter er et “must” for at sengecykling kan blive en success på afdelingen.

Trådet ( hvordan føles det at cykle ) er helt glidende og kan ikke sammenlignes med de små pedaltrænere til seng, pedaltrænere til seng er enten med motor eller pedaltrænere til gulv, der af ukendte årsager anbefales at sætte op i sengen. Disse små pedal sengecykler er ikke egnet til brug fra seng, hvis man er i tvivl, så prøv LEMCO BedBike Sengecyklen – så forsvinder enhver tvivl.

Testet af sygeplejersker, læger, dialysesygeplejersker mm.

Mange hundrede sengecykler er allerede i brug på hospitaler i ind og udland. Med tiden opleves der flere og flere fordele ved at kunne træne aktivt i sengen. Alle fordele der både er fordele for patienten og for et presset sygehusvæsen.

Blot en dags tidligere udskrivning af én enkelt patient én gang betaler for hele investeringen i sengecyklen.

Det har vist sig, logisk nok, at sengecykling hjælper mange i både plejesenge og hospitalssenge til at holde kroppen igang. I forbindelse med dialyse og indlæggelse på mange afdelinger, herunder intensiv afdelinger hvor  sengecyklen er med at sikre mod tab af muskelstyrke under indlæggelse og er en sund aktivitet på trods af at være bundet til en seng.

Glad og positivt udseende lyser op på stuerne

Det positive danske design lyser ud af cyklen. Bøgebladene som dekorerer siderne signalerer energi, forår og vitalitet. En cykel der er velfungerende og pæn.

Fem modstandsniveauer og det specialdesignede indbyggede magnetiske modstandssystem gør senge-cyklen verdens bedste sengecykel.

Denne sengecykel er den eneste aktive sengecykel der er udviklet til at hægte på selve hospitalssengens ende, og som kan benyttes med mange typer senge-endegavle.

Sengecyklen kan også bruges med mange dialysestole

Cyklen er egnet til brug fra dialysestol – der er forskel på dialysestole derfor er det altid godt at teste cyklen på den konkrete dialysestol. Mange dialysepatienter sengecykler og oplever stor gavn af bevægelsen. Blodcirkulationen stimuleres og kroppen styrkes, således at eks. træthed, kramper og ubehag – reduceres betydeligt hos mange hvis man træner under behandlingen. Se videoen som er optaget på Nykøbing Falsters dialyseafdeling og bliv inspireret.
Hvordan vil du gerne overbevises ?
PRØV, LEJ ELLER KØB

Det ligger os meget på sinde at vejlede til den rigtige sengecykel. Derfor kan du trygt kontakte os og få en kompetent vejledning.

Vi vejleder og guider med glæde og engagement. Vi tilbyder leje med forkøbsret.

Vores kunder er ubetinget glade for vores sengecykler.

sengecykel