Som ejer er jeg din garanti for fuld tilfredshed !

Og Som ejer er det også min opgave at sikre tilfredse kunder !

LEMCO er meget mere end en webshop.

Vi udvikler og producerer løsninger til gangbesværede og kørestolsbrugere i verdensklasse – til priser som er langt under hvad markedet ellers tilbyder og i en bedre kvalitet og med større udbytte for brugerne.

Jeg håber også at kunne hjælpe dig !

Carsten Lemche

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde køb af varer på lemco.dk

Fortrydelsesretten er 14 dage. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare. Fortrydelsesrettens udnyttelse forudsætter, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde, som den blev modtaget. Er varen blevet værdiforringet i denne periode, refunderes et beløb, der svarer til hvad LEMCO, mener at den pågældende vare er værd ved et gensalg af varen.

Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale omkostningerne ved at sende varen retur. Inden udløbet af fortrydelsesfristen skal du underrette os, hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret.

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen. Hvis du gør dette, skal du også huske, at du skal give os besked herom.

Fra du giver os medelelse om, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelseret, har du 14 dage til at til at tilbagesende varen/varerne. Det er tilstrækkeligt, at du inden fristens udløb har overgivet varen/varerne til befordring til en virksomhed, som har påtaget sig forsendelsen til os. Hvis du vil sikre dig bevis for, at du har afsendt varen retur rettidigt, kan du f.eks. sende varen anbefalet og opbevare postkvitteringen. Du er også velkommen til at returnere varen på vores adresse efter aftale.

Da originalemballagen i nogle tilfælde udgør en væsentlig del af varens værdi, kan det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde, hvis emballagen ikke følger med. Husk derfor altid så vidt muligt, at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen. Derfor må du ikke påklistre mærkater eller skrive direkte på originalemballagen. Pak evt. ind i aviser eller pap. Mærkater skal sættes på fragtemballagen.

Ønskes der vejledning til hvordan varen kommer sikkert tilbage til os, beder vi dig kontakte os.

Da fortrydelsesretten betyder, at du fortryder dit køb, tilbageføres købesummen naturligvis til dit betalingskort. Det sker, så snart vi har modtaget varen retur og har kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Hvis du fortryder købet, skal du ringe til os, så vi kan aftale hvortil varene skal returners.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Når du handler på Lemco.dk har du 2 års reklamationsret i overensstemmelse med købelovens regler. 

Hvis reklamationen er berettiget, og der konstateres mangler ved varen i købelovens forstand, vil varen blive repareret eller ombyttet, eller du får afslag i prisen eller pengene tilbage afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal altid reklamere inden rimelig tid efter, at du har opdaget en mulig mangel ved varen.

Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Når du returnerer varen, bedes du tydeligt angive, hvad der reklameres over.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger, hvis din reklamation er berettiget. Ønskes der vejledning til hvordan varen kommer sikkert tilbage til os, beder vi dig kontakte os.

Hvis du ønsker at gøre brug af din returret, skal du ringe til os, så vi kan aftale hvortil varene skal returners.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Sådan returnerer du købte varer

Når du handler på Lemco.dk har du mulighed for at returnere dine varer inden 14 dage… Også selvom du har åbnet varen og prøvet varen. Vi håber naturligvis at du passer godt på ved ikke at bruge varen uden for i længere tid, men ved at det kan være nødvendigt med nogle af vores løsninger. 

Du bedes kontakte os inden evt. returnering og vedlægge en kopi af din faktura / bestilling. Eller som minimum en seddel med fakturanummer eller ordrenummer.

Hvis der er gået mere end 14 dage fra du har modtaget varen, så tøv ikke med at ringe os op og forhøre os om muligheden for at returnere aligevel. Vi er altid meget fleksible idet vi stort set ikke får varer retur…

Din betaling tilbagebetales på dit kreditkort minus fragt. Vi betaler fragten til dig, og du betaler fragten retur.

Bemærk at varen skal returneres i original emballage med evt. vejledninger mv.