Om LEMCO

Hjælp til det offentlige

Træningsløsninger og hjælpemidler til kommunerne

Vi hjælper kommuner med at reducere omkostningerne ved at gøre borgerne mere selvhjulpne. Dét der måske ligner en udgift på 2.500 kroner, er måske et middel til en besparelse på ti-tusindvis af kroner. Træning og hverdagsrehabilitering er ord som politikkerne forstår.

Når hverdagsrehabilitering krydres med fornuftig reducering i eks. hjemmehjælp og borgeren samtidig oplever øget livskvalitet er det svært at se ulemperne ved investeringerne.

Vi står både til rådighed, der hvor kommunernes muligheder for at hjælpe borgerne slipper op og naturligvis står vi også til rådighed som leverandør til kommunerne i forbindelse med de løsninger vi tilbyder.

LEMCO assisterer regioner med løsninger til genoptræning for borgere, der er blandt andet skadet indenfor en eller flere af følgende områder.

  • Hjerneblødning
  • Blodprop
  • Sclerose
  • Muskelsvind
  • Paraplegikere
  • Tetraplegikere
  • Personer med tumorer

De regioner der gerne vil træne deres borgere mere effektivt, og evt. tilbyde supplerende genoptræning i eget hjem, det er de regioner og borgere vi hjælper med en række løsninger.

Vi støtter projekter hvor træning indgår som et middel til at øge livskvaliteten for borgere og personer med nedsat funktionsevne. Blandt andet har vi støttet projekter i Århus kommune/ Hadsten kommune, samt på flere forskellige institioner, blandt andet Olivengården i Kolding.

Vi stiller gerne vores løsninger til rådighed i forhold til nye målgrupper, da vi mener at vi med ny viden kan være med til at forbedre livet for personer med specielle behov. Kontakt os, så vi kan få en dialog om dit projekt. Læs mere om innovation og forskning via nedenstående knap.

I TVIVL?

KONTAKT MIG VENLIGST !

FÅ HJÆLP OG VEJLEDNING
Er du i tvivl om vi kan hjælpe netop dig ?

Med 30 års erfaring er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig. Ring mig op på tlf. 3325 4002 for råd og vejledning.

Det vil glæde mig at hjælpe dig.

Carsten-Lemche ceo lemco
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.