Nyhed

Fonde og legater

Fonde og Legater

Vi har fundet en række fonde og legater der kan søges afhængig af sygdom. Husk vi er ikke en fond, man skal søge fonden.

Der findes mange flere fonds-muligheder end dem vi lige har samlet, men vi mener at have sorteret mange irrelevante fonde fra.

Hvis man kender en fond, der hjælper primært handicappede borgere med legater eller fondsmidler, som ikke er på vores liste, vil vi naturligvis gerne have den på vores fonds liste. Så giv os et ring eller send informationen til vores mail (info@lemco.dk)

For mange der både har en sygdom inde på livet og skal undersøge relevante legater og fonde, er det ressourcekrævende, at skulle søge fonde for få dækket udgifter eller opnå tilskud til løsninger, der kan gavne og glæde i hverdagen.

Derfor har vi samlet nogle tips, der forhåbentlig kan inspirere til at få lavet en god fonds-ansøgning til en eller flere af fondene.

Kontakt venligst selv fond/legat bestyreren, under den enkelte fond på listen, hvordan og hvorledes at der skal søges, da det er forskelligt fra fond til fond.

Mange af vores kunder har fået fondstilskud. Tilskuddene er normalt i størrelsesordnen 3.000 til 5.000 kroner da det giver fondene mulighed for at hjælpe mange, og man derved undgår at skulle betale skat af fondsmidlerne. Såfremt man modtager mere end kr. 10.000 i fondsmidler pr. år bliver midlerne skattepligtige – og det prøver fondene naturligvis at undgå.

Bemærk:  Det er fonden I skal søge, ikke LEMCO. Vi er desværre ikke formuende til at dele penge ud.

Bemærk såfremt der står ansøgningskema ønsker fonden ikke telefonisk kontakt. 

https://www.legatbogen.dk/saadan-soeger-du” title=”Klik her for råd og vejledning på legatbogen.dk”

Klik her for råd og vejledning på legatbogen.dk

LEMCO Rehab & Fysio er specialister i løsninger til mennesker med bevægelseshandicap.

Vores løsninger spænder bredt og er unikke. Løsningerne hjælper ofte både den pårørende og personen med handicap til en lettere og mere tilfredssstillende hverdag.

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *