Om LEMCO

Danish Care – Brancheforeningen

Danish Care – Brancheforeningen for hjælpemidler

LEMCO er medlem af Brancheforeningen, Danish Care, der blandt andet arrangerer Health & Rehab messen i Bella Centeret

Danish Care arbejder bl.a. for:

  • At være en konstruktiv og kvalificeret interessevaretager/opinionsdanner for producenter og distributører af hjælpemidler og seviceydelser.
  • At understøtte kendskabet til og salget af hjælpemidler både nationalt som internationalt, herunder ved afholdelse af Health & Rehab Scandinavia og ved deltagelse i eksportfremstød.
  • At være en respekteret og troværdig partner enten det drejer sig om samarbejde, forhandlinger eller lignende.
  • At fremme skandinaviske kvalitetsnormer/standarder på det internationale markedsområde.
  • At tilbyde sine medlemmer faglige informationer og rådgivning på prioriterede områder (produktinformation, eksport, EU-udbud, licitationer og lignende) enten direkte eller via netværkssamarbejde.
  • At understøtte konkrete tværgående netværkssamarbejder såvel imellem virksomheder indenfor branchen som i forhold til relevante eksterne partnere.
  • At understøtte kendskabet til nytteværdien ved brugen af hjælpemidler og den innovative udvikling af produkter og serviceydelser til handicappede og andre med funktionsnedsættelse.
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.