Kontakt os

Besøg os i Helsingør

Hjælpemidler helsingør

Besøg vores showroom i Helsingør

Vores løsninger er enkle, og udviklet med henblik på at være lette at bruge. Vi har brugt mange ressourcer på at det er lige til at bruge, og at man ikke absolut behøver at skulle sættes ind i kompliceret teknik.

Hvis du gerne alligevel vil afprøve forskellige løsninger, så er du naturligvis velkommen i vores Showroom / Butik med hjælpemidler og træningsløsninger i Helsingør. Husk at kontakte os før evt. besøg så vi er sikre på at vi ikke er på kundebesøg og du kommer forgæves.

Prøv hjælpemidler, motionscykler og pedaltrænere

Vi bor i udkanten af Helsingør i Nordsjælland, tæt ved Prøvestenscenteret og Teknisk museum.

Vores Showroom er handicapvenligt, handicapvenlig adgang og vi har handicap toilet og parkering lige ude for døren med rampe.

I vores showroom får du kompetent vejledning og du kan prøve og få kompetent vejledning i bl.a:

 • Træningscykler til kørestolsbrugere med / uden motor
 • Sofacykler
 • Pedaltrænere
 • Arm / bentrænere til kørestolsbrugere
 • Arm og bentrænere med hjælpemotor
 • Vores geniale stol til gangbesværede
 • Transportkørestole
 • Krykstokke med fjedrende håndtag
 • Stokke
 • Dropfodsbånd, Dictus med alt tilbehør
 • Og meget mere…

Du kan prøve vores løsninger i ro og mag og opleve hvor godt de fungerer, og hvordan de kan fungere i din dagligdag.

Ring venligst og aftal tid

Da vi ofte er på hjemmebesøg, vil vi sætte pris på at du ringer og aftaler et tidspunkt inden du kommer.

På den måde sikrer vi, at du får en personlig betjening og ikke riskikrer at gå forgæves.

Vores åbningstider for besøg er normalt fra 9 -15

Kundeservice: 3325 4002 eller brug vores kontaktformular.

Handicap venlig parkering

Vores showroom ligger i stuen og der er let adgang med kørestol og for gangbesværede.

Handicap toilet og rampe

Du kan parkere lige uden for hoveddøren og vi har naturligvis handicap og kørestolsvenligt toilet faciliteter.

Et lille tip !

Et besøg hos os kan let kombineres med en af de mange se-værdigheder i Helsingør.

F.eks.et besøg til Kronborg, det anmelderroste Søfartsmuseum, Teknisk museum eller en tur over sundet til Helsingborg.

Da vi er unikke i hele Danmark med det vi laver, oplever mange at det er turen værd.

Vi har gæster og kunder helt fra Lolland, der gladeligt tager turen eks. med flextrafik og får en dag ud af det.

Bestil din cykel / mobilitetstræner hos os !

Genoptræningscykel til brug fra kørestol (leje)

kr. 1.500,00kr. 4.500,00 Inkl. Moms
Genoptræningscykel til leje på månedsbasis. Vores genoptræningscykel er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol til genoptræning i hele verden.  BEMÆRK: Cyklen kan lejes med forkøbsret. 30 Dages opsigelse. Ved køb indenfor 3 mdr. trækkes fuld betalt leje fra prisen på Cyklen.  Træningscyklen hjælper til en mere tilfredsstillende genoptræning både i fysioterapier, genoptræningscentre og i eget hjem. Genoptræningscyklen bruges bl.a. af følgende.
 • Plejehjem
 • Bofælleskaber
 • Hospitaler
 • Genoptræningscentre
 • Korttidsafsnit
 • Private, som supplerende træning til vedligeholdende fysioterapi
Bemærk vores unikke tilfredshedsgaranti ! Kontakt os for mere information.

Leje af træningscykel til genoptræning

kr. 999,00kr. 1.500,00 Inkl. Moms
Leje af træningscykel pr. måned som supplement til genoptræning efter eks. knæ / hofte er som noget helt unikt muligt for private hos LEMCO. NYHED: Der kan bestilles indbæring med Danske Fragtmænd (kontakt os for konkret tilbud) Der er mange der vil leje motionscykler, men bare rolig vi får dog løbende cykler tilbage fra udlejning så ring og gerne op !  Cyklerne vi udlejer er cykler der i handlen koster kr. 10.000 så du kan leje en rigtig god motionscykle hos os.  Det kan betale sig at kontakte os i god tid inden du skal bruge den.

Pedaltræner med specialpedaler og velcro

kr. 2.895,00 Inkl. Moms
Pedaltræner i bedste kvalitet som hjælper dig til daglig motion, som er vigtig for at holde kroppens funktioner igang og vedligeholde blodomløbet. Denne pedaltræner er udviklet i helt speciel god kvalitet og modstanden er magnetisk, vedligeholdelsesfri og kan varieres trinløst. Pedaltræneren kan afhentes personligt I Helsingør hvor vi har lager. Hvis du allerede har købt en pedaltræner andetsteds - hvor fødderne støder på gulvet - på selve træneren eller hvor fødderne falder af pedalerne, så kontakt os for vejledning i hvordan du får den perfekte lille pedaltræner der kan dækker dit behov. Du kan samtidig vedligeholde og styrke musklerne på en sikker og enkel måde grundet de specielle pedaler med hælkappe og velcro.  Pedaltræneren kan bruges ved behov for genoptræning i benene hvor offentlig genoptræning evt. er lukket grundet eks. CORONA, idet pedalerne har hælkappe og derfor falder fødderne ikke af pedalen under træning som på de små pedaltrænere i bukket jern man køber online, i supermarkedet og byggemarkeder. BEMÆRK  ! Pedaltræneren tages retur til fuld pris ved opgradering til LEMCO COMBI BIKE PLUS - som er vores mest effektive genoptræningscykel. Sofacyklen som vi får lavet er i unik kvalitet og kan ikke sammenlignes med små billige træningspedaler/ pedalcykler / pedaltrænere og fod-cykler i bukket jern - eller for den sags skyld alle andre små sofacykler. Den magnetiske trinløse modstand føles "perfekt" og et patenteret system i træneren sikrer behageligt tråd i hele rotationen. Den specielle teknik sikrer hjælp til at komme over det "døde" punkt hvor man skal skifte mellem at træde med hhv. højre og venstre ben. Pedalerne med velcro og hælkappe giver desuden også mulighed for "et lille hvil" undervejs, uden behov for anstrengelse med at holde foden på pedalen som med pedaltrænere uden pedaler med hælkappe.

Sidde Motionscykel til Stol / Kørestol

kr. 20.758,75kr. 23.625,00 Inkl. Moms
Lemco Combi Bike Plus, er den ubetinget bedste sidde motionscykel til brug fra kørestol / stol. Leveres samlet klar til brug - Vi tilstræber dag til dag levering! HMI Nummer: 109 444 Designet, udviklet og produceret i Danmark. Du er velkommen til at komme på besøg og få ekspert vejledning. Vi vejleder også på Facetime eller whats app. Vi finder altid en løsning. Vores kunder har en ultra høj succesrate med vores genoptræningscykler...
I TVIVL?

KONTAKT MIG VENLIGST !

FÅ HJÆLP OG VEJLEDNING
Er du i tvivl om vi kan hjælpe netop dig ?

Med 30 års erfaring er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig. Ring mig op på tlf. 3325 4002 for råd og vejledning.

Det vil glæde mig at hjælpe dig.

Carsten-Lemche ceo lemco
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

2 har kommenteret på “Besøg os i Helsingør

 1. Sabrina vocale siger:

  Godmorgen kan man leje en kørestol hos jer for en uges tid?

  1. Hej Sabina,

   Jeg synes du skal ringe mig op. Det plejer at være muligt at strikke noget sammen. Det er selvfølgelig vigtigt at vide hvad du i givet fald skal bruge den til.

   Ring mig endelig op på tlf: 3325 4002

   VH Carsten Lemche

Der er lukket for kommentarer.