Gangbesværede, Hjælpemidler

Smartstolen gør din hverdag lettere

Smartstolen drejes og skyder ind til bordet

Smart stol til ældre der kan hjælpe ind til bordet

Vi var så heldige at finde Smartstolen på en handicap messe i Düsseldorf, Tyskland i 2013. Siden da er stolen blevet yderst populær i Danmark, Norge og Sverige.. Smartstolen har så mange funktioner at, den gør hverdagen lettere for ældre og gør dem mindre afhængige af pårørende og plejepersonale. Stolen er produceret og designet i Australien.

Mod et lille gebyr, kan vi tilbyde dig at speciel polstre din stol i den farve du ønsker. Du skal blot kontakte os på Lemco 33254002

Hvilke funktioner har smartstolen?

Vi oplever at plejecentre, bofællesskaber og borgeren selv er begejstret for stolen og dens funktioner. Men hvad er det unikke ved denne smartstol?

Jo, den kan spare dig for besværet med at, du evigt og altid skal hoppe ind til bordet imens dine arme holder fast under sædet. Måske tænker du ikke over det, men det er faktisk en dårlig vane for din krop. Det koster dig ekstra kræfter og det kan hurtigt give stød op i skuldrene, samt belaste arme og nakke. Samtidig bliver pårørende og plejepersonalet fri for at skubbe borgeren ind til bordet, og hermed også selv fri for unødig belastning. Smartstolen aflaster dermed pårørende, plejepersonalet og borgeren selv. Smartstolen har blandt andet den funktion at, den kan drejes 360 grader rundt, samtidig med man let kan skyde sædet og ryggen ind til bordet, og hermed få sat sig helt ind til bordet uden hjælp.

Smartstolen giver dig

 • Mindre afhængig af andre
 • Mindsker risici for fald
 • Giver en komfortabel siddekomfort
 • Ved at sidde korrekt, får du også nemmere ved at synke og bliver på denne måde mere velfungerende
 • Stolen er ikke på hjul, så den triller ikke, men står fast med 4 ben
 • Med smartstolen kan du komme til at sidde helt ind til bordet, og dermed reducere risikoen for at spilde og der bliver mindre vasketøj
 • Betrækket er konstrureret så det er vaskbart og nemt at tørre af.
 • Stolen er velegnet til de borgere der lider af inkontinens

Pris og levering

Til en pris på 4.795 kr inkl. moms og med 5 års garanti på stel, får du en stol der er designet til ældre og gangbesværede. Den gør din hverdag lettere på mange måder, og du slipper for unødig belastning.

Stolen fås i forskellige farver

 • Sort
 • Grå
 • Mørkerød
 • Jordbærrød
 • Atrazit grå
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

2 har kommenteret på “Smartstolen gør din hverdag lettere

 1. Dan K siger:

  Kan stolen låses, så den ikke drejer når man skal sætte sig og rejse sig?

  Venlig hilsen Dan

  1. Hej Dan,

   ALLE de stole vi har låser i 90 grader ( dvs. med siden til bordet / , såldes at det er let at sætte sig sikkert, og rejse sig sikkert.

   I forhold til eks. arbejdsstole med hjul, er dette en helt sikker måde at sætte sig – vi har flere brugere med stærkt nedsat syn, som bruger stolen med stor success. Man er altid sikker på hvor stolen står idet den ikke triller. Og man kan støtte sig til stolen når man rejser sig og når man sætte sig.

   Det er altid vigtigt at vælge den rigtige stol til formålet – Husk at vi altid gerne vejleder i hvilken stol der vil være den rigtige til at blive brugt ved spisebordet – hvis man har et handicap.

   Venlig hilsen

   Carsten Lemche. Ejer

Der er lukket for kommentarer.