Dictus mod dropfod

Indendørs Dictus Dropfodsbånd

dropfodsbånd til indebrug

Dropfodsbånd indendørs brug - Brug med strømpesokker...

Gå hjemme på strømpesokker med DictusBånd

Dictus dropfodsbåndet til indendørs brug bruges ALTID i kombination med det almindelige Dictus Dropfodsbånd.

Dictus dropfodsbåndet til indendørs brug fås i højre og venstre udgave, og der er ikke forskellige størrelser af båndet. Bemærk at når man går med båndet, går man med et lille læderstykke i svangen og føles derfor ikke ubehagligt.

Dictus - Dropfodsbånd til indendørs brug- Sådan får du det !

Bestil Online med 14 dages fuld returretPå vores Dictusbånd har vi: Tilfredshedsgaranti* – ingen andre dropfodsbånd har samme kvalitet og funktioner.

* Ring på tlf: 3325 4002 og spørg om hvordan vi sikrer dig fuld tilfredshed med dit dropfodsbånd til indendørs brug

Enkel løsning til dropfødder

Dropfodsbåndet sættes let omkring anklen uden på sokken og en solid gummiring fastgøres i 2 kroge, der forbinder dropfodsbåndet og det bånd der går ned under foden.

Det kan næsten ikke blive lettere. Trækket fra gummibåndet til krogene gør at foden løfter sig betydeligt mere og derfor er denne løsning en god og billig løsning at afprøve, hvis man har dropfod og ønsker at kunne gå uden sko indendøre.

Dropfodsbånd til barfods brug -Billigste pris hos LEMCO

Bestil dit Dictus Dropfodsbånd til indendørs brug hos LEMCO, vi er specialister i Dictus.

Kr. 1.275,- Inklusiv moms

Dictus – Dropfodsbånd til indendørs brug- Sådan bestiller du det.

Bevilling ? Det klarer vi også!

Som borger i Danmark har man Frit Valg på mange hjælpemidler, også på Dictus Dropfodsbånd. Du kan sende bevillingen til os, så sender vi dictus båndet til dig og fakturaen til kommunen.

Bemærk at man skal have haft dropfod i mindst et år, for at kunne få en bevilling fra kommunen. Bemærk ligeledes at der skal gå minimum 12 måneder før man kan få udskiftet sit DictusBånd. Men man skal nogle gange have lidt tålmodighed mht. bevillingen.

Husk at få dit DictusBånd fra LEMCO, vi er specialister i DictusBånd.

Dictus Dropfods Bånd / Dropfodsskinne

DKK 1.275,00 Inkl. Moms
Dictus Dropfods Båndet løfter for-foden og er egnet til personer, der oplever at en dropfodsskinne er for besværlig, fungerer dårligt - giver stiv gang eller hvis man blot ønsker at bruge almindelige snøresko, selvom man har dropfod. Danmarks bedste og billigste dictusbånd Samme bånd sælges hos flere bandagister til 3 x prisen.  Du behøver ikke en bandagist til at tage mål til dit Dictusbånd. Båndet fås i fire størrelser, det er let at måle omkredsen af dit ben. Ved kommunal bevilling er der frit leverandør valg - køb dit bånd hos os, så er du sikker på at du får det originale Dictusbånd. Der er billigere kopier i omløb ! En WinWin løsning... til dig med dropfod. Dictus bør altid prøves først, før dyre stive dropfods-skinner... Bemærk - Vi lager-fører alene: Det originale gode holdbare Dictusbånd i blødt læder! Alt du ser på billedet er med i pakken med båndet (bortset fra min fod og målebånd)

Dictus Dropfodsbånd – indebrug

DKK 1.275,00DKK 5.100,00 Inkl. Moms
Dictus Dropfodsbånd til indendørs brug (barfods bånd til strømpesokker), hvis der ønskes kompensation for dropfod uden brug af fodtøj. Med dropfodsbåndet til indebrug kan du gå bedre, uden sko, blot på strømpesokker.

Dropfodsbåndet til indendørsbrug, kræver at man har det almindelige Dictus bånd / Dictus Flex, da denne vare udelukkende er båndet til forfoden.

Dropfods-Båndet til indebrug er One-size og findes til højre og venstre fod.

Dictus Kroge

DKK 55,00DKK 2.337,50 Inkl. Moms
Dictus kroge til snøresko Krogene til dropfodsbåndet monteres i snørehullerne og sikrer at dropfoden løftes let fra gulvet. Se instruktionsvideo under dictus dropfodsbånd.. Krogene til dropfodsbåndet forsvinder fra tid til anden, derfor er det altid en god idé at have et par kroge i reserve. Prisen er pr. krog minimums salg: 2 kroge. Ved køb af 10 styk opnås en rabat på 5% på metalkrogene til Dictus dropfods båndet.( Er fratrukket vores pakker.. ) Ved køb af 20 styk opnås en rabat på 10% på metalkrogene til Dictus dropfods båndet. ( Er fratrukket vores pakker.. ) Ved køb af 50 styk opnås en rabat på 15% på metalkrogene til Dictus dropfods båndet. ( Er fratrukket vores pakker.. ) Kontakt os venligst for at få rabatten på krogene ! 

Dictus Kroge til Sandaler

DKK 40,00 Inkl. Moms
Dictus plastikkrog Plastikkrogene til dropfodsbånd kan monteres på eks. sandaler, hjemmesko eller lignende uden snørehuller. Din skomager kan montere et bendel i samme materiale som din sandal og montere krogen på denne. Krogen kan også bruges på hjemmesko eller lignende med lidt kreativ montering.

Dictus Monokrog

DKK 100,00 Inkl. Moms
Dictus Monokrog er til brug sammen med Dictus båndet, som kan bruges hvis man har sko med velcrolukning. Med dropfodsbåndet har man muligheder for at variere mellem forskelligt fodtøj.

Monokrogen er del af den pakke, som købes sammen med dropfodsbåndet og kan også fås som separat tilbehør.

Gummibånd til Dictus bånd

DKK 107,50DKK 1.720,00 Inkl. Moms
DICTUS Gummibånd eller som nogle kalder dem gummi-elastikker til Dictus Dropfods bånd. Husk at montere elastikkernes samling som beskrevet i vejledningen "Lemco Dictus Bånd", for at sikre, at de holder længst muligt eller se vidoen her på siden. Vælg mellem standard Gummibånd eller Gummibånd der 9 mm. kortere, det giver lidt mere lift til foden når man har dropfod.

Gummibåndene bestilles enkeltvis, bemærk: minimums-køb er 2 styk.

Ved køb af 10 styk gummibånd kan man opnå en besparelse på 10% Ved køb af 20 styk gummibånd kan man opnå en besparelse på 15%
I TVIVL?

KONTAKT MIG VENLIGST !

FÅ HJÆLP OG VEJLEDNING
Er du i tvivl om vi kan hjælpe netop dig med et dropfodsbånd?

Med 30 års erfaring er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig med netop dét!.

Ring mig op på tlf. 3325 4002 for gode råd og vejledning.

Det vil glæde mig at hjælpe dig.

Carsten-Lemche ceo lemco
author-avatar

About Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

2 thoughts on “Indendørs Dictus Dropfodsbånd

 1. Solveig Hingstrøm siger:

  Ring til Carsten – 33 25 40 02 – Carsten ved hvad han taler om, har empati og hjælper dig videre 🙂

  1. Kære Solveig,

   Mange tak. Igennem de sidste 30 år har jeg da også set og hørt lidt af hvert. Jeg husker altid at henvise til læge / Fysioterapeut, men jeg er glad for at du oplevede at jeg kendte til netop dit problem.

   Mange tak. Jeg håber du bliver super glad for din løsning !

   VH Carsten Lemche

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *