Smartstol og Lemco CombiBike, udstillet på Rehacare i det danske område

LEMCO udstillede på Rehacare i Düsseldorf, verden største messe for kørestolsbrugere og mennesker med handicap. Vi fik mange forhandlere på vores LEMCO SmartStol i både Tyskland, Holland og Belgien. Alle kunne se idéen i at kunne sætte sig godt ind til bordet.

Vores træningscykel til kørestolsbrugere, LEMCO Combi Bike blev også super godt modtaget. Flere gæster prøvede den, og et par valgte at prøve at få cyklen hjem på prøve.

Der findes ikke lignende cykler andre steder, og derfor var overraskelsen også stor da alle der prøvede oplevede at de mange træningscykler med hjælpemotor kan være overflødige.

Træningscykel fra LEMCO er udstyret med et unikst svinghjul, hvor motoren er erstattet af et svinghjul der lagrer energien, og frigiver den når der er behov for det. Det skal prøves, for at man kan opleve hvor behageligt det fæles.

Fordelen ved svinghjulet er at man selv kan bestemme hastigheden, og ved at der ikke bruges en masse overflødigt elektronik, er den både let at bruge, og koster kun ca. 1/3 af cykler med hjælpemotor. De fleste der vælger cykler med motor, vil hellere have en LEMCO Combi Bike manuped, hvis blot de prøver den.