Gangbesværede, Velfærdsteknologi

Lemco SmartStol på RehaCare 2015

Bike for wheelchair users REHACARE 2015

Smartstol og Lemco CombiBike, udstillet på Rehacare i det danske område

LEMCO udstillede på Rehacare i Düsseldorf, verden største messe for kørestolsbrugere og mennesker med handicap. Vi fik mange forhandlere på vores LEMCO SmartStol i både Tyskland, Holland og Belgien. Alle kunne se idéen i at kunne sætte sig godt ind til bordet.

Vores træningscykel til kørestolsbrugere, LEMCO Combi Bike blev også super godt modtaget. Flere gæster prøvede den, og et par valgte at prøve at få cyklen hjem på prøve.

Der findes ikke lignende cykler andre steder, og derfor var overraskelsen også stor da alle der prøvede oplevede at de mange træningscykler med hjælpemotor kan være overflødige.

Træningscykel fra LEMCO er udstyret med et unikst svinghjul, hvor motoren er erstattet af et svinghjul der lagrer energien, og frigiver den når der er behov for det. Det skal prøves, for at man kan opleve hvor behageligt det fæles.

Fordelen ved svinghjulet er at man selv kan bestemme hastigheden, og ved at der ikke bruges en masse overflødigt elektronik, er den både let at bruge, og koster kun ca. 1/3 af cykler med hjælpemotor. De fleste der vælger cykler med motor, vil hellere have en LEMCO Combi Bike manuped, hvis blot de prøver den.

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.