Om LEMCO

Rabat til det offentlige på hjælpemidler

Entraineur Terapeutique de mouvement sans moteur

Rabat på hjælpemidler til det offentlige

Er det fair at give rabat på hjælpemidler og trænings løsninger ?
Det synes vi ikke.

Hvis der skal ydes rabat på hjælpemidler til det offentlige, skal de private betale mere, og hvis de private skal have rabat skal det offentlige betale mere.

Hvis du er er fristet af annoncer i med store rabatter ofte i slutningen af året, så kan INGEN give rabat på 30%, 50% eller 80% , det vil blot skulle indkalkuleres i priserne og så vil de personer eller offentlige institutioner der køber ind i løbet af året fordi de skal bruge løsningerne betale for meget på alle de tidspunkter hvor der ikke er rabat, det er heller ikke fair.

Hos os får du altid den rigtige pris, og en fair pris.
Der er INGEN der har samme eller tilsvarende produkter billigere.
Hvis du mod forventning skulle mene at der er nogen der har samme produkt eller tilsvarende produkt billigere eller bedre hører vi gerne fra dig: Ring gerne til mig på 3325 4002 så vil jeg gerne som ekspert på området fortælle evt. forskelle.

Vi har ikke rabatter på 20% eller 30% 
Hos LEMCO kan du være sikker på at du ikke finder vores cykler med rabat på 20%, 50% eller 80%, hvilket vi oplever som useriøst. Du kan være sikker på at du får den til en fornuftig pris, og vi yder heller ikke organiseret rabat til LO Plus, indkøbsforeninger eller patientforeninger. Alle får løsningerne til en fornuftig pris.

Hvis du har svært ved at finde midlerne: 
Så hjælper vi meget gerne med idéer, forslag til fonde, afbetaling og al den kreativitet vi kan finde på, for det skal ikke være midlerne der er afgørende hvis man har behovet for hhv. genoptræning eller et hjælpemiddel.

Det er en sund måde at drive virksomhed på, og sikrer at vores kunder er blandt de mest tilfredse i branchen.

Service
Vi lever heller ikke af at fakturere service efter køb, vores løsninger er kvalitetsløsninger som kan holde i mange år, også ved daglig brug på eks. plejecentre og genoptrænings centre i hele landet.

Pris på Dictus Dropfodsskinne

Vores Dictus Dropfodsskinne er typisk 30 til 50% billigere end hos bandagister, og ved ikke at yde rabat på eks. Dropfodsskinnerne, sikrer vi os at vi kan bruge tid på at hjælpe vores kunder, og ikke på at køre landet tyndt og forsøge at forhandle rabataftaler med kommuner m.v.

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.