Panasonic Joba

Heste Allergi – Træn på elektrisk ridesaddel

JOBA Core Trainer

Heste Allergi

Du kan ridetræne i egen stue – uden risiko for heste allergi

Heste Allergi

Heste allergi eller angst for heste ?

Personer med allergi eller frygt for heste, kan nu trygt få den gode bevægelse i eget hjem

Dyb træning af mave og ryg Trænings-effekten er mere dybdegående end alm. ridning i skridt.

Ved hjemmetræning kan der opnås mere sikker ridning for personer med dårlig balance på almindelige heste. 15 minutter daglig træning kan gennemtræne ryg-, mave- og lårmuskler.

Træningen er velegnet til personer, der er under genoptræning efter længere tids sygdom eller hospitalsindlæggelse, men kan bruges af alle, som ønsker at træne på en ny måde.

Du kan ridetræne i dit eget tempo på den elektriske hest

Træningen foregår i brugerens eget tempo.

Der kan veksles mellem forskellige stillinger og derved få mobilitetstrænet skuldre og nakke.

Håndtagets længde kan øges for at opnå større radius.

Mobilitetstræning af arme og skuldre.

I dette tilfælde med to arme ad gangen, hvilket også giver mulighed for at træne balance, idet vægten kan forflyttes under omdrejning.

Derfor er det smart at træne på den elektriske ridesaddel – hvis man har behov for handicap ridning men har allergi overfor heste eller ens familie der skal hjælpe har allergi.

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.