Panasonic Joba

JOBA Ridetræning

EU6441 JOBA Panasonic Core Trainer

JOBA Ridetræning – uden hest

JOBA´s unikke bevægelser, sikrer bløde bevægelser og optimal ride-træning.

For personer med nedsat bevægelighed i kroppen, er JOBA ideel.

Videnskabelige studier viser at ved blot 15 minutters daglig træning, øges styrke, fleksibilitet og udholdenhed i kroppen – også selvom man er fyldt 50 eller 60 år.

Denne model af JOBA er udgået.
Kontakt os på tlf: 3325 4002 for information om den nye model der erstatter joba ridetræneren: Læs om LEMCO CORE TRAINER

Træning i eget hjem er vigtigt.

At træne når man har lyst og overskud burde være en folkeret.

Der er dage hvor man ikke overkommer at skulle ud af huset til træning, og så skal man kunne springe over med god samvittighed.

30% af vores kunder er private borgere som ønsker at give deres børn med handicap en måde at styrke kroppen på hjemme

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

En tanke om “JOBA Ridetræning

  1. Kirsten Juul siger:

    Hej.
    Kender du nogen, som gerne vil købe en brugt Panasonic ridetræner? Jeg har købt den som ny på en rehabmesse i Bella Centeret for måske 10 år siden. Selvom den er fremragende, har jeg ikke brugt den så meget, fordi jeg efter købet har jeg været nød til at bruge en helbensskinne pga. poliofølger, og det fungerer ikke særlig godt med hesten.

    Nyprisen var 25.000 kontant.

    Mvh Kirsten Juul

Der er lukket for kommentarer.