Om LEMCO, Samarbejde med studerende

Samarbejde med studerende

Kan vi hjælpe hinanden ?

LEMCO tilbyder samarbejde med studerende
Vi er beliggende i Helsingør ca. 10 minutter på cykel fra Snekkersten Station.

Vi har skrivebordsplads til en eller to studerende. Vores miljø er engageret og travlhed med daglige udfordringer.

Vores løsninger er unikke, og for vores to vigtigste områder temmelig ukendte, men trods alt lette at sætte sig ind i.

LEMCO REHAB & FYSIO er en 30 år gammel virksomhed som udvikler og leverer løsninger målrettet mennesker med handicap, kørestolsbrugere og ældre. Det offentlige kalder det velfærdsteknologi – vi kalder det mest sund fornuft, både hvad angår samfundsøkonomi og hvad den enkelte borger får ud af at bruge løsningerne.

Vi kendetegner selv firmaet som et “feel good” firma, hvor der er plads til forskelligheder. Dit ophold bliver helt sikkert udfordrende.

Vi tilbyder erfaring giver mulighed for at du kan arbejde med konkrete opgaver som kan give dig vigtig erfaring fra den virkelige verden.

Vi tilbyder ikke betaling i praktik perioden, men ved det rette resultat giver vi gerne en belønning.

Kontakt mig endelig for yderligere information på 3325 4002. Helst hverdage mellem 15 og 17

Carsten Lemche

Ejer, CEO, Opfinder

Sundheds teknologi Ingeniør studerende søges

Hvis du kender fitness app´er så ønsker vi at få evalueret mulighederne for en personlig app målrettet specifikke borgere med handicap.

https://lemco.dk/wp-content/uploads/2015/11/Produktionssingeniør-200×267.jpeg

Produktions ingeniør studerende

Vi har to produkter i vores pipeline der skal produceres i Helsingør.
Yderligere produktionsmodning og optimering af samle process og tilretning af parter kan være nødvendigt.

Vi arbejder med Inventor hvortil vi har en licens.

Vi håber at kunne få en UR 10 svejserobot som man vil kunne få erfaring med.

https://lemco.dk/wp-content/uploads/2015/11/Ingeniør-studerende-200×150.jpeg

Maskin Konstruktør Studerende

Vi har et innovativt produkt under udvikling, hvor der stadig mangler flere interessante udviklingsopgaver i den lettere ende til den kreative og engagerede ingeniør som gerne vil udfordres på de tekniske og 3D tegnings mæssige områder.

https://lemco.dk/wp-content/uploads/2015/11/Ingeniør-studerende-200×150.jpeg

Mekanisk Konstruktør Studerende

Vi arbejder med innovative måder at kunne bevæge ben og lemmer for kørestolsbrugere. Noget af vores arbejde anses af mange som forskning, men for at understøtte vores innovative løsninger og bære dem udover prototype og idé stadiet søger vi en krativ konstruktions ingeniør som kan se idéen i en udfordrende opgave som brug til eks. afgangseksamens opgave.

Da vi internt i virksomheden bruger en del ressourcer på samarbejde med studerende er perioden hvor du arbejder for os ulønnet, men vi kan garantere masser af engagement, praktisk konkret ingeniør arbejde, erfaringer og ikke mindst en indgang til vigtige erfaringer indenfor for velfærdsteknologi og løsninger målrettet en aldrende befolkning i Europa.

Alle opgaver der gerne skal gør dig endnu mere job-parat.

https://lemco.dk/wp-content/uploads/2015/11/Ingeniør-studerende-200×150.jpeg

Ergoterapeut Studerende

Til et projekt med vores LEMCO SmartStol søger vi en engageret og kreativ ergoterapeut som kan påvise forskellen for både borger og plejer ved brug af LEMCO SmartStolen.

Stolen faciliterer at borgeren kan komme helt ind til bordet, og aflaster personale i det offentlige og pårørende i eget hjem.

Simuleringer med AnybodyTech´s simulerings program der kan påvise hvilke muskler der benyttes kan være en del af opgaven. Opgaven er som alle andre, simpel på overfladen, men med en enorm dybde, hvor personlige preferencer om hhv. arbejdsmiljø, samfunds økonomi, indretning af ældreboliger, nedslidning af hjælpere og pårørende, psykologiske faktorer som eks. øget selvværd, mindre skyld over at være resourcekrævende, økonomi i ældreplejen kan inddrages.

Mange områder gør sig gældende når der er kroniske syge i hjem eller på plejehjem.

https://lemco.dk/wp-content/uploads/2015/11/Ingeniør-studerende-200×150.jpeg

Læge Studerende

Er dit interesseområde blodcirkulation og du måske savner et afgangsprojekt, så arbejder vi med blodcirkulation på mange niveauer.

Vi ønsker at påvise effekten af fysisk bevægelse af ben og arme på blodcirkulationen i kroppen og hvad dertil hører af afledte fordele for mennesker der har nedsat funktionsevne ved eks. handicap, trafik ulykker m.v.

Har du tid til et projekt så vil det glæde os at høre fra dig.

https://lemco.dk/wp-content/uploads/2015/11/Ingeniør-studerende-200×150.jpeg

Elektronik Ingeniør studerende

Udvikling af en “meget simpel” lav energi BlueTooth sender med 3 akset acceleraometer til et APPLE TV (TV OS). Produktet skal være low cost, således at der logisk nok kan produceres mange til en lav pris. Produktet skal have et unikt serienummer automatisk genereret der skal kunne sendes til et Apple TV (Ny Model 2015).

Der forefindes low power processor fra Texas Instruments til formålet.
Hver enkelt sender skal kunne identificeres af en app på APPLE TV´et.

https://lemco.dk/wp-content/uploads/2015/11/Ingeniør-studerende-200×150.jpeg

Sundhedsøkonomi studerende

Omkostningerne ved en aldrende befolkning og evt. længere ophold på plejehjem har betydelige omkostninger. Kan du hjælpe med at påvise effekten af bedre og mere effektiv genoptræning på samfundsøkonomien, kan vi tilbyde spændende postulater der ved hjælp af nogle af vores løsninger kan reducere omkostningerne ved kronisk syge.

For at poltikkere lytter, skal der laves en eller flere undersøgelser. Mon du kan se idéen til et afgangsprojekt, så lad os høre fra dig.

https://lemco.dk/wp-content/uploads/2015/11/Ingeniør-studerende-200×150.jpeg

Sygeplejeske studerende

Vores sengecykel benyttes på mange dialyse afdelinger i hele landet, cyklen hjælper patienterne til at styrke blodcirkulaitonen under dialysen. Mange brugere og personale rapporterer til os om færre kramper og uro i benene hvis der cykles under dialysen.

Vi søger en frisk, engageret og kreativ sygeplejerske som struktureret kan undersøge den konkrete årsag til at cyklingen har den nævnte effekt ?

Vores cykel står allerede på mange dialyse afdelinger, så vi tænker at de gerne er behjælpelige med erfaringer og stiller givetvis også gerne op til undersøgelsen. Patienterne ser hver uge frem til 3 X 3 kedelige timer de skal have slået i hjel, så et frisk pust med noget så usædvanligt som mennesker der har tid og interesserer sig for at give dem et mere tilfredsstillende og sundt liv vil være en del af opgaven.

https://lemco.dk/wp-content/uploads/2015/11/Ingeniør-studerende-200×150.jpeg

Softwareteknologi studerende

Vi ønsker at få evalueret mulighederne for streaming af HDvideo fra server til et Apple TV Streamingen skal kunne varieres i hastighed styret af en sensor
(Der er kommandoer til i Swift sproget til at styre playback hastighed )

https://lemco.dk/wp-content/uploads/2015/11/Ingeniør-studerende-200×150.jpeg

Eksport og teknologi ingeniør studerende søges

Vores løsninger er under udrulning i Holland, Belgien, og vi ønsker at få afdækket muligheder og barrierer bl.a. på det tyske marked.

Vi kender allerede nu til markedet og ønsker en person som i samarbejde med os kan målrette kommunikation mod det tyske marked. Vi er fokuseret på Europa.

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.