Gangbesværede, Hjælpemidler, Kørestolsbrugere, Velfærdsteknologi

Paraplegi – Test af krykstokke

Paraplegi der testes krykstokke

Senskade seminar med foreningen for rygmarvsskadede i Danmark på Musholm i Korsør.

Under overskriften: Hvordan forebygges og behandles senskader, og hvad skal vi være særlig opmærksom på, så vi sikrer os et godt og langt liv med en rygmarvsskade?

Vi var ca. 100 rygmarvsskadede med hjælpere der var mødt op til nogle spændende dage 27 – 29 November

Vores løsninger eks. Træningscyklen med hjælpemotor blev prøvet, og der blev snakket om vores stol og LEMCO Combi Bike, som en del paraplegikere kender fra både Hornbæk og Viborg. Der var også mulighed for en god snak med de andre leverandører målrettet rygmarvsskadede.

På dagen var der mange interessante indlæg, specielt fik vi en god snak med: lymfødemterapeut Patricia Braun-McKnight om hvordan blodcirkulationen hjælper på heling af skinnebenssår, og hvordan blodcirkulationen i det hele taget er væsentlig for heling af sår og reducering af vand i benene.

Efter indlægget om skuldersmerter af Camilla var vi var heldige at få en god snak med: fysioterapeut Camilla M. Larsen. Camilla er postdoc ved Syddansk Universitet hvor der forskes i Senskader for rygmarvsskadede. Camilla fortalte om hvor svært det er at indhendte data, for at det kan bruges i forskingsøjemed. Et spørgeskema er ikke bare et spørgeskema, det skal testes og valideres, for at de data vi indsamler i Danmark kan forstås af forskere i udlandet. Det er vigtigt at have samme baseline.

Professor klaus Krogh holdt et meget interessant oplæg om hvordan tarmen opfører sig når man er lam. Tarmen har sin egen “hjerne”, og fungere uafhængigt at vores egen hjerne. Der var lavet meget forskning i hvordan man som paraplegiker har kronisk forstoppelse og hvordan det indvirker på kroppen.

Tak til RYK for en god dag…

Bestil dine krykker hos os - og få bedre gang med geniale stokke dupper

FlexyFoot Stødabsorberende fod til krykke – Meget Skridsikker

kr. 215,20 Inkl. Moms
FlexyFoot Stødabsorberende Dupsko til krykke Kun fordele ved at bruge FlexyFoot Dupskoen med fjedrende effekt til krykker! Bemærk vi fører alene den originale FlexyFoot dupsko !
  1. Du går du langt sikrere med dine krykker
  2. Du tager større skridt
  3. Du får bedre og mere sikker gang på trapper
  4. Din gang bliver mere oprejst
  5. FlexyFoot giver bedre støtte på glat underlag
  6. FlexyFoot reducerer mikrostød
  7. Dine krykker "klikker" ikke så let med FlexyFoot
  8. Der kan monteres pigge til isglatte overflader
  9. FlexyFoot slides mindre end almindelige dupsko
  10. Designet i England
Det er blot nogle af de erfaringer vi har med flexyfoot dupsko´en til krykker... Der medfølger gummi ringe der kan monteres på foden, såfremt du er amputeret - eller hænger usædvanligt meget i krykken. Ringene reducerer lidt af affjedringen, - det er stort set kun være relevant hvis man er helt eller delvis ben-amputeret. Bemærk at der kan monteres is-pig på disse dupsko. FlexyFoot Ispig Prisen er pr. styk. Men fortvivl ikke om prisen, de holder mange gange bedre end alm dupper og er meget bedre at gå med !
Vælg udgave

Krykke med ergonomisk blødt håndtag

kr. 300,00 Inkl. Moms
Krykken i aluminium har blødt ergonomisk håndtag og et unikt fjedersystem der aflaster skuldre, og reducerer belastningen for hvert skridt du går. Derved reduceres smerter ved brug af krykker. Krykken leveres i en diskret sort / sort udgave. Stød der giver smerter i hænder og skuldre kommer typisk op igennem krykken fra jorden - med almindelige krykker sætter stødene sig i skuldrene, skader der desværre kan komme efter kort tids brug. Derfor er en trykaflastende krykke med et blødt og behageligt håndtag - en stor hjælp i hverdagen. Krykken Ergodynamic er en rigtig god kvalitets albuestok som du vil glæde dig over at bruge hver dag. En krykke hvor håndtaget kan justeres fra 71.5cm to 98 cm. Som noget unikt kan krykken justeres i intervaller på blot 2.5cm da der er to huller i inderrøret. Krykken leveres typisk indenfor 1-2 hverdage.  Krykkerne leveres i en flot sort udgave som på billedet.  Den opgivne pris er pr. krykke. Minimumkøb to krykker.
Vælg udgave

Sidde Motionscykel til Stol / Kørestol

kr. 20.758,75kr. 23.625,00 Inkl. Moms
Lemco Combi Bike Plus, er den ubetinget bedste sidde motionscykel til brug fra kørestol / stol. Leveres samlet klar til brug - Vi tilstræber dag til dag levering! HMI Nummer: 109 444 Designet, udviklet og produceret i Danmark. Du er velkommen til at komme på besøg og få ekspert vejledning. Vi vejleder også på Facetime eller whats app. Vi finder altid en løsning. Vores kunder har en ultra høj succesrate med vores genoptræningscykler...
Vælg udgave

Tornado dupsko til krykke fra Thomas Fetterman

kr. 232,50 Inkl. Moms
"Skridsikre" dupsko Tornado til krykker. Passer til Indesmed krykker og albue-stokke i aluminium  samt de ultra lette krykker i carbonfiber ! Tornado dupskoene kan også monteres på Ergodynamic krykkerne med fjedrende håndtag. Prisen er pr. styk. Minimums køb er 2 styk dupsko.
Tilføj til kurv
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.