Kørestolsbrugere, Træning

Træning for kørstolsbrugere af Cathrine Guldberg

Pedalier Entraineur terapeutique

Tænk en energi Cathrine Guldberg leverede med sit siddende Aerobic program

I pausen på seminaret om senskader, havde Cathrine en aktivitets pause, jeg fik masser af lejlighed til at få pulsen op, og det virkede…

Stor respekt for kørestolsbrugerne som blev indfanget af Cathrines positive energi og gav den hele armen. Jeg kunne mærke at mine skuldre var blevet trænet i de efterfølgende dage…

Tak for at få lov til at være med…

Cathrine har lavet 2 trænings DVD´er som også blev solgt på dagen…
De kan bestilles ved at emaile Cathrine på: cathrine.guldberg@gmail.com

Cathrine er uddannet psykoterapeut og har eget konsulent firma med Psykoterapi og Parterapi.

Stort set alle kørestolsbrugere kom til træning pausen, og det gav energi…

[video src="https://lemco.b-cdn.net/wp-content/uploads/2015/12/Træning-for-kørestolsbrugere-af-Catrine-Gulbrandsen1.m4v" /]

Træning er muligt i kørestol

Træning i kørestol: Det lyder umuligt – MEN – med vores banebrydende cykel er det muligt at motionere i kørestol, også selvom:

 • Man ikke kan stå på benene
 • At man ikke kan gå 1 meter
 • At man har meget kort gangdistance
 • At man er amputeret
 • At man er halvsidig lammet
 • At man har en autoimmun sygdom der belaster hele kroppen

Bevægelse er sundt, med vores motionscykel er det muligt at opleve det igen, selvom man er kørestolsbruger eller på vej til at blive det. 

Prøv og bliv overbevist

Når blot du gør forsøget, så vil du opleve hvordan dine ben helt glidende bevæges rundt, og den dejlige fornemmelse det er at have kontrol over sin egen krop igen. 

Ugentlig fysioterapi, måske endda to gange om ugen er slet ikke nok bevægelse for at holde kroppen ved lige, Det er blot det som det offentlige kan / Vil betale.

Man er nødt til ikke blot at gøre noget selv, men som kørestolsbruger er man nødt til at gøre meget !

Og vi har løsningen der gør det muligt – om man er 30 eller 85 så kan man cykle med vores motionscykel, også selvom alle andre motionscykler er opgivet.

PRØV siddende træning for kørestolsbrugere! 

Siddende Aerobic med Cathrine Guldberg, et par eksempler

Siddende aerobic med Cathrine Guldberg

Siddende aerobic med Cathrine Guldberg afsnit 2

Bestil din cykel / mobilitetstræner hos os !

Genoptræningscykel til brug fra kørestol (leje)

kr. 1.500,00kr. 4.500,00 Inkl. Moms
Genoptræningscykel til leje på månedsbasis. Vores genoptræningscykel er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol til genoptræning i hele verden.  BEMÆRK: Cyklen kan lejes med forkøbsret. 30 Dages opsigelse. Ved køb indenfor 3 mdr. trækkes fuld betalt leje fra prisen på Cyklen.  Træningscyklen hjælper til en mere tilfredsstillende genoptræning både i fysioterapier, genoptræningscentre og i eget hjem. Genoptræningscyklen bruges bl.a. af følgende.
 • Plejehjem
 • Bofælleskaber
 • Hospitaler
 • Genoptræningscentre
 • Korttidsafsnit
 • Private, som supplerende træning til vedligeholdende fysioterapi
Bemærk vores unikke tilfredshedsgaranti ! Kontakt os for mere information.

Leje af træningscykel til genoptræning

kr. 999,00kr. 1.500,00 Inkl. Moms
Leje af træningscykel pr. måned som supplement til genoptræning efter eks. knæ / hofte er som noget helt unikt muligt for private hos LEMCO. NYHED: Der kan bestilles indbæring med Danske Fragtmænd (kontakt os for konkret tilbud) Der er mange der vil leje motionscykler, men bare rolig vi får dog løbende cykler tilbage fra udlejning så ring og gerne op !  Cyklerne vi udlejer er cykler der i handlen koster kr. 10.000 så du kan leje en rigtig god motionscykle hos os.  Det kan betale sig at kontakte os i god tid inden du skal bruge den.

Pedaltræner med specialpedaler og velcro

kr. 2.895,00 Inkl. Moms
Pedaltræner i bedste kvalitet som hjælper dig til daglig motion, som er vigtig for at holde kroppens funktioner igang og vedligeholde blodomløbet. Denne pedaltræner er udviklet i helt speciel god kvalitet og modstanden er magnetisk, vedligeholdelsesfri og kan varieres trinløst. Pedaltræneren kan afhentes personligt I Helsingør hvor vi har lager. Hvis du allerede har købt en pedaltræner andetsteds - hvor fødderne støder på gulvet - på selve træneren eller hvor fødderne falder af pedalerne, så kontakt os for vejledning i hvordan du får den perfekte lille pedaltræner der kan dækker dit behov. Du kan samtidig vedligeholde og styrke musklerne på en sikker og enkel måde grundet de specielle pedaler med hælkappe og velcro.  Pedaltræneren kan bruges ved behov for genoptræning i benene hvor offentlig genoptræning evt. er lukket grundet eks. CORONA, idet pedalerne har hælkappe og derfor falder fødderne ikke af pedalen under træning som på de små pedaltrænere i bukket jern man køber online, i supermarkedet og byggemarkeder. BEMÆRK  ! Pedaltræneren tages retur til fuld pris ved opgradering til LEMCO COMBI BIKE PLUS - som er vores mest effektive genoptræningscykel. Sofacyklen som vi får lavet er i unik kvalitet og kan ikke sammenlignes med små billige træningspedaler/ pedalcykler / pedaltrænere og fod-cykler i bukket jern - eller for den sags skyld alle andre små sofacykler. Den magnetiske trinløse modstand føles "perfekt" og et patenteret system i træneren sikrer behageligt tråd i hele rotationen. Den specielle teknik sikrer hjælp til at komme over det "døde" punkt hvor man skal skifte mellem at træde med hhv. højre og venstre ben. Pedalerne med velcro og hælkappe giver desuden også mulighed for "et lille hvil" undervejs, uden behov for anstrengelse med at holde foden på pedalen som med pedaltrænere uden pedaler med hælkappe.

Sidde Motionscykel til Stol / Kørestol

kr. 20.758,75kr. 23.625,00 Inkl. Moms
Lemco Combi Bike Plus, er den ubetinget bedste sidde motionscykel til brug fra kørestol / stol. Leveres samlet klar til brug - Vi tilstræber dag til dag levering! HMI Nummer: 109 444 Designet, udviklet og produceret i Danmark. Du er velkommen til at komme på besøg og få ekspert vejledning. Vi vejleder også på Facetime eller whats app. Vi finder altid en løsning. Vores kunder har en ultra høj succesrate med vores genoptræningscykler...
I TVIVL?

KONTAKT MIG VENLIGST !

FÅ HJÆLP OG VEJLEDNING
Er du i tvivl om vi kan hjælpe netop dig ?

Med 30 års erfaring er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig. Ring mig op på tlf. 3325 4002 for råd og vejledning.

Det vil glæde mig at hjælpe dig.

Carsten-Lemche ceo lemco
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.