Tænk en energi Cathrine Guldberg leverede med sit siddende Aerobic program

I pausen på seminaret om senskader, havde Cathrine en aktivitets pause, jeg fik masser af lejlighed til at få pulsen op, og det virkede…

Stor respekt for kørestolsbrugerne som blev indfanget af Cathrines positive energi og gav den hele armen. Jeg kunne mærke at mine skuldre var blevet trænet i de efterfølgende dage…

Tak for at få lov til at være med…

Cathrine har lavet 2 trænings DVD´er som også blev solgt på dagen… De kan bestilles ved at emaile Cathrine på: cathrine.guldberg@gmail.com

Cathrine er uddannet psykoterapeut og har eget konsulent firma med Psykoterapi og Parterapi.

Stort set alle kørestolsbrugere kom til træning pausen, og det gav energi…

Træning er muligt fra kørestol

Træning kørestol

Træning i kørestol: Det lyder umuligt – MEN – med vores banebrydende cykel er det muligt at motionere i kørestol, også selvom:

  • Man ikke kan stå på benene
  • At man ikke kan gå 1 meter
  • At man har meget kort gangdistance
  • At man er amputeret
  • At man er halvsidig lammet
  • At man har en autoimmun sygdom der belaster hele kroppen

Bevægelse er sundt, med vores motionscykel er det muligt at opleve det igen, selvom man er kørestolsbruger eller på vej til at blive det. 

Prøv og bliv overbevist

Når blot du gør forsøget, så vil du opleve hvordan dine ben helt glidende bevæges rundt, og den dejlige fornemmelse det er at have kontrol over sin egen krop igen. 

Ugentlig fysioterapi, måske endda to gange om ugen er slet ikke nok bevægelse for at holde kroppen ved lige, Det er blot det som det offentlige kan / Vil betale.

Man er nødt til ikke blot at gøre noget selv, men som kørestolsbruger er man nødt til at gøre meget !

Og vi har løsningen der gør det muligt – om man er 30 eller 85 så kan man cykle med vores motionscykel, også selvom alle andre motionscykler er opgivet.

PRØV ! 

Siddende Aerobic med Cathrine Guldberg, et par eksempler