Nyhed

Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti med vores løsninger

Tilfredse kunder er vores eksistens berettigelse.

Som et firma med forståelse for særlige behov, kan du være sikker på at vi lytter til dig, og hjælper dig med at finde den rette løsning.

Derfor skal vores løsninger være de bedste og mest velfungerende…

Vores unikke tilfredshedsgaranti sikrer at du aldrig kommer til at beholde et produkt fra os, som du ikke er glad for. Vores løsninger ender ikke i garagen / Skuffen uden at blive brugt, som meget andet der anskaffes for at løse et problem og aligevel ikke viser sig at gøre det tilfredsstillende.

Årsagen til vores tilfredshedsgaranti er at vi mener at kronikere og mennesker med handicap, der har svært ved at bevæge sig, i højere grad end mange andre, mærker kroppen fungere bedre ved fysisk aktivitet, men det kan være svært at forestille sig hvor meget man får ud af daglig træning.

Vores løsninger gør netop det muligt.

 

Unikke fordele ved at handle hos os – Vi er meget mere end “bare” en webshop !

Prøv i 14 dage

Vi sender i mange tilfælde (efter en kort dialog) vores løsninger til afprøvning i 14 dage.

Besøg os i vores showroom i Helsingør og få kompetent vejledning.

Vi har få produkter, til gengæld kender vi vores produkter til bunds, og er gode til at give os tid til at sikre at du får den helt rigtige løsning – Også hvis det betyder at vi må sende dig til en kollega i branchen.

Lej i optil 3 måneder – uden det koster ekstra hvis du køber cyklen

Efter de 14 dage vælger mange at leje trænings-cyklen i en periode på op til 3 måneder. Hele lejen refunderes ved køb. Efter 3 måneder refunderes 50% af betalt leje.

Lej i mange måneder…

Leje af vores trænings-cykler er ikke begrænset til 3 måneder. Efter 3 måneder trækkes blot 50% af den betalte leje fra købet i stedet for 100% som er tilfældet de første 3 måneder.

Returnér på et vilkårligt tidspunkt og afregn som lejeperiode

Hvis du aligevel ikke synes løsningen er genial eller farven ikke passer eller behovet har ændret sig, så kan du returnere visse af vores løsninger.
Det er så sjældent at vi får noget retur at det ikke er noget problem for os at tilbyde. Hvis du skal opgradere til en større model finder vi også ud af det på en for alle god måde.

Prisgaranti

Vores produkter er unikke. Finder du det samme produkt billigere eller med bedre betingelser matcher vi det naturligvis, men det vil være spild af tid for dig at søge. Vi fabrikerer selv visse af vores løsninger, og andre importerer vi selv så man undgår fordyrende mellemled.

Stadig usikker ?

Hvis du finder eller ser noget der ligner vores, så kontakt os endelig, vi gerne fortælle om forskellene, vi kender markedet til bunds, og der er altid nogen der kan levere noget andet billigere (men ikke samme vare), men vi hjælper dig med at finde frem til det du har behov for.

I TVIVL?

KONTAKT MIG VENLIGST !

FÅ HJÆLP OG VEJLEDNING
Er du i tvivl om vi kan hjælpe netop dig ?

Med 30 års erfaring er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig. Ring mig op på tlf. 3325 4002 for råd og vejledning.

Det vil glæde mig at hjælpe dig.

Carsten-Lemche ceo lemco
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.