Motionscykler til plejecentre - Lette at bruge

Motionscykler til plejecentre

Motionscykler til plejehjem

Motionscykler til plejecentre

Motion hjælper både personale og bebeboere

Her hos lemco hjælper vi med udstyr til motion og hjælpemidler, som er velegnet til brug på plejecentre. Vi vejleder på hjemmebesøg og pr. telefon.

Vores løsninger er på den ene side rettet mod beboernes mulighed for motion der medvirker til bedre trivlsel og som de ældre på plejehjem har glæde af og kan finde ud af at bruge.

Fysisk aktivitet i hverdagen aflaster personale og giver glade beboere, der sover bedre og har lettere til morskab.

Motionscykler og træningsløsninger udviklet til ældre

Fysisk aktivitet bør være en del af ældres hverdag på ethvert plejecenter.

Vores træningsløsninger er velegnet til almindelig daglig træning og aktivitet for ældre, da træningen kan udføres fra almindelig stol eller kørestol. Her får den ældre mulighed for at få styrket muskulaturen, øget blodcirkulationen og dermed opnå en forbedring af den fysiske tilstand – uden at skulle balancere op på almindelig kondicykel med saddel, med risiko for fald.

Vi har en række løsninger, til netop gangbesværede som stimulerer forskellige muskelgrupper i arme, ben, skuldre og ryg.

Træningsudstyret er velegnet til placering i opholdstuer, gangarealer og naturligvis i egentlige indrettede træningslokaler og fysioterapier.

Vores træningsudstyr gør i dag gavn på adskillige plejehjem landet over, hvor ældre har mulighed for at blive stimuleret via fysisk aktivitet og glæden ved daglig motion ses på beboerne, både i form af mere mobilitet, humør, fysisk styrke.

Ring endelig til os og spørg om referencer på netop jeres område.

Motionscykler som kan bruges på ældrecentre m.v. – Vi har valgt de mest populære for dig…

Vi har en række hjælpemidler, der kan gøre en forskel for den ældre og i flere tilfælde også aflaster personalet.

Ser man efter møbler til plejehjem, har vi en fantastisk stol, der letter den ældre med at komme ind til bordet og dermed gør den ældre mere selvhjulpen, samtidig aflaster stolen plejepersonale, hvilket kan frigive ressourcer til andre opgaver, end at skubbe borgeren ind til bordet og trække borgeren ud fra bordet igen.

Se LEMCO SmartStol her

Derudover har vi meget lette transportkørestole, der er lette at betjene og lette at opbevare samt vores ergonomiske albuestokke med en innovativ affjedring, der aflaster brugerens skuldre og ryg og derved opnås færre smerter i ryg og skuldre for brugere af krykker.

 

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *