Motionscykler til plejecentre - Lette at bruge

Motionscykler til plejecentre

Motionscykler til plejehjem

Motionscykler til plejecentre

Motion hjælper både personale og bebeboere

Her hos lemco hjælper vi med udstyr til motion og hjælpemidler, som er velegnet til brug på plejecentre. Vi vejleder på hjemmebesøg og pr. telefon.

Vores løsninger er på den ene side rettet mod beboernes mulighed for motion der medvirker til bedre trivlsel og som de ældre på plejehjem har glæde af og kan finde ud af at bruge.

Fysisk aktivitet i hverdagen aflaster personale og giver glade beboere, der sover bedre og har lettere til morskab.

Motionscykler og træningsløsninger udviklet til ældre

Ring endelig til os og spørg om referencer på netop jeres område.

Fysisk aktivitet bør være en del af ældres hverdag på ethvert plejecenter.

Vores træningsløsninger er velegnet til almindelig daglig træning og aktivitet for ældre, da træningen kan udføres fra almindelig stol eller kørestol. Her får den ældre mulighed for at få styrket muskulaturen, øget blodcirkulationen og dermed opnå en forbedring af den fysiske tilstand – uden at skulle balancere op på almindelig kondicykel med saddel, med risiko for fald.

Vi har en række løsninger, til netop gangbesværede som stimulerer forskellige muskelgrupper i arme, ben, skuldre og ryg.

Træningsudstyret er velegnet til placering i opholdstuer, gangarealer og naturligvis i egentlige indrettede træningslokaler og fysioterapier.

Vores træningsudstyr gør i dag gavn på adskillige plejehjem landet over, hvor ældre har mulighed for at blive stimuleret via fysisk aktivitet og glæden ved daglig motion ses på beboerne, både i form af mere mobilitet, humør, fysisk styrke.

Motionscykler som kan bruges på ældrecentre m.v. - Vi har valgt de mest populære for dig...

Vi har en række hjælpemidler, der kan gøre en forskel for den ældre og i flere tilfælde også aflaster personalet.

Ser man efter møbler til plejehjem, har vi en fantastisk stol, der letter den ældre med at komme ind til bordet og dermed gør den ældre mere selvhjulpen, samtidig aflaster stolen plejepersonale, hvilket kan frigive ressourcer til andre opgaver, end at skubbe borgeren ind til bordet og trække borgeren ud fra bordet igen.

Se LEMCO SmartStol her: Lemco Smartstol – Stolen der letter problemet med at komme ind til bordet ! 

Derudover har vi meget lette transportkørestole, der er lette at betjene og lette at opbevare samt vores ergonomiske albuestokke med en innovativ affjedring, der aflaster brugerens skuldre og ryg og derved opnås færre smerter i ryg og skuldre for brugere af krykker.

Bestil din cykel / mobilitetstræner hos os !

Genoptræningscykel til brug fra kørestol (leje)

DKK 3.000,00DKK 4.500,00 Inkl. Moms
Genoptræningscykel til leje på månedsbasis. Vores genoptræningscykel er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol til genoptræning i hele verden.  BEMÆRK: Cyklen kan lejes med forkøbsret. 30 Dages opsigelse. Ved køb indenfor 3 mdr. trækkes fuld betalt leje fra prisen på Cyklen.  Træningscyklen hjælper til en mere tilfredsstillende genoptræning både i fysioterapier, genoptræningscentre og i eget hjem. Genoptræningscyklen bruges bl.a. af følgende.
  • Plejehjem
  • Bofælleskaber
  • Hospitaler
  • Genoptræningscentre
  • Korttidsafsnit
  • Private, som supplerende træning til vedligeholdende fysioterapi
Bemærk vores unikke tilfredshedsgaranti ! Kontakt os for mere information.

Leje af træningscykel til genoptræning

DKK 999,00DKK 1.500,00 Inkl. Moms
Leje af træningscykel pr. måned som supplement til genoptræning efter eks. knæ / hofte er som noget helt unikt muligt for private hos LEMCO. NYHED: Der kan bestilles indbæring med Danske Fragtmænd (kontakt os for konkret tilbud) CORONA UPDATE: Vi er blevet lagt ned af Danskere der vil leje motionscykel og kan "knap følge med". Vi får dog løbende cykler tilbage fra udlejning så ring og gerne op !  Cyklerne er i den kendte Kettler kvalitet eller bedre. Hele Europa er støvsuget for motionscykler i god kvalitet. Vi har p.t. Nye lækre stabile motionscykler til leje. Det kan betale sig at kontakte os i god tid inden du skal bruge den.

Pedaltræner med specialpedaler

DKK 2.450,00 Inkl. Moms
Pedaltræner i bedste kvalitet som hjælper dig til daglig motion, som er vigtig for at holde kroppens funktioner igang og vedligeholde blodomløbet. Denne lille træningscykel er i helt speciel god kvalitet og modstanden er magnetisk, vedligeholdelsesfri og kan varieres trinløst. Pedaltræneren kan afhentes personligt I Helsingør hvor vi har lager. Hvis du allerede har købt en pedaltræner andetsteds - hvor fødderne støder på gulvet - på selve træneren eller hvor fødderne falder af pedalerne, så kontakt os for vejledning i hvordan du får den perfekte lille pedaltræner der kan dækker dit behov. Du kan samtidig vedligeholde og styrke musklerne på en sikker og enkel måde grundet de specielle pedaler med hælkappe og velcro.  Cyklen kan bruges ved behov for genoptræning i benene hvor offentlig genoptræning evt. er lukket grundet eks. CORONA, idet pedalerne har hælkappe og derfor falder fødderne ikke af pedalen under træning som på de små pedaltrænere i bukket jern man køber online, i supermarkedet og byggemarkeder. BEMÆRK  ! Sofacyklen tages retur til fuld pris ved opgradering til LEMCO COMBI BIKE PLUS - som er vores mest effektive genoptræningscykel. Sofacyklen som vi får lavet er i unik kvalitet og kan ikke sammenlignes med små billige træningspedaler/ pedalcykler / pedaltrænere og fod-cykler i bukket jern - eller for den sags skyld alle andre små sofacykler. Den magnetiske trinløse modstand føles "perfekt" og et patenteret system i sofacyklen sikrer behageligt tråd i hele rotationen. Den specielle teknik sikrer hjælp til at komme over det "døde" punkt hvor man skal skifte mellem at træde med hhv. højre og venstre ben. Pedalerne giver desuden også mulighed for "et lille hvil" undervejs, uden behov for anstrengelse med at holde foden på pedalen som med trænere uden pedaler med hælkappe.

Sidde Motionscykel til Stol / Kørestol

DKK 20.758,75DKK 21.500,00 Inkl. Moms
Lemco Combi Bike Plus, er den ubetinget bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol. Leveres samlet klar til brug - Vi tilstræber dag til dag levering! HMI Nummer: 109 444
I TVIVL?

KONTAKT MIG VENLIGST !

FÅ HJÆLP OG VEJLEDNING
Er du i tvivl om vi kan hjælpe netop dig ?

Med 30 års erfaring er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig. Ring mig op på tlf. 3325 4002 for råd og vejledning.

Det vil glæde mig at hjælpe dig.

Carsten-Lemche ceo lemco
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.