Leje af motionscykel

Leje af træningscykel / Motionscykel

Træningscykel-til-stol- også kaldet manuped ( Kan lejes )

Leje af træningscykel / Leje af motionscykel

Træningscykler og motionscykler købes ofte i en kvalitet der gør at de ikke bliver brugt, så meget som det var meningen ved købet.

Årsagen er at mange køber en billig trænings-cykel, derved får man en cykel der ikke fungerer til det ønskede formål.

Vores cykler er alle målrettet mennesker med nedsat funktionsevne og dårlig balance – let indstigning eller som kan bruges fra stol eller kørestol.

Hvis du ikke kan sidde på en motionscykel med saddel, har vi udviklet vores LEMCO Combi Bike Plus.

Hvis lægen har anbefalet dig at få en motionscykel til eks.

 • Genoptræning efter blodprop
 • Genoptræning efter hjerneblødning
 • Genoptræning efter knæoperation
 • Genoptræning efter hofte operation
 • Genoptræning efter trafikuheld.

Så kan vi hjælpe dig!

Vi har løsninger i hele spektret (bortset fra billige og dårlige træningscykler).

Hos os kan du leje en træningscykel i en periode så du er sikker på at det er den rigtige du har fået… Du kan også leje vores træningscykel som er specialudviklet til brug fra kørestol: Lemco Combi Bike Plus

Vi hjælper gerne til at vælge hvilken udgave der passer til dit behov.

Vi leverer sædvanligvis motionscyklen indenfor få dage – samlet klar til brug.

Du kan endda få motionscyklen leveret samlet, så du ikke skal stå og samle den selv  (ikke fordi det er svært eller tager lang tid), men det kan være du skal bruge den hurtigt.

Vores Siddemotionscykler til kørestol leveres altid samlet klar til brug.

Vi leverer leje-motionscykler til hele landet.

Du er velkommen til at kontakte os, eller udfylde formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigt så du hurtigt kan leje en motionscykel.

Lejeprisen for motionscykel til genoptæning

Vi prøver at gøre det let for vores kunder at finde en lejepris på en træningscykel til brug i eget hjem efter operation eller skade. Cyklen kan afhentes af LEMCO eller leveres tilbage af bruger efter endt lejeperiode.

LEMCO Står for kvalitets løsninger…

Kontakt os gerne, måske er du bedre tjent med en anden løsning?

Gratis vejledning: Kontakt os )

NB: 30 dages opsigelse på leje af motionscykel.Husk at få gratis personlig vejledning og evt. korte pedalarme

Som specialist i motionscykler til dårligt gående og kørestolsbrugere ved vi hvad der skal til.

Alle vores cykler har let indstigning eller er egnet til træning fra kørestol, således at du ikke skal løfte benene højt op.

At leje en god motionscykel i en periode sikrer dig at du får en tilfredsstillende genoptræning – og at du får den brugt dagligt. Hvis det er genoptræning af knæ eller hofte, kan vores cykler leveres med kort pedalarm der hjælper til at du kan træne tidligere end på almindelige motionscykler.

Det forkorter sædvanligvis den periode man har behov for at genoptræne.

Det værste du kan gøre er !

Det værste du kan gøre er at træne på en dårlig ordinær billig motionscykel der har tilbragt flere år i et udhus eller kælder og ikke fungerer ordentligt eller hvor sadlen er slidt ned.

Du skal sidde ordentligt og cyklen skal være i en god kvalitet – ellers er det langt fra sikkert at motionscyklen bliver brugt, og dermed får du ikke den ønskede effekt af træningen.

Det vil glæde mig at hjælpe dig… Kontakt os

Vi har motionscykler til genoptræning på lager til leje !

Sofacyklen kan ikke lejes, men kan returneres og vi refunderer ved returnering i original emballage, købsprisen minus 500,- kroner pr. måned man har haft den.

Motionscyklerne kan lejes på månedsbasis. Med forkøbsret. Ved køb indenfor 3 måneder trækkes betalt leje fra købsprisen. (Leje forbeholdt ikke-ryger hjem)

Nogle kan lejes - Nogle kan købes - Men hjælpe dig det kan vi altid !

Motionscykel-til-kørestol-grå
Luk

Genoptræningscykel til brug fra kørestol (leje)

DKK 1.500,00DKK 4.500,00 Inkl. Moms
Genoptræningscykel til leje på månedsbasis. Vores genoptræningscykel er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol til genoptræning i hele verden.  BEMÆRK: Cyklen kan lejes med forkøbsret. Ved køb indenfor 3 mdr. trækkes fuld betalt leje fra prisen på Cyklen.  Træningscyklen hjælper til en mere tilfredsstillende genoptræning både i fysioterapier, genoptræningscentre og i eget hjem. Genoptræningscyklen bruges bl.a. af følgende.
 • Plejehjem
 • Bofælleskaber
 • Hospitaler
 • Genoptræningscentre
 • Korttidsafsnit
 • Private, som supplerende træning til vedligeholdende fysioterapi
Bemærk vores unikke tilfredshedsgaranti ! Kontakt os for mere information.
Kettler-Ergo-C8-motionscykel til leje
Luk

Leje af træningscykel til genoptræning

DKK 999,00DKK 1.500,00 Inkl. Moms
Leje af træningscykel pr. måned som supplement til genoptræning efter eks. knæ / hofte er som noget helt unikt muligt for private hos LEMCO. CORONA UPDATE: Vi er blevet lagt ned af Danskere der vil leje motionscykel og kan knap følge med. Vi får dog løbende cykler tilbage fra udlejning. Cyklerne er i den kendte Kettler kvalitet eller bedre. Hele Europa er støvsuget for motionscykler i god kvalitet, så derfor skal der forventes lidt ventetid så regn med et par dages leveringstid.

Motionscykel til Kørestol – Lemco Combi Bike Plus

DKK 16.900,00DKK 18.858,75 Inkl. Moms
Lemco Combi Bike Plus, er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol. Leveres samlet klar til brug - Vi tilstræber dag til dag levering!
Luk

Pedaltræner

DKK 2.450,00 Inkl. Moms
Pedaltræneren er i bedste kvalitet og hjælper dig til daglig motion, som er vigtig for at holde kroppens funktioner igang og vedligeholde blodomløbet. Du kan samtidig vedligeholde og styrke musklerne på en sikker og enkel måde grundet de specielle pedaler med hælkappe og velcro.  Cyklen kan bruges ved behov for genoptræning i benene hvor offentlig genoptræning evt. er lukket grundet CORONA, idet pedalerne har hælkappe falder fødderne ikke af pedalen under træning som på de små pedaltrænere i bukket jern man køber i supermarkedet og byggemarkeder. BEMÆRK  ! Sofacyklen tages retur til fuld pris ved opgradering til LEMCO COMBI BIKE PLUS - som er vores mest effektive genoptræningscykel. Sofacyklen som vi får lavet er i unik kvalitet og kan ikke sammenlignes med små billige træningspedaler/ pedalcykler / pedaltrænere og fod-cykler i bukket jern - eller for den sags skyld alle andre små sofacykler. Den magnetiske trinløse modstand føles "perfekt" og et patenteret system i sofacyklen sikres behageligt tråd i hele rotationen. Den specielle teknik sikrer hjælp til at komme over det "døde" punkt når man skal skifte mellem at træde med hhv. højre og venstre ben. Pedalerne giver desuden også mulighed for "et lille hvil" undervejs, uden behov for anstrengelse med at holde foden på pedalen.
Tilføj til kurv
I TVIVL?

KONTAKT MIG VENLIGST !

FÅ HJÆLP OG VEJLEDNING
Er du i tvivl om vi kan hjælpe netop dig ?

Med 30 års erfaring er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig. Ring mig op på tlf. 3325 4002 for råd og vejledning.

Det vil glæde mig at hjælpe dig.

Carsten-Lemche ceo lemco
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

2 har kommenteret på “Leje af træningscykel / Motionscykel

 1. Lu hansen siger:

  Vil I kontakte mig med henblik på leje af motionscykel. Skal bruge den til genoptræning af knæ

  1. Hej Lu,

   Det kan du tro vi gerne vil hjælpe dig med. Vores motionscykler til genoptræning af knæ sender vi samlet til hele landet, så skal du ikke stå og rode med at samle den. Du sikrer dig også en rigtig god motionscykel som er egnet til formålet.

   Det er altid en god idé at tage en snak i telefonen for at sikre sig at du får den rigtige model. Jeg vil foreslå dig at du sender mig dit telefonnummer til info@lemco.dk og vi tager en snak i telefonen.

   Mange har glæde af at starte træningen før selve operationen, således at man er i bedst fysisk tilstand før knæoperationer, men det er lige noget du skal tale med den ortopædkirurg der skal hjælpe dig igennem.

   Mange holdtræner efter knæoperationer. Det har gennem de sidste mange år vist sig, at de af vores kunder der supplerer den offentlige genoptæning får er bedre resultat af operationen…

   Send endeligt dit telefonnummer, så kan du tro at vi nok skal hjælpe dig…

   MVH Carsten Lemche

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *