Erfaringer med motionscykel til kørestol, Knæ Operation, Lemco combi bike model 2009

Knæoperation – Sådan trænede Per for at undgå ny operation

Træningscykel-til-stol- også kaldet manuped ( Kan lejes )

Per Hildebrants erfaringer.

Da jeg i slutningen af februar 2009 blev udskrevet fra hospitalet efter at have fået indopereret et kunstigt knæled, kunne jeg kun bøje knæet 72 grader.

Man skal som bekendt helst kunne bøje knæet i hvert fald 110-115 grader for at kunne indlede en resultatgivende genoptræning på en almindelig gængs, vertikalt fungerende kondicykel.

 Jeg havde på dette tidspunkt knapt nok indledt min genoptræning i et offentligt genoptræningscenter, og følte ikke nogen opmuntrende fremgang med knæets bøjeevne.

Gennem en nær ven blev jeg opmærksom på firmaet LEMCO´s brede produktsortiment, vendt mod såvel (genop)træning i eget hjem som mod en integreret løsning i almen fysioterapeutisk genoptræning.

Jeg tog kontakt til firmaets indehaver Carsten Lemche, og omtalte mit problem overfor ham. Jeg mødte straks en udstrakt venlighed og forståelse for mit problem, og det blev ikke derved.

Allerede dagen efter mødte Carsten Lemche op i egen person på min bopæl med en cykel-type, som skulle vise sig at blive den umiddelbare løsning på mit problem.

Der var i mit tilfælde tale om en såkaldt “Lemco Combi Bike”, men firmaet var i stand til at levere indtil flere modeltyper, tilpasset så at sige ethvert (genop)træningsproblem.

Han installerede på stedet den nævnte cykel, der var en horisontalt fungerende “sofa-cykel”, som betjenes fra ens egen, gerne komfortable, lænestol, således at brugeren sidder bagved cyklen, der muliggør både ben- og armbetjening – en ikke uvæsentlig fordel efter et hospitalsophold, hvor muskler, sener og led har behov for aktivering, uden at denne medfører nye smerter.

Straks fra start forekom cyklen mig både yderst behagelig at betjene og forbløffende hurtigt resultatgivende.

Sagen er denne, at dens omdrejningsakse/tandhjul er meget lille, hvorfor brugeren forbløffende hurtigt er i stand til at opnå både øget velvære, og de opmuntrende “fulde pedalomdrejninger”, ligesom cyklen frembyder fortrinlige muligheder for en gradvis øget bøjeevne for et nyopereret knæ. En sådan opnås ved langsomt, fra dag til dag, at anbringe stolen, som man betjener cyklen fra, tættere og tættere på selve cyklen.

Cyklen frembyder yderligere en lang række individuelle træningsmuligheder med direkte og let læsbar display, Cyklen leveres desuden med eller uden hjælpemotor, så den til enhver tid kan tilpasses den enkelte brugers specifikke behov.

Den er yderligere et fortrinligt supplement til en offentlig genoptræning – en mulighed, som jeg selv tog i anvendelse med fint udbytte.

Jeg kan på det varmeste anbefale firmaet: LEMCO

København, den 30. maj 2009

Per Hildebrant

København V

Bestil din cykel / mobilitetstræner hos os ! - Korttidsleje ved knæoperationer !

Leje af Genoptræningscykel til brug fra kørestol

kr. 1.500,00kr. 4.500,00 Inkl. Moms
Vælg udgave

Leje af træningscykel til genoptræning

kr. 999,00kr. 1.500,00 Inkl. Moms
Vælg udgave

Pedaltræner med specialpedaler og velcro

kr. 2.895,00 Inkl. Moms
Tilføj til kurv

Sidde Motionscykel til Stol / Kørestol

kr. 20.758,75kr. 23.625,00 Inkl. Moms
Vælg udgave
I TVIVL?

KONTAKT MIG VENLIGST !

FÅ HJÆLP OG VEJLEDNING
Er du i tvivl om vi kan hjælpe netop dig ?

Med 30 års erfaring er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig, hvert år hjælper vi mange der er blevet opereret i knæet. Ring mig op på tlf. 3325 4002 for råd og vejledning.

Det vil glæde mig at hjælpe dig.

Carsten-Lemche ceo lemco
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.