Erfaringer med motionscykel til kørestol, Knæ Operation, Lemco combi bike model 2009

Knæoperation – Sådan trænede Per for at undgå ny operation

Træningscykel-til-stol- også kaldet manuped ( Kan lejes )

Per Hildebrants erfaringer.

Da jeg i slutningen af februar 2009 blev udskrevet fra hospitalet efter at have fået indopereret et kunstigt knæled, kunne jeg kun bøje knæet 72 grader.

Man skal som bekendt helst kunne bøje knæet i hvert fald 110-115 grader for at kunne indlede en resultatgivende genoptræning på en almindelig gængs, vertikalt fungerende kondicykel.

 Jeg havde på dette tidspunkt knapt nok indledt min genoptræning i et offentligt genoptræningscenter, og følte ikke nogen opmuntrende fremgang med knæets bøjeevne.

Gennem en nær ven blev jeg opmærksom på firmaet LEMCO´s brede produktsortiment, vendt mod såvel (genop)træning i eget hjem som mod en integreret løsning i almen fysioterapeutisk genoptræning.

Jeg tog kontakt til firmaets indehaver Carsten Lemche, og omtalte mit problem overfor ham. Jeg mødte straks en udstrakt venlighed og forståelse for mit problem, og det blev ikke derved.

Allerede dagen efter mødte Carsten Lemche op i egen person på min bopæl med en cykel-type, som skulle vise sig at blive den umiddelbare løsning på mit problem.

Der var i mit tilfælde tale om en såkaldt “Lemco Combi Bike”, men firmaet var i stand til at levere indtil flere modeltyper, tilpasset så at sige ethvert (genop)træningsproblem.

Han installerede på stedet den nævnte cykel, der var en horisontalt fungerende “sofa-cykel”, som betjenes fra ens egen, gerne komfortable, lænestol, således at brugeren sidder bagved cyklen, der muliggør både ben- og armbetjening – en ikke uvæsentlig fordel efter et hospitalsophold, hvor muskler, sener og led har behov for aktivering, uden at denne medfører nye smerter.

Straks fra start forekom cyklen mig både yderst behagelig at betjene og forbløffende hurtigt resultatgivende.

Sagen er denne, at dens omdrejningsakse/tandhjul er meget lille, hvorfor brugeren forbløffende hurtigt er i stand til at opnå både øget velvære, og de opmuntrende “fulde pedalomdrejninger”, ligesom cyklen frembyder fortrinlige muligheder for en gradvis øget bøjeevne for et nyopereret knæ. En sådan opnås ved langsomt, fra dag til dag, at anbringe stolen, som man betjener cyklen fra, tættere og tættere på selve cyklen.

Cyklen frembyder yderligere en lang række individuelle træningsmuligheder med direkte og let læsbar display, Cyklen leveres desuden med eller uden hjælpemotor, så den til enhver tid kan tilpasses den enkelte brugers specifikke behov.

Den er yderligere et fortrinligt supplement til en offentlig genoptræning – en mulighed, som jeg selv tog i anvendelse med fint udbytte.

Jeg kan på det varmeste anbefale firmaet: LEMCO

København, den 30. maj 2009

Per Hildebrant

København V

Bestil din cykel / mobilitetstræner hos os ! - Korttidsleje ved knæoperationer !

Genoptræningscykel til brug fra kørestol (leje)

DKK 3.000,00DKK 4.500,00 Inkl. Moms
Genoptræningscykel til leje på månedsbasis. Vores genoptræningscykel er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol til genoptræning i hele verden.  BEMÆRK: Cyklen kan lejes med forkøbsret. 30 Dages opsigelse. Ved køb indenfor 3 mdr. trækkes fuld betalt leje fra prisen på Cyklen.  Træningscyklen hjælper til en mere tilfredsstillende genoptræning både i fysioterapier, genoptræningscentre og i eget hjem. Genoptræningscyklen bruges bl.a. af følgende.
  • Plejehjem
  • Bofælleskaber
  • Hospitaler
  • Genoptræningscentre
  • Korttidsafsnit
  • Private, som supplerende træning til vedligeholdende fysioterapi
Bemærk vores unikke tilfredshedsgaranti ! Kontakt os for mere information.

Leje af træningscykel til genoptræning

DKK 999,00DKK 1.500,00 Inkl. Moms
Leje af træningscykel pr. måned som supplement til genoptræning efter eks. knæ / hofte er som noget helt unikt muligt for private hos LEMCO. NYHED: Der kan bestilles indbæring med Danske Fragtmænd (kontakt os for konkret tilbud) CORONA UPDATE: Vi er blevet lagt ned af Danskere der vil leje motionscykel og kan "knap følge med". Vi får dog løbende cykler tilbage fra udlejning så ring og gerne op !  Cyklerne er i den kendte Kettler kvalitet eller bedre. Hele Europa er støvsuget for motionscykler i god kvalitet. Vi har p.t. Nye lækre stabile motionscykler til leje. Det kan betale sig at kontakte os i god tid inden du skal bruge den.

Pedaltræner med specialpedaler

DKK 2.450,00 Inkl. Moms
Pedaltræner i bedste kvalitet som hjælper dig til daglig motion, som er vigtig for at holde kroppens funktioner igang og vedligeholde blodomløbet. Denne lille træningscykel er i helt speciel god kvalitet og modstanden er magnetisk, vedligeholdelsesfri og kan varieres trinløst. Pedaltræneren kan afhentes personligt I Helsingør hvor vi har lager. Hvis du allerede har købt en pedaltræner andetsteds - hvor fødderne støder på gulvet - på selve træneren eller hvor fødderne falder af pedalerne, så kontakt os for vejledning i hvordan du får den perfekte lille pedaltræner der kan dækker dit behov. Du kan samtidig vedligeholde og styrke musklerne på en sikker og enkel måde grundet de specielle pedaler med hælkappe og velcro.  Cyklen kan bruges ved behov for genoptræning i benene hvor offentlig genoptræning evt. er lukket grundet eks. CORONA, idet pedalerne har hælkappe og derfor falder fødderne ikke af pedalen under træning som på de små pedaltrænere i bukket jern man køber online, i supermarkedet og byggemarkeder. BEMÆRK  ! Sofacyklen tages retur til fuld pris ved opgradering til LEMCO COMBI BIKE PLUS - som er vores mest effektive genoptræningscykel. Sofacyklen som vi får lavet er i unik kvalitet og kan ikke sammenlignes med små billige træningspedaler/ pedalcykler / pedaltrænere og fod-cykler i bukket jern - eller for den sags skyld alle andre små sofacykler. Den magnetiske trinløse modstand føles "perfekt" og et patenteret system i sofacyklen sikrer behageligt tråd i hele rotationen. Den specielle teknik sikrer hjælp til at komme over det "døde" punkt hvor man skal skifte mellem at træde med hhv. højre og venstre ben. Pedalerne giver desuden også mulighed for "et lille hvil" undervejs, uden behov for anstrengelse med at holde foden på pedalen som med trænere uden pedaler med hælkappe.

Sidde Motionscykel til Stol / Kørestol

DKK 20.758,75DKK 21.500,00 Inkl. Moms
Lemco Combi Bike Plus, er den ubetinget bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol. Leveres samlet klar til brug - Vi tilstræber dag til dag levering! HMI Nummer: 109 444
I TVIVL?

KONTAKT MIG VENLIGST !

FÅ HJÆLP OG VEJLEDNING
Er du i tvivl om vi kan hjælpe netop dig ?

Med 30 års erfaring er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig, hvert år hjælper vi mange der er blevet opereret i knæet. Ring mig op på tlf. 3325 4002 for råd og vejledning.

Det vil glæde mig at hjælpe dig.

Carsten-Lemche ceo lemco
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.