Knæ Operation

Genoptræning efter knæoperation – se video

Knæoperation – Video

Genoptræning efter knæoperation

Rose Marie fik mulighed for at leje vores tidligere træningscykel med hjælpemotor Lemco Active Plus.

I videoen kan du høre om Rose Marie’s træningserfaringer efter knæoperation.

Flere og flere lejer en motionscykel til genoptræning

Knæoperationer er idag samlebåndsarbejde med successrater på 99%. Selvom operationen er gået godt er der behov for genoptræning. Til dig der vil hurtigere igang har vi en række interessante løsninger.

Leje af motionscykel til brug efter knæoperation

Hos LEMCO er vi specialister i motionscykler som bruges af mennesker med funktionsnedsættelser – Kronisk eller forbigående.

Vores motionscykler (vi lejer også motionscykler ud) er i god kvalitet og kan leveres samlet, således at man ikke skal “prøve” at samle en cykel, hvis man ikke er teknisk kyndig

Det er vigtigt at det ikke er en vilkårlig træningscykel man vælger. ALLE vores cykler har lav indstigning, således at man ikke skal løfte benet højt op, når man skal op på sadlen.

Vores cykler er ligeledes i rigtig god kvalitet, dvs. at de står godt fast på gulvet så man efter operationen kan støtte sig til cyklen når man skal op på sadlen, uden at være bekymret for at den ikke står fast på gulvet. I nogle tilfælde kan vi udstyre cyklen med kortere pedalarme end på almindelige cykler. Det giver mulighed for at man hurtigere kan dreje hele vejen rundt, i stedet for at cykle frem og tilbage som mange gør i en længere periode efter en operation i knæ eller hofte.

Når man er ny-opereret er der ikke fuld bevægelse i benet.

Husk altid at få godkendt træningen af en fysioterapeut eller læge. De fleste læger og fysioterapeuter anbefaler en motionscykel til genoptræning af knæ og hofte, men det er alligevel en god idé at huske at rådføre sig med en lægefaglig kompetent person inden man blot cykler derudaf…

Herunder ses nogle af de cykler vi lejer ud til knæopererede

Motionscykel-til-kørestol-grå
Luk

Genoptræningscykel til brug fra kørestol (leje)

DKK 1.500,00DKK 4.500,00 Inkl. Moms
Genoptræningscykel til leje på månedsbasis. Vores genoptræningscykel er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol til genoptræning i hele verden.  BEMÆRK: Cyklen kan lejes med forkøbsret. Ved køb indenfor 3 mdr. trækkes fuld betalt leje fra prisen på Cyklen.  Træningscyklen hjælper til en mere tilfredsstillende genoptræning både i fysioterapier, genoptræningscentre og i eget hjem. Genoptræningscyklen bruges bl.a. af følgende.
  • Plejehjem
  • Bofælleskaber
  • Hospitaler
  • Genoptræningscentre
  • Korttidsafsnit
  • Private, som supplerende træning til vedligeholdende fysioterapi
Bemærk vores unikke tilfredshedsgaranti ! Kontakt os for mere information.
Kettler-Ergo-C8-motionscykel til leje
Luk

Leje af træningscykel til genoptræning

DKK 999,00DKK 1.500,00 Inkl. Moms
Leje af træningscykel pr. måned som supplement til genoptræning efter eks. knæ / hofte er som noget helt unikt muligt for private hos LEMCO. CORONA UPDATE: Vi er blevet lagt ned af Danskere der vil leje motionscykel og kan knap følge med. Vi får dog løbende cykler tilbage fra udlejning. Cyklerne er i den kendte Kettler kvalitet eller bedre. Hele Europa er støvsuget for motionscykler i god kvalitet, så derfor skal der forventes lidt ventetid så regn med et par dages leveringstid.

Motionscykel til Kørestol – Lemco Combi Bike Plus

DKK 16.900,00DKK 18.858,75 Inkl. Moms
Lemco Combi Bike Plus, er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol. Leveres samlet klar til brug - Vi tilstræber dag til dag levering!
Luk

Pedaltræner

DKK 2.450,00 Inkl. Moms
Pedaltræneren er i bedste kvalitet og hjælper dig til daglig motion, som er vigtig for at holde kroppens funktioner igang og vedligeholde blodomløbet. Du kan samtidig vedligeholde og styrke musklerne på en sikker og enkel måde grundet de specielle pedaler med hælkappe og velcro.  Cyklen kan bruges ved behov for genoptræning i benene hvor offentlig genoptræning evt. er lukket grundet CORONA, idet pedalerne har hælkappe falder fødderne ikke af pedalen under træning som på de små pedaltrænere i bukket jern man køber i supermarkedet og byggemarkeder. BEMÆRK  ! Sofacyklen tages retur til fuld pris ved opgradering til LEMCO COMBI BIKE PLUS - som er vores mest effektive genoptræningscykel. Sofacyklen som vi får lavet er i unik kvalitet og kan ikke sammenlignes med små billige træningspedaler/ pedalcykler / pedaltrænere og fod-cykler i bukket jern - eller for den sags skyld alle andre små sofacykler. Den magnetiske trinløse modstand føles "perfekt" og et patenteret system i sofacyklen sikres behageligt tråd i hele rotationen. Den specielle teknik sikrer hjælp til at komme over det "døde" punkt når man skal skifte mellem at træde med hhv. højre og venstre ben. Pedalerne giver desuden også mulighed for "et lille hvil" undervejs, uden behov for anstrengelse med at holde foden på pedalen.
Tilføj til kurv
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *