Knæ Operation

Genoptræning efter knæoperation – se video

Knæoperation - Video

Genoptræning efter knæoperation

Rose Marie fik mulighed for at leje vores tidligere træningscykel med hjælpemotor Lemco Active Plus.

I videoen kan du høre om Rose Marie’s træningserfaringer efter knæoperation.

Flere og flere lejer en motionscykel til genoptræning

Knæoperationer er idag samlebåndsarbejde med successrater på 99%. Selvom operationen er gået godt er der behov for genoptræning. Til dig der vil hurtigere igang har vi en række interessante løsninger.

Leje af motionscykel til brug efter knæoperation

Knæoperation - En motionscykel hjemme gør underværker i forhold til at genoptræne..

Hos LEMCO er vi specialister i motionscykler som bruges af mennesker med funktionsnedsættelser - Kronisk eller forbigående.

Vores motionscykler (vi lejer også motionscykler ud) er i god kvalitet og kan leveres samlet, således at man ikke skal “prøve” at samle en cykel, hvis man ikke er teknisk kyndig

Det er vigtigt at det ikke er en vilkårlig træningscykel man vælger. ALLE vores cykler har lav indstigning, således at man ikke skal løfte benet højt op, når man skal op på sadlen.

Vores cykler er ligeledes i rigtig god kvalitet, dvs. at de står godt fast på gulvet så man efter operationen kan støtte sig til cyklen når man skal op på sadlen, uden at være bekymret for at den ikke står fast på gulvet. I nogle tilfælde kan vi udstyre cyklen med kortere pedalarme end på almindelige cykler. Det giver mulighed for at man hurtigere kan dreje hele vejen rundt, i stedet for at cykle frem og tilbage som mange gør i en længere periode efter en operation i knæ eller hofte.

Når man er ny-opereret er der ikke fuld bevægelse i benet.

Husk altid at få godkendt træningen af en fysioterapeut eller læge. De fleste læger og fysioterapeuter anbefaler en motionscykel til genoptræning af knæ og hofte, men det er alligevel en god idé at huske at rådføre sig med en lægefaglig kompetent person inden man blot cykler derudaf…

Herunder ses nogle af de cykler vi lejer ud til knæopererede

Genoptræningscykel til brug fra kørestol (leje)

kr. 3.000,00kr. 4.500,00 Inkl. Moms
Genoptræningscykel til leje på månedsbasis. Vores genoptræningscykel er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol til genoptræning i hele verden.  BEMÆRK: Cyklen kan lejes med forkøbsret. 30 Dages opsigelse. Ved køb indenfor 3 mdr. trækkes fuld betalt leje fra prisen på Cyklen.  Træningscyklen hjælper til en mere tilfredsstillende genoptræning både i fysioterapier, genoptræningscentre og i eget hjem. Genoptræningscyklen bruges bl.a. af følgende.
  • Plejehjem
  • Bofælleskaber
  • Hospitaler
  • Genoptræningscentre
  • Korttidsafsnit
  • Private, som supplerende træning til vedligeholdende fysioterapi
Bemærk vores unikke tilfredshedsgaranti ! Kontakt os for mere information.

Leje af træningscykel til genoptræning

kr. 999,00kr. 1.500,00 Inkl. Moms
Leje af træningscykel pr. måned som supplement til genoptræning efter eks. knæ / hofte er som noget helt unikt muligt for private hos LEMCO. NYHED: Der kan bestilles indbæring med Danske Fragtmænd (kontakt os for konkret tilbud) CORONA UPDATE: Vi er blevet lagt ned af Danskere der vil leje motionscykel og kan "knap følge med". Vi får dog løbende cykler tilbage fra udlejning så ring og gerne op !  Cyklerne er i den kendte Kettler kvalitet eller bedre. Hele Europa er støvsuget for motionscykler i god kvalitet. Vi har p.t. Nye lækre stabile motionscykler til leje. Det kan betale sig at kontakte os i god tid inden du skal bruge den.

Pedaltræner med specialpedaler

kr. 2.450,00 Inkl. Moms
Pedaltræner i bedste kvalitet som hjælper dig til daglig motion, som er vigtig for at holde kroppens funktioner igang og vedligeholde blodomløbet. Denne lille træningscykel er i helt speciel god kvalitet og modstanden er magnetisk, vedligeholdelsesfri og kan varieres trinløst. Pedaltræneren kan afhentes personligt I Helsingør hvor vi har lager. Hvis du allerede har købt en pedaltræner andetsteds - hvor fødderne støder på gulvet - på selve træneren eller hvor fødderne falder af pedalerne, så kontakt os for vejledning i hvordan du får den perfekte lille pedaltræner der kan dækker dit behov. Du kan samtidig vedligeholde og styrke musklerne på en sikker og enkel måde grundet de specielle pedaler med hælkappe og velcro.  Cyklen kan bruges ved behov for genoptræning i benene hvor offentlig genoptræning evt. er lukket grundet eks. CORONA, idet pedalerne har hælkappe og derfor falder fødderne ikke af pedalen under træning som på de små pedaltrænere i bukket jern man køber online, i supermarkedet og byggemarkeder. BEMÆRK  ! Sofacyklen tages retur til fuld pris ved opgradering til LEMCO COMBI BIKE PLUS - som er vores mest effektive genoptræningscykel. Sofacyklen som vi får lavet er i unik kvalitet og kan ikke sammenlignes med små billige træningspedaler/ pedalcykler / pedaltrænere og fod-cykler i bukket jern - eller for den sags skyld alle andre små sofacykler. Den magnetiske trinløse modstand føles "perfekt" og et patenteret system i sofacyklen sikrer behageligt tråd i hele rotationen. Den specielle teknik sikrer hjælp til at komme over det "døde" punkt hvor man skal skifte mellem at træde med hhv. højre og venstre ben. Pedalerne giver desuden også mulighed for "et lille hvil" undervejs, uden behov for anstrengelse med at holde foden på pedalen som med trænere uden pedaler med hælkappe.

Sidde Motionscykel til Stol / Kørestol

kr. 20.758,75kr. 21.500,00 Inkl. Moms
Lemco Combi Bike Plus, er den ubetinget bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol. Leveres samlet klar til brug - Vi tilstræber dag til dag levering! HMI Nummer: 109 444
I TVIVL?

KONTAKT MIG VENLIGST !

FÅ HJÆLP OG VEJLEDNING
Er du i tvivl om vi kan hjælpe netop dig ?

Med 30 års erfaring er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig. Ring mig op på tlf. 3325 4002 for råd og vejledning.

Det vil glæde mig at hjælpe dig.

Carsten-Lemche ceo lemco
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.