Parkinson

Parkinsons – Fysisk træning gavner helbredet

Træningscykel-til-stol- også kaldet manuped ( Kan lejes )

Parkinson’s (Alzheimers) – Sådan kan du træne

Personer med Parkinsons har sjældent overskud af energi til fysisk træning, selvom netop dette ofte kan medvirke til bedre velbefindende. Nyere studier viser at destore mere fysisk aktiv man er desto mere kan man holde sygdommen i ave. 

Med LEMCO Combi Bike Plus motionscyklen, kan selv personer der har mistet gangfunktion eller hvor gangfunktionen er væsentlig reduceret, øge deres livskvalitet med hjælp fra vores BEAT Teknologi. Cyklen styrker mere end de elektriske passive parkinsons cykler med motor.

Træning for parkinsonsramte – Cykeltræning er effektivt

Træningen kan foregå fra kørestol eller almindelig lænestol, hvorved træningen bliver helt sikker for personen.

Fordelene er mange, bedre og mere oprejst gang, bedre blodomløb. Øget velvære…

Vi producerer selv disse helt specielle motionscykler på vores lille fabrik i Helsingør til langt under prisen for importerede motionscykler.

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.