Knæ Operation

Efter knæoperation skal knæet genoptrænes

traeningscykel til stol hjemmetraening / Genoptræning

Efter knæ-operation, genoptræning og rehabilitering

Efter knæoperationen er det vigtigt i samråd med lægen at tilrettelægge en genoptrænings plan.

Når knæet er opereret skal det genoptrænes!

Vi har mange kunder som, efter hvad der kaldes endt genoptræning efter knæoperation, stadig har smerter og endnu ikke har opnået fuld bevægelighed.

Vi har flere produkter der kan hjælpe med dette. Ring og tag en snak med os, og få fremsendt noget materiale du kan tage med til din Fystioterapeut.

Læger beder ofte personen der er blevet opereret om at udføre så meget fysisk aktivitet som muligt. Det kan virke uoverkommeligt hvis man har været dårligt gående i månedsvis, og lige er blevet opereret.

En træningscykel kan hjælpe med genoptræningen, de behagelige velkendte cykelbevægelser giver bevægelse af led og muskler, og medvirker i mange tilfælde til hurtigere genoptagelse af daglige gøremål.

Motionscykler til genoptræning af knæ efter operation

Leje af Genoptræningscykel til brug fra kørestol

kr. 1.500,00kr. 4.500,00 Inkl. Moms
Vælg udgave

Leje af træningscykel til genoptræning

kr. 999,00kr. 1.500,00 Inkl. Moms
Vælg udgave

Pedaltræner med specialpedaler og velcro

kr. 2.895,00 Inkl. Moms
Tilføj til kurv

Sidde Motionscykel til Stol / Kørestol

kr. 20.758,75kr. 23.625,00 Inkl. Moms
Vælg udgave
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.