Genoptræning

Genoptræning efter knæoperation

Genoptræning efter knæoperation

Både før og efter knæoperationer, er grundformen vigtig.

Med en træningscykel kan du med kyndig vejledning fra din læge, hjælpe dig selv til en bedre form og dermed kortere rehabilitering tid ved blot 30 minutters daglig cykeltræning.

Efter operationen, skal der genoptræning til, her kommer træningscyklen igen ind i billedet, de behagelige cykelbevægelser uden belastning af knæ, kan hjælpe til hurtigere rehabilitering.

Genoptræning efter knæoperation med en lejet motionscykel

Knæoperationer for mennesker i god form, almindelig vægt og uden for mange ekstra sygdomme eller udfordringer udover knæoperationer, er oftes klaret på det lokale genoptræningscenter.

Hvis det af forskellige årsager skal være ekstra god genoptræning eller man har vanskeligheder i at deltage i hold undervisningen, eller det viser sig at der kommer implikationer, så kan det være en idé at træne hjemme som supplement til den offentlige træning.

Derfor bliver mange anbefalet at træne på en motionscykel. Det er blot lettere sagt end gjort. Hvor finder man den rigtige motionscykel til at genoptræne på efter en knæoperation ?

Vi har valgt to modeller der begge er super motionscykler (vi leverer kun kvalitet) og disse motionscykler lejer vi ud i korte eller længere perioder.

Fordelen ved at leje en motionscykel er at du får en cykel i en rigtig god kvalitet, vi kan levere den med korte pedalarme – hvilket betyder at du hurtigere kan dreje hele omgange med det dårlige knæ – hvilket igen betyder at du kommer dig hurtigere over din operation.

Cyklerne har lav indstigning, så du ikke behøver at løfte knæet højt op for at sætte dig op på cyklen. De er lette at bruge og ikke mindst, kan de leveres med korte pedalarme som den eneste i landet.

Bestil din genoptræningscykel hos os

Motionscykel-til-kørestol-grå
Luk

Genoptræningscykel til brug fra kørestol (leje)

DKK 1.500,00DKK 4.500,00 Inkl. Moms
Genoptræningscykel til leje på månedsbasis. Vores genoptræningscykel er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol til genoptræning i hele verden.  BEMÆRK: Cyklen kan lejes med forkøbsret. Ved køb indenfor 3 mdr. trækkes fuld betalt leje fra prisen på Cyklen.  Træningscyklen hjælper til en mere tilfredsstillende genoptræning både i fysioterapier, genoptræningscentre og i eget hjem. Genoptræningscyklen bruges bl.a. af følgende.
  • Plejehjem
  • Bofælleskaber
  • Hospitaler
  • Genoptræningscentre
  • Korttidsafsnit
  • Private, som supplerende træning til vedligeholdende fysioterapi
Bemærk vores unikke tilfredshedsgaranti ! Kontakt os for mere information.
Kettler-Ergo-C8-motionscykel til leje
Luk

Leje af træningscykel til genoptræning

DKK 999,00DKK 1.500,00 Inkl. Moms
Leje af træningscykel pr. måned som supplement til genoptræning efter eks. knæ / hofte er som noget helt unikt muligt for private hos LEMCO. CORONA UPDATE: Vi er blevet lagt ned af Danskere der vil leje motionscykel og kan knap følge med. Vi får dog løbende cykler tilbage fra udlejning. Cyklerne er i den kendte Kettler kvalitet eller bedre. Hele Europa er støvsuget for motionscykler i god kvalitet, så derfor skal der forventes lidt ventetid så regn med et par dages leveringstid.

Motionscykel til Kørestol – Lemco Combi Bike Plus

DKK 16.900,00DKK 18.858,75 Inkl. Moms
Lemco Combi Bike Plus, er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol. Leveres samlet klar til brug - Vi tilstræber dag til dag levering!
Luk

Pedaltræner

DKK 2.450,00 Inkl. Moms
Pedaltræneren er i bedste kvalitet og hjælper dig til daglig motion, som er vigtig for at holde kroppens funktioner igang og vedligeholde blodomløbet. Du kan samtidig vedligeholde og styrke musklerne på en sikker og enkel måde grundet de specielle pedaler med hælkappe og velcro.  Cyklen kan bruges ved behov for genoptræning i benene hvor offentlig genoptræning evt. er lukket grundet CORONA, idet pedalerne har hælkappe falder fødderne ikke af pedalen under træning som på de små pedaltrænere i bukket jern man køber i supermarkedet og byggemarkeder. BEMÆRK  ! Sofacyklen tages retur til fuld pris ved opgradering til LEMCO COMBI BIKE PLUS - som er vores mest effektive genoptræningscykel. Sofacyklen som vi får lavet er i unik kvalitet og kan ikke sammenlignes med små billige træningspedaler/ pedalcykler / pedaltrænere og fod-cykler i bukket jern - eller for den sags skyld alle andre små sofacykler. Den magnetiske trinløse modstand føles "perfekt" og et patenteret system i sofacyklen sikres behageligt tråd i hele rotationen. Den specielle teknik sikrer hjælp til at komme over det "døde" punkt når man skal skifte mellem at træde med hhv. højre og venstre ben. Pedalerne giver desuden også mulighed for "et lille hvil" undervejs, uden behov for anstrengelse med at holde foden på pedalen.
Tilføj til kurv
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *