Genoptræning

Genoptræning efter knæoperation

Genoptræning efter knæoperation

Både før og efter knæoperationer, er grundformen vigtig.

Med en træningscykel kan du med kyndig vejledning fra din læge, hjælpe dig selv til en bedre form og dermed kortere rehabilitering tid ved blot 30 minutters daglig cykeltræning.

Efter operationen, skal der genoptræning til, her kommer træningscyklen igen ind i billedet, de behagelige cykelbevægelser uden belastning af knæ, kan hjælpe til hurtigere rehabilitering.

Genoptræning efter knæoperation med en lejet motionscykel

Knæoperationer for mennesker i god form, almindelig vægt og uden for mange ekstra sygdomme eller udfordringer udover knæoperationer, er oftes klaret på det lokale genoptræningscenter.

Hvis det af forskellige årsager skal være ekstra god genoptræning eller man har vanskeligheder i at deltage i hold undervisningen, eller det viser sig at der kommer implikationer, så kan det være en idé at træne hjemme som supplement til den offentlige træning.

Derfor bliver mange anbefalet at træne på en motionscykel. Det er blot lettere sagt end gjort. Hvor finder man den rigtige motionscykel til at genoptræne på efter en knæoperation ?

Vi har valgt to modeller der begge er super motionscykler (vi leverer kun kvalitet) og disse motionscykler lejer vi ud i korte eller længere perioder.

Fordelen ved at leje en motionscykel er at du får en cykel i en rigtig god kvalitet, vi kan levere den med korte pedalarme – hvilket betyder at du hurtigere kan dreje hele omgange med det dårlige knæ – hvilket igen betyder at du kommer dig hurtigere over din operation.

Cyklerne har lav indstigning, så du ikke behøver at løfte knæet højt op for at sætte dig op på cyklen. De er lette at bruge og ikke mindst, kan de leveres med korte pedalarme som den eneste i landet.

Bestil din genoptræningscykel hos os

Leje af Genoptræningscykel til brug fra kørestol

kr. 1.500,00kr. 4.500,00 Inkl. Moms
Vælg udgave

Leje af træningscykel til genoptræning

kr. 999,00kr. 1.500,00 Inkl. Moms
Vælg udgave

Pedaltræner med specialpedaler og velcro

kr. 2.895,00 Inkl. Moms
Tilføj til kurv

Sidde Motionscykel til Stol / Kørestol

kr. 20.758,75kr. 23.625,00 Inkl. Moms
Vælg udgave
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.