Hjemmetræning

Hjemmetræning for hofteopererede og gangbesværede

pedaltræner - sofacykel

Hjemmetræning for hofteopererede

Træn hjemme og du kan hurtigere blive mere selvhjulpen

Hjemmetræning for personer der er blevet hofte opererede kan reducere gener efter operation og være en kilde til bedre livskvalitet

Efter en hofteoperation, skal der længere tids genoptræning for at generhverve styrken i lår og hofte(r).

Træning med trænings-cykel med eller uden hjælpemotor hjælper på dette, benene bevæges roligt i behagelige cirkelbevægelser, der kontinuerligt strækker muskler på en behagelig og sikker måde. Grundmotorikken trænes, og personerne bliver mere selvhjulpne.

Du kan træne i din dagligstue, 30 minutter eller 60 minutter om dagen, og derved få stort udbytte uden stor kraftanstrængelse, som ofte kan være vanskeligt efter en stor operation.

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *