Hofteoperation

Opbyg kræfter før hofteoperation

Træningscykel-til-stol- også kaldet manuped ( Kan lejes )

Opbyg så mange muskler som muligt, før operationen af din hofte

Desto bedre form du er i, før hofte-operationen, desto hurtigere genvinder du kræfter til at gå, eller støtte på benene igen efter operationen

Ofte har personer der er planlagt til hofte operation en lang immobil periode bag sig.

Når så endelig operationen er udført, skal der genoptrænes, både for den oprindelige årsag til operationen, og for den muskelmasse der er forsvundet i vente perioden.

Med en træningsløsning, der er målrettet dine behov kan du selv træne hjemme ( i samråd med læge ), enten før, eller efter operationen, eller begge dele…

Du kan også vælge at leje en motionscykel i en periode

Som noget helt unikt, udlejer vi hos LEMCO motionscykler til brug i en periode ved eks. hofteoperation og knæ operationer m.v. 

Det kan være smart at leje en god cykel. Vi kan levere den med korte pedalarme der muliggøre at starte tidligt på genoptæningen. For at få den optimale træning når man skal genoptræne efter knæoperation er det vigtigt at komme hurtigt igang. Det kan vi hjælpe med.

Fordelen ved at leje en motionscykel hos os, er vi alene udlejer motionscykler der er i god kvalitet. Det er ikke byggemarkeds motionscykler. Cyklerne koster sødvanligvis mellem 6 og 8.000 kroner, og så vil de blive leveret usamlede.

Vores lejecykler leveres almindeligvis samlet på en palle, eller leveret personligt af os selv. Derved er du sikker på at den er samlet korrekt og er i en rigtig god kvalitet.

Det er som udgangspunkt muligt at købe cyklen efter endt lejeperiode for forskellen mellem nypris og den betalte lejepris. 

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.