Hævede ben og fødder

Tryksår mellem tæerne

Sår-på-fødderne

Tryksår mellem tæerne

Tryk-sårene mellem tæerne blev blot værre og værre af at sidde stille.
Tryksårene ville ikke hele og generede konstant.

Jeg måtte finde et mirakkel !

Der lå jeg så, på Hjørring sygehus, helt klar til at erobre alverdens 1. pladser med min drømmehest, men eftersom kirurgen havde afmonteret 1/3 af min venstre balle, og mit nyerhvervede sår var lige så omfangsrigt dybt som vulkanen Etna, måtte jeg sande, at jeg måske, i farten havde glemt de velmenende og vise ord om tryksår, senskader og hellige køer…….

Ordene “Det sker aldrig for mig” klingede pludselig meget hult.

Jeg blev opereret d. 28. Oktober 2010, og efter lægens troskyldige udsagn, dog med vigende nedslåede øjne, kunne jeg formentlig indenfor 4-5 mdr., så småt påbegynde min genoptræning og jagten på en OL billet.

Da de 5 måneder var gået, og hullet i min po-po, på trods af intensiv vacuum behandling og adskillige efter- indlæggelser, ikke var blevet nævneværdigt mindre, tog jeg sagen i egen hånd…….

Jeg kunne simpelthen ikke ligge uvirksomt hen på sofaen længere, og se på, at min, før så veltrænede, krop gik i forfald. Jeg måtte finde et mirakel. For uden troen på et mirakel, intet håb og derved intet liv!!!!!!

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.