Hævede ben og fødder

Jeg skulle finde en løsning

Hævede-fødder

Jeg skulle finde en måde hvorved min fysisk svækkede tilstand kunne forbedres, hurtigt og effektivt,

Jeg skulle finde en måde hvorved min fysisk svækkede tilstand kunne forbedres, hurtigt og effektivt, samtidig skulle miraklet forøge blodcirkulationen og dermed helingen i min balle og ikke mindst hjælpe mig af med al den ophobede væske som havde bosat sig permanent i mine fødder og ben.

Velvidende at ET mirakel, hvor stort det end måtte være, næppe kunne indeholde alle mine utopiske ønsker, allierede jeg med en god ven; internettet.

Efter 5 minutters søgen, faldt jeg over en site med debat om træningsapperater.

Her kunne jeg til min store begejstring erfare at der, som producenten selv benævnte den, fandtes en håndcykel som i daglig tale gik under spasmeknuseren.

Her vejrede jeg morgenluft, var dette måske det mirakel jeg ledte efter ?????

Sårene begyndte at hele efter blot 1 uge

https://lemco.dk/wp-content/uploads/2017/03/Hævede-fødder-kørestol-300×201-1.png

Vandet var markant reduceret i fødderne efter blot 1 uge.

Miraklet hed: Spasmeknuser

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.