Hævede ben og fødder

Empatisk hjælp fra LEMCO

lemco-combi-bike-træningscykel

Var det måske starten på et mirakel ?

Efter en mere nærgående og intensiv søgen på lemco.dk, fandt jeg præcis hvad jeg søgte, min reaktion var nærmest ekstatisk. Mit hjerte hamrede som en stortromme, tårerne pressede sig på, for kunne det passe……… Den var jo lige der, alt det jeg søgte i én og samme apparat, spasmeknuseren, håndcyklen, combi biken, kald den hvad i vil, for mig var, og er den, intet mindre end et mirakel. Jeg greb i min glæde telefonen og ringede promte til Lemco, for der skal jo smedes mens jernet er varmt.

Til min store forundring og glæde, blev jeg uden tøven og forsinkelse stillet om til Carsten Lemche, direktøren for lemco.dk.

Han lyttede beredvilligt og ikke mindst oprigtig interesseret i hele min klagesang om vulkanen Etna i min rumpe, langsom heling, store vædskefyldte ”elefantfødder” med sår som blev dybere og dybere, spildte tårer og OL billetten som forsvandt ud i horisonten. 45 minutter, og en samtale  senere, sad jeg med en helt fantastisk følelsen af håb.

For  på trods af finanskrise, nedskæringer og kamp for daglig overlevelse, findes der, hvor utroligt det end lyder, dybt empatiske mennesker med hjertet på rette sted, der uden tanke for egen vinding, vil gøre alt for at hjælpe, hvor hjælpen er tiltrængt.

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.