Hævede ben og fødder

Fantastisk hjælpemiddel mod vand i benene

lemco-combi-bike-træningscykel

VORES NYE COMBI BIKE ER MEGET BEDRE – KLIK HER ! 

Mirakler findes , og sker…

Miraklet mod mine tykke ben hed: Spasmeknuser

Pludselig skete der fremskridt, og ikke kun små skridt men store…

Og i takt med tilbagelæggelsen af kilometerne, iltning af vævet i ballerne, øget blodgennemstrømning, og en markant forbedring af min almene sundhedstilstand, er ? Etna? nu, på rekordtid, svundet ind til et hul på størrelse med en ært.

Og ja…. jagten på den forsvundne billet til OL er, sammen med mit aktive liv, genoptaget.

Som aktiv kørestolsbruger og eliterytter, fik jeg i oktober 2010 den værst tænkelige besked fra kirugen, som lige havde opereret mig grundet et brækket haleben og decu- bitus, ”Du skal ligge og restituerer de næste mange måne- der, ingen ridning, ingen fysisk aktivitet, kun ro og aflast- ning”.

Men min krop som absolut ikke var vant til stilstand og inaktivitet, begyndte meget hurtigt at forfalde. Min ellers så stærke krop og immunforsvar forsvandt uhyggelig hurtigt, og samtidig fik jeg et andet problem; vand i ben og fødder, og dertilhørende store sår mellem tæerne.

Min frygt for at få blodpropper i benene og i værste til- fælde, få amputeret diverse legemesdele voksede i takt med lægernes inkompetence og manglende handlekraft.

Combi-biken er et fantastisk hjælpemiddel i alle hense- ender, for selvom mit stor mål var at mindske væsken og hele sårene, fik jeg meget mere end det.

For med bevægelse følger en øget blodgennemstrømning og iltning af vævet og dermed fik jeg samtidig sat skub i den meget langsommelige heling af mit operationssår.

Min peristaltik blev, efter lang tids inaktivitet, vækket til live igen og arm/ryg og mavemuskler genvandt langsomt, men sikkert styrken fra før operationen.

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.