Gangbesværede, Genoptræning, Træning

Pedaltræner

Pedaltræner med gode pedaler til brug fra stol eller køre

Pedaltræner

Pedaltræneren fra LEMCO er helt unik.

Pedalerne har hælkappe der sikrer at fødderne holdes på pedalerne under træning, og ikke støder mod gulvet som mange andre pedaltrænere der blot er lavet i billigt bukket jern.

Vores pedaltræner har et unikt patenteret system bag sit pæne og diskerete ydre.
Systemet sikrer et godt tråd, og jævn modstand.

Mange andre trænere kan “ligne” vores træningspedaler, men det er som i mange andre tilfælde det indre der tæller!

I tvivl om det skal være denne?

Hvis du er i tvivl, synes jeg du skal prøve vores og evt. anden pedaltræner og sammenligne – vores vinder altid. Du skal blot sikre dig at du kan returnere den anden 🙂

Du kan altid returnere vores pedaltræner til os inden 14 dage – også selvom du åbner den og prøver den – hvis du mod forventning hellere vil have en anden model.

Vi har gratis rådgivning pr. telefon på telefonnummer 33254002 eller du kan kigge ind i vores showroom, hvor du kan prøve pedaltræneren og få den med hjem, når du har prøvet hvor god den er.

Bliver du træt, kan du tage et hvil

Hvis du bliver træt under træning kan man tage et hvil uden at fødderne falder af pedalerne.

Trygheden i at man ikke skal anstrenge sig i at holde fødderne på pedalerne gør at man har lyst til at træne og ikke mindst får den brugt.

Derfor er vores pedaltræner den der vælges, når man vil træne godt… Og ikke blot ønsker en billig pedal-træner.

Pedaltræneren er let at flytte ved hjælp af det indbyggede håndtag

Motionscykler behøver ikke at være store og klodsede. Vores pedaltræner bruges af mange ældre og gangbesværede. Mange almindelige motionscykler har sæde, og er svære at sidde på og ikke mindst komme ind og ud af – hvis man er ældre og gangbesværet.

Derudover er der risiko for fald når man skal ned af sædet efter træning. Derfor er pedaltrænere ideel. De kan bruges fra stol med eller uden armlæn, derved reduceres faldrisikoen betydeligt.

Din gode kvalitet bevirker at pedaltræneren faktisk bruges, og dermed hjælper til bedre gang, flere muskler og smører leddene når der trænes. Smøring af leddene hjælper mange med smerter i led og muskler til en bedre hverdag.

Pedalerne er unikke med hælkappe

Vores pedaltræner har unikke pedaler med hælkappe der sikrer at fødderne ikke falder af pedalerne under træning.

Pedalernes hælkappe hjælper også når man skal have fødderne op i pedalerne.

Derfor er det vores pedaltræner der vælges af plejecetre m.v.

Når først man har sammenlignet finder man ud af hvor meget mere man får for pengene med vores model i forhold til de mange i bukket jern og pedaler uden hælkappe. Der er selvfølgelig en grund til at vi leverer mange hundrede pedaltrænere om året af denne type og stort set aldrig får dem retur. Vi eksporterer den bl.a. til både til Finland, Frankrig m.fl.

Vores lille træner er aldrig på udsalg, så du finder den ikke sat 40% ned i næste uge. Det er prisen og det har den kostet siden 2009 !

Evigheds returret ved opgradering til COMBI BIKE PLUS

Du kan til enhver tid returnere b´fit mini som vi kalder vores træner – og få trukket det fulde købsbeløb fra købsprisen af vores COMBI BIKE PLUS mobilitetstræner / genoptræningscykel.

Dictus-Dropfodsbånd-med-Dictuskroge
Luk

Dictus Dropfods Bånd / Dropfodsskinne

DKK 1.275,00 Inkl. Moms
Dropfodsbåndet løfter foden og er egnet til personer, der oplever at en dropfodsskinne er for besværlig, fungerer dårligt - giver stiv gang eller som blot ønsker at bruge almindelige snøresko, selvom man har dropfod. Danmarks bedste og billigste dictusbånd. Samme bånd sælges hos flere bandagister til 3 x prisen.  Du behøver ikke en bandagist til at tage mål til dit Dictusbånd. Båndet fås i fire størrelser, det er let at måle omkredsen af dit ben. Ved kommunal bevilling er der frit leverandør valg - køb dit bånd hos os, så er du sikker på at du får det originale Dictusbånd. Der er billigere kopier i omløb ! En WinWin løsning... til dig med dropfod. Dictus bør altid prøves først, før stive dropfods-skinner... Bemærk - Vi lager-fører alene: Det originale gode Dictusbånd i blødt læder! Alt du ser på billedet er med i pakken med båndet (bortset fra min fod og målebånd)
Smartstol til handicap med armlæn
Luk

LEMCO SmartStol

DKK 4.750,00 Inkl. Moms
Senior stol med armlæn, der er helt unik og som hjælper gangbesværede og pårørende til let at sætte sig ved spisebordet på nem og behagelig samt sikker måde. Senior-Stolens overdel kan skydes ind til bordet, medens benene står fast på gulvet. SmartStolen kan drejes så den står parallelt med bordet så den er let at sætte sig i, stolen fås i flere farver.  Stolen triller ikke og man undgår at skulle “hoppe” ind til bordet, eller pårørende skal skubbe en tung ægtefælle ind til bordet, idet stolens overdel let kan “skydes” frem mod bordet. Stolen er unik og patenteret i mange lande. LEMCO er eneforhandler i Europa og vi har leveret langt over 500 af disse stole til private og plejecentre i Danmark og udland. 

Motionscykel til Kørestol – Lemco Combi Bike Plus

DKK 16.900,00DKK 18.858,75 Inkl. Moms
Lemco Combi Bike Plus, er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol. Leveres samlet klar til brug - Vi tilstræber dag til dag levering!
Lemco-core-trainer
Luk

LEMCO Core Trainer Advanced

DKK 23.900,00 Inkl. Moms
LEMCO CORE TRAINER Advanced - El hest til Rehab brug Elektrisk ridemaskine / elektrisk ridesimulator til alle med behov for at styrke musklerne i overkroppen grundet ulykke eller f.eks. medfødt handicap.

El hesten reducerer spasticitet og styrker kroppens core muskulatur.

Mange med funktionsnedsættelser benytter handicap ridning en gang om ugen, her kan der med vores elektriske hest suppleres ugentlig handicap ridning. På vores el-hest kan der trænes hver dag - flere gange - og dette hjemme uafhængig af ugedag. En ridemaskine kan stimulere balancen, og gennem daglig træning styrker ridetræneren overkroppen ved hjælp af de effektive ride bevægelser.

Dermed er ridesimulatoren ofte et godt supplement til ridefysioterapi.

Bemærk: Max 100 kg. (Kontakt os ved behov over 100kg.) Kontakt os venligst for afprøvning.
Tilføj til kurv
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Relaterede Indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *