Gangbesværede, Genoptræning, Træning

Pedaltræner

Pedaltræner med gode pedaler til brug fra stol eller køre

kr. 2.895,00 Inkl. MomsTilføj til kurv

Pedaltræner der produceres af LEMCO til det Europæiske marked

Pedaltræneren fra LEMCO er helt speciel god hvis man er ældre eller gangbesværet!

Pedalerne har hælkappe og velcro er designet således at fødderne holdes på pedalerne under træning – derved støder hælen ikke mod gulvet som med mange andre pedaltrænere der blot er lavet i billigt bukket jern og sælges i supermarkeder og online.

Vores pedaltræner har et unikt patenteret system bag sit pæne og diskerete ydre. Hvis man søger på nettet vil mange trænere komme frem som de bedste. Det skyldes at virksomheder opretter mange sider med pedaltrænere der peger mod deres egen side, og derved opnår de bedre google placeringer… Husk at være kritisk når man søger om bedste og bedst i test pedaltrænere…  Husk at være kildekritisk… Ligner det købt redaktionel omtale, så er det nok ikke reelle tests.

Vores pedaltræner kan stå imod alle andre pedaltrænere i hele verden og uden tvivl stadig være den bedste, så hvis du søger kvalitet og noget der virker – så vælg vores pedaltræner. Ingen fordyrende mellemled…

Opbygningen og konstruktionen sikrer et godt tråd, og jævn modstand.

Mange andre trænere kan “ligne” vores træningspedaler, men det er som i mange andre tilfælde det indre der tæller! Du har min garanti for at der ikke findes bedre træner, når vi taler de her små pedaltrænere…

Pedaltræner med gode pedaler til brug fra stol eller køre

I tvivl om det skal være denne pedaltræner ?

Hvis du er i tvivl, synes jeg du skal prøve vores og evt. anden pedaltræner og sammenligne – vores vinder altid. Du skal blot sikre dig at du kan returnere den anden 🙂

Du kan altid returnere vores pedaltræner til os inden 14 dage – også selvom du åbner den og prøver den – hvis du mod forventning hellere vil have en anden model.

Vi har gratis rådgivning pr. telefon på telefonnummer 33254002 eller du kan kigge ind i vores showroom, hvor du kan prøve pedaltræneren og få den med hjem, når du har prøvet hvor god den er.

Bliver du træt, kan du tage et hvil undervejs medens du træner

Hvis du bliver træt under træning kan man tage et hvil uden at fødderne falder af pedalerne.

Trygheden i at man ikke skal anstrenge sig i at holde fødderne på pedalerne gør at man har lyst til at træne og ikke mindst får den brugt.

Derfor er vores pedaltræner den der vælges, når man vil træne godt… Og ikke blot ønsker en billig pedal-træner.

Specialpedaler med velcro sofacykelSpecialpedaler med velcro sofacykel

Pedaltræneren er let at flytte ved hjælp af det indbyggede håndtag

kr. 2.895,00 Inkl. MomsTilføj til kurv

Motionscykler behøver ikke at være store og klodsede. Vores pedaltræner bruges af mange ældre og gangbesværede. Mange almindelige motionscykler har sæde, og er svære at sidde på og ikke mindst komme ind og ud af – hvis man er ældre og gangbesværet.

Derudover er der risiko for fald når man skal ned af sædet efter træning. Derfor er pedaltrænere ideel. De kan bruges fra stol med eller uden armlæn, derved reduceres faldrisikoen betydeligt.

Din gode kvalitet bevirker at pedaltræneren faktisk bruges, og dermed hjælper til bedre gang, flere muskler og smører leddene når der trænes. Smøring af leddene hjælper mange med smerter i led og muskler til en bedre hverdag.

Pedalerne er unikke med hælkappe

Vores pedaltræner har unikke pedaler med hælkappe der sikrer at fødderne ikke falder af pedalerne under træning.

Pedalernes hælkappe hjælper også når man skal have fødderne op i pedalerne.

Pedaltræner pedal med velcro - og sko højrepedal

Derfor er det vores pedaltræner der vælges af plejecentre m.v.

Når først man har sammenlignet finder man ud af hvor meget mere man får for pengene med vores model i forhold til de mange i bukket jern og pedaler uden hælkappe. Der er selvfølgelig en grund til at vi leverer mange hundrede pedaltrænere om året af denne type og stort set aldrig får dem retur. Vi eksporterer den bl.a. til både til Finland, Frankrig m.fl.

Vores lille træner er aldrig på udsalg, så du finder den ikke sat 40% ned i næste uge.

Det er prisen og det har den kostet siden 2009 !

kr. 2.895,00 Inkl. MomsTilføj til kurv

Pedaltræner - Se video om træneren

Evigheds returret ved opgradering til COMBI BIKE PLUS

Du kan til enhver tid returnere b´fit mini som vi kalder vores træner – og få trukket det fulde købsbeløb fra købsprisen af vores COMBI BIKE PLUS mobilitetstræner / genoptræningscykel.

Dictus Dropfods Bånd / Dropfodsskinne

kr. 1.375,00 Inkl. Moms
Dictus Dropfods Båndet løfter for-foden og er egnet til personer, der oplever at en dropfodsskinne er for besværlig eller går dårligt og belaster hoften meget. Ofte fungerer dropfodsskinner fungerer dårligt - giver stiv gang og er besværlige hvis man ønsker at bruge almindelige snøresko, selvom man har dropfod. Danmarks bedste og billigste dictusbånd Samme bånd sælges hos flere bandagister til 3 x prisen.  Du behøver ikke en bandagist til at tage mål til dit Dictusbånd. Båndet fås i fire størrelser, det er let at måle omkredsen af dit ben. Ved kommunal bevilling er der frit leverandør valg - køb dit bånd hos os, så er du sikker på at du får det originale Dictusbånd. Der er billigere kopier i omløb ! Upload din bevilling på Dictusbånd her ! En WinWin løsning... til dig med dropfod. Dictus bør altid prøves først, før dyre stive dropfods-skinner... Bemærk - Vi lager-fører alene: Det originale gode holdbare Dictusbånd i blødt læder! Alt du ser på billedet er med i pakken med båndet (bortset fra min fod og målebånd!)
Vælg udgave

Sidde Motionscykel til Stol / Kørestol

kr. 20.758,75kr. 23.625,00 Inkl. Moms
Lemco Combi Bike Plus, er den ubetinget bedste sidde motionscykel til brug fra kørestol / stol. Leveres samlet klar til brug - Vi tilstræber dag til dag levering! HMI Nummer: 109 444 Designet, udviklet og produceret i Danmark. Du er velkommen til at komme på besøg og få ekspert vejledning. Vi vejleder også på Facetime eller whats app. Vi finder altid en løsning. Vores kunder har en ultra høj succesrate med vores genoptræningscykler...
Vælg udgave

LEMCO SmartStol

kr. 5.900,00 Inkl. Moms
Senior stol med armlæn, der er helt unik og som hjælper gangbesværede og pårørende til let at sætte sig ved spisebordet på nem og behagelig samt sikker måde. Senior-Stolens overdel kan skydes ind til bordet, medens benene står fast på gulvet. SmartStolen kan drejes så den står parallelt med bordet så den er let at sætte sig i, stolen fås i flere farver.  Stolen triller ikke og man undgår at skulle “hoppe” ind til bordet, eller pårørende skal skubbe en tung ægtefælle ind til bordet, idet stolens overdel let kan “skydes” frem mod bordet. Stolen er unik og patenteret i mange lande. LEMCO er eneforhandler i Europa og vi har leveret langt over 500 af disse stole til private og plejecentre i Danmark og udland. 
Vælg udgave

Pedaltræner med specialpedaler og velcro

kr. 2.895,00 Inkl. Moms
Pedaltræner i bedste kvalitet som hjælper dig til daglig motion, som er vigtig for at holde kroppens funktioner igang og vedligeholde blodomløbet. Denne pedaltræner er udviklet i helt speciel god kvalitet og modstanden er magnetisk, vedligeholdelsesfri og kan varieres trinløst. Pedaltræneren kan afhentes personligt I Helsingør hvor vi har lager. Hvis du allerede har købt en pedaltræner andetsteds - hvor fødderne støder på gulvet - på selve træneren eller hvor fødderne falder af pedalerne, så kontakt os for vejledning i hvordan du får den perfekte lille pedaltræner der kan dækker dit behov. Du kan samtidig vedligeholde og styrke musklerne på en sikker og enkel måde grundet de specielle pedaler med hælkappe og velcro.  Pedaltræneren kan bruges ved behov for genoptræning i benene hvor offentlig genoptræning evt. er lukket grundet eks. CORONA, idet pedalerne har hælkappe og derfor falder fødderne ikke af pedalen under træning som på de små pedaltrænere i bukket jern man køber online, i supermarkedet og byggemarkeder. BEMÆRK  ! Pedaltræneren tages retur til fuld pris ved opgradering til LEMCO COMBI BIKE PLUS - som er vores mest effektive genoptræningscykel. Sofacyklen som vi får lavet er i unik kvalitet og kan ikke sammenlignes med små billige træningspedaler/ pedalcykler / pedaltrænere og fod-cykler i bukket jern - eller for den sags skyld alle andre små sofacykler. Den magnetiske trinløse modstand føles "perfekt" og et patenteret system i træneren sikrer behageligt tråd i hele rotationen. Den specielle teknik sikrer hjælp til at komme over det "døde" punkt hvor man skal skifte mellem at træde med hhv. højre og venstre ben. Pedalerne med velcro og hælkappe giver desuden også mulighed for "et lille hvil" undervejs, uden behov for anstrengelse med at holde foden på pedalen som med pedaltrænere uden pedaler med hælkappe.
Tilføj til kurv

Benstøtter til Combi Bike Plus (Sæt)

kr. 1.718,75 Inkl. Moms
Alle vores combi bike plus mobilitetstrænere er forberedt for brug af benstøtter. Det er muligt at nøjes med at bruge benstøtte på det ene ben. (kontakt os for enkeltside bestillinger) Hvis du tvivler på at du kan nå benstøtten selv, kan jeg med stolthed fortælle at vores trinløse bremse, giver mulighed for at man fra kørestolen kan bukke sig ned uden at pedalerne drejer rundt. Grundet denne smarte funktion kan man netop at sætte velcro fast - oftest uden yderligere assistance.
Tilføj til kurv

Krykke med ergonomisk blødt håndtag

kr. 300,00 Inkl. Moms
Krykken i aluminium har blødt ergonomisk håndtag og et unikt fjedersystem der aflaster skuldre, og reducerer belastningen for hvert skridt du går. Derved reduceres smerter ved brug af krykker. Krykken leveres i en diskret sort / sort udgave. Stød der giver smerter i hænder og skuldre kommer typisk op igennem krykken fra jorden - med almindelige krykker sætter stødene sig i skuldrene, skader der desværre kan komme efter kort tids brug. Derfor er en trykaflastende krykke med et blødt og behageligt håndtag - en stor hjælp i hverdagen. Krykken Ergodynamic er en rigtig god kvalitets albuestok som du vil glæde dig over at bruge hver dag. En krykke hvor håndtaget kan justeres fra 71.5cm to 98 cm. Som noget unikt kan krykken justeres i intervaller på blot 2.5cm da der er to huller i inderrøret. Krykken leveres typisk indenfor 1-2 hverdage.  Krykkerne leveres i en flot sort udgave som på billedet.  Den opgivne pris er pr. krykke. Minimumkøb to krykker.
Vælg udgave

Leje af træningscykel til genoptræning

kr. 999,00kr. 1.500,00 Inkl. Moms
Leje af træningscykel pr. måned som supplement til genoptræning efter eks. knæ / hofte er som noget helt unikt muligt for private hos LEMCO. NYHED: Der kan bestilles indbæring, hvilket dog medfører ekstraomkostning.  Der er mange der ønsker at leje motionscykler, men bare rolig vi får dog løbende cykler tilbage fra udlejning så ring og gerne op !  Cyklerne vi udlejer med saddel er cykler der i handlen koster kr. 10.900,- så du kan leje en rigtig god motionscykel hos os. De leveres samlet klar til brug. Combi Bike Plus - Motionscyklen til kørestol koster kr. 21.500 Inklusiv moms, samme tilbud mit.  3 mdr. leje med forkøbsret gælder naturligvis også for genoptræningscyklen vi producerer i Helsingør. Det kan betale sig at kontakte os i god tid inden du skal bruge cyklen.
Vælg udgave

Pedaltræner med specialpedaler og velcro

kr. 2.895,00 Inkl. Moms
Pedaltræner i bedste kvalitet som hjælper dig til daglig motion, som er vigtig for at holde kroppens funktioner igang og vedligeholde blodomløbet. Denne pedaltræner er udviklet i helt speciel god kvalitet og modstanden er magnetisk, vedligeholdelsesfri og kan varieres trinløst. Pedaltræneren kan afhentes personligt I Helsingør hvor vi har lager. Hvis du allerede har købt en pedaltræner andetsteds - hvor fødderne støder på gulvet - på selve træneren eller hvor fødderne falder af pedalerne, så kontakt os for vejledning i hvordan du får den perfekte lille pedaltræner der kan dækker dit behov. Du kan samtidig vedligeholde og styrke musklerne på en sikker og enkel måde grundet de specielle pedaler med hælkappe og velcro.  Pedaltræneren kan bruges ved behov for genoptræning i benene hvor offentlig genoptræning evt. er lukket grundet eks. CORONA, idet pedalerne har hælkappe og derfor falder fødderne ikke af pedalen under træning som på de små pedaltrænere i bukket jern man køber online, i supermarkedet og byggemarkeder. BEMÆRK  ! Pedaltræneren tages retur til fuld pris ved opgradering til LEMCO COMBI BIKE PLUS - som er vores mest effektive genoptræningscykel. Sofacyklen som vi får lavet er i unik kvalitet og kan ikke sammenlignes med små billige træningspedaler/ pedalcykler / pedaltrænere og fod-cykler i bukket jern - eller for den sags skyld alle andre små sofacykler. Den magnetiske trinløse modstand føles "perfekt" og et patenteret system i træneren sikrer behageligt tråd i hele rotationen. Den specielle teknik sikrer hjælp til at komme over det "døde" punkt hvor man skal skifte mellem at træde med hhv. højre og venstre ben. Pedalerne med velcro og hælkappe giver desuden også mulighed for "et lille hvil" undervejs, uden behov for anstrengelse med at holde foden på pedalen som med pedaltrænere uden pedaler med hælkappe.
Tilføj til kurv
I TVIVL?

KONTAKT MIG VENLIGST !

FÅ HJÆLP OG VEJLEDNING
Er du i tvivl om det er den rigtige pedaltræner netop til dig ?

Med 30 års erfaring med trænings-cykler til mennesker med handicap, er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig !

Ring mig op på tlf. 3325 4002 for ekspert-råd og vejledning.

Jeg kan hjælpe dig med at vælge rigtigt.

Det vil glæde mig at hjælpe dig !

Carsten-Lemche ceo lemco
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.