Sofacykel / Pedaltræner

Sofacykel – B´fit mini SofaCykel

SofaCykel : Pedaltræner fra lemco

Sofacykel – Nok verdens bedste !

Sofacykel, pedalcykel, træningspedaler, fodcykel – Kært barn har mange navne.

Man kan både træne på sofacyklen fra kørestol og fra egen stol – Sofacyklen er velegnet til personer, der har brug for genoptræning, vedligeholdelses træning eller ønsker at få mere styrke i benene men ikke kan bruge en kondicykel med saddel.

Sofacykel / pedaltræner til gangbesværede er den ubetinget bedste cykel til hjemmebrug

B’fit Mini er nok den bedste sofacykel i verden da både byggekvalitet, det lydløse og behagelige tråd og pedalerne med hælkappe er med til at sikre tilfredsstillende træning – og når tingene fungerer optimalt bliver de brugt, og dermed opnår man den ønskede effekt.

Vores sofacykel kan ikke sammenlignes med små sofacykler / pedaltrænere
i bukket jern, der købes men ikke bruges.

Vores sofacykel bruges dagligt ifølge vores kunder.

Pedaltrænerens display viser tid, hastighed, distance og total km der er trænet.

Sofacyklen har digitalt display der viser tid, distance og hastighed.

Total distancen huskes fra gang til gang, derved er det let at fælge med i udviklingen uge for uge, hvor man kan se at man kan cykle længe og længere.

Sofacykel display. Digital tæller til Sofacykel

Pedalerne med hælkappe er med til at gøre denne cykel unik.

Special-pedalernes unikke hælkapper sikrer at fødderne ikke falder af pedalerne under træningen. Specialpedalerne gør vores træner unik og sikrer dig mange års brug.

Sofacykel – Pedaler med hælkappe og velcro

Justérbar modstand og patenteret teknik.

Cyklen har justerbar lydløs magnetisk modstand, og den har et svinghjul der sikrer jævn træning, da den patenterede “indmad” hjælper benene rundt i en behagelig jævn bevægelse.

Sofacykel – Sådan kan du få vores unikke pedaltræner…

På B´fit Mini sofacyklen har vi: Tilfredshedsgaranti* – ingen andre sofacykler har samme kvalitet og funktioner
* Ring på tlf: 3325 4002 og spørg om hvordan vi sikrer dig fuld tilfredshed med din Sofacykel.

Kom på besøg i vores butik og få sofacyklen med hjem!

Sofacykel med hælkappe der sikrer at du bruger den ofte…

Pedaltræner med pedaler med hælkappe. Sofacyklen bliver derfor brugt og står ikke i et skab

Sofacykel fra LEMCO kan ikke sammenlignes med de billige sofacykler i bukket jern.
Vi har lavet en lille video der viser lidt om forskellen på de billige sofacykler og vores kvalitets sofacykel.

Cyklen bygges specifikt til os, der findes ikke andre modeller der kan det samme, og giver samme tilfredsstillende træning.

Kvalitet, robusthed,  pedaler med hælkappe er nøgleord for vores sofacykel.

  • Vægten på træneren sikrer, at sofacyklen ikke skrider under brug.
  • Hælkappen på pedalerne, at det er let at placere fødderne på pedalerne, så fødderne ikke falder af pedalerne.
  • Trinløs magnetisk og lydløs modstand på træneren.
  • Let at træde rundt og ekstra effektiv ved øget modstand
  • Display hvor du kan se tid, hastighed og distance.
  • Distancen huskes, så du kan føre regnskab med din træning.

Få hjælp til at vælge den rigtige træningscykel til dig:

Gratis hjælp: 33 25 40 02

Eller send os en mail: info@lemco.dk

Hos LEMCO udvikler vi løsninger og arbejder for et bedre liv for gangbesværede, kroniske syge, og kørestolsbrugere, samt et lettere liv for personale og pårørende.

Fra vores kontor i Helsingør med showroom og gode adgangsforhold for gangbesværede, servicerer vi både private og professionelle i hele Danmark – vi tager også imod bestillinger fra kommuner, erhverv og private i vores webshop: lemco.dk/shop/

Vægten sikrer, at sofacyklen ikke skrider så let som de billige pedaltrænere.

  • Hælkappen, at det er let at placere fødderne på pedalerne
  • Hælkappen at fødderne ikke falder af pedalerne.
  • Trinløs magnetisk modstandsregulering.
  • Let at træde rundt og ekstra effektiv ved øget modstand

Låne de fleste af vores løsninger i 14 dage

Hos os er vi så sikre på at have den bedste løsning, at du kan komme forbi os i Helsingør og få varen med hjem til afprøvning i 14 dage, du kan også bestille online – få varen tilsendt, afprøve den, og returnere den uden diskussion indenfor 14 dage, hvorefter vi så tilbagebetaler det du betalte for varen.

Vi har sorteret braset fra

En vare kan altid produceres billigere, men ikke bedre. Det hænger ikke sammen. Vi har udvalgt løsninger som fungerer og som er de bedste i deres klasse. Derfor får vi kun sjældent noget retur. Du finder heller ikke vores produkter andre steder, eller sat ned 50% i December eller på online auktioner.

Derfor udvikler vi egne løsninger på vores værksted, og har produktion i Danmark. På vort værksted i Helsingør udvikler vi prototyper, samler og tilpasser produkter så de passer til vores kunders behov.

Vi kommer i hele landet

Vores løsninger er lette at samle ( du kan få dem leveret samlet efter aftale, og mod en lille betaling). Det klares normalt på få minutter af en pårørende. Vi udarbejder små videoer der viser hvordan. Så kan man se hvor let der er, allerede inden man bestiller.

Vi importerer selv & Producerer selv

Vores  kørestole kommer fra England, vores stokke fra producenten i Frankrig, vi har fået et firma i Taiwan til at bygge vores B´fit mini og vores træningscykler med motor kommer fra Tyskland. Men den bedste af dem alle producerer vi selv i Helsingør til hele verden.

Vi har meget tæt samarbejde med producenterne, og de er altid glade for vores input til forbedringer m.v.

Du kan besøge os og prøve og få vejledning

Vi bor i Helsingør, og har mange kunder der kommer fra hele Danmark, da vores koncept er helt unikt.

LEMCO Fysio & Rehab er meget mere end en butik på nettet, der er kompetente mennesker bag. Vi udvikler selv produkterne og nogle af løsningerne producerer vi selv i Helsingør.

Se vores mest populære løsninger herunder

Kinevia Bentræner

DKK 39.750,00 DKK 31.250,00 Inkl. Moms
Spasmeknuseren fra LEMCO hedder Kinevia og har holdbar TouchSkærm En træningscykel til terapier og private der søger kvalitet, styrke og stabilitet - og som absolut har brug for motoren for træning. Det er de færreste der harbehov for denne spasmeknuser grundet vores nye BEAT Teknologi i COMBI BIKE PLUS. MEN ! Måske skal du slet ikke have en dyr cykel med motor selvom alle fortæller at du ikke kan bruge andre. Vi har udviklet en motionscykel til brug fra en kørestol der i 99% af tilfældene er en bedre løsning og koster under 50% af de kostbare elektriske spasmeknusere. Kontakt os for personlig vejledning.  Unik: 5 års garanti på mekaniske dele.  Træningscyklen har en kraftig motor, der sikrer at selv ben med kraftig tonus kan træne med effektiv radius. Derved undgås at cyklen stopper ved kraftig tonus / spasmer.

Alt inklusiv i denne pris - Ingen kedelige overraskelser...

Tilføj til kurv
Kettler-Ergo-C8-motionscykel til leje
Luk

Leje af træningscykel til genoptræning

DKK 999,00DKK 1.500,00 Inkl. Moms
Leje af træningscykel pr. måned som supplement til genoptræning efter eks. knæ / hofte er som noget helt unikt muligt for private hos LEMCO. CORONA UPDATE: Vi er blevet lagt ned af Danskere der vil leje motionscykel og kan knap følge med. Vi får dog løbende cykler tilbage fra udlejning. Cyklerne er i den kendte Kettler kvalitet eller bedre. Hele Europa er støvsuget for motionscykler i god kvalitet, så derfor skal der forventes lidt ventetid så regn med et par dages leveringstid.

Motionscykel til Kørestol – Lemco Combi Bike Plus

DKK 16.900,00DKK 18.858,75 Inkl. Moms
Lemco Combi Bike Plus, er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol. Leveres samlet klar til brug - Vi tilstræber dag til dag levering!
Luk

Pedaltræner

DKK 2.450,00 Inkl. Moms
Pedaltræneren er i bedste kvalitet og hjælper dig til daglig motion, som er vigtig for at holde kroppens funktioner igang og vedligeholde blodomløbet. Du kan samtidig vedligeholde og styrke musklerne på en sikker og enkel måde grundet de specielle pedaler med hælkappe og velcro.  Cyklen kan bruges ved behov for genoptræning i benene hvor offentlig genoptræning evt. er lukket grundet CORONA, idet pedalerne har hælkappe falder fødderne ikke af pedalen under træning som på de små pedaltrænere i bukket jern man køber i supermarkedet og byggemarkeder. BEMÆRK  ! Sofacyklen tages retur til fuld pris ved opgradering til LEMCO COMBI BIKE PLUS - som er vores mest effektive genoptræningscykel. Sofacyklen som vi får lavet er i unik kvalitet og kan ikke sammenlignes med små billige træningspedaler/ pedalcykler / pedaltrænere og fod-cykler i bukket jern - eller for den sags skyld alle andre små sofacykler. Den magnetiske trinløse modstand føles "perfekt" og et patenteret system i sofacyklen sikres behageligt tråd i hele rotationen. Den specielle teknik sikrer hjælp til at komme over det "døde" punkt når man skal skifte mellem at træde med hhv. højre og venstre ben. Pedalerne giver desuden også mulighed for "et lille hvil" undervejs, uden behov for anstrengelse med at holde foden på pedalen.
Tilføj til kurv
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *