Træning

Cykelture på video eks. til DialyseSenge Cykling – Kinomap fitness

Dialysecykel videoture

Kinomap fitness app. Giver oplevelser til sengeliggende der skal træne

Sengeliggende kan have stor gavn af at træne, således at musklerne ikke forsvinder under eks. hospitalsophold eller længere tids ophold i sygeseng. Det kan nu blive en spændende oplevelse ved hjælp af KinoMap Fitness video ruterne.

Oplevelser på video til indlagte og dialyseafdelinger

Optagelserne af cykelruterne er lavet af almindelige cyklister og deles.

Der er over 100.000 kilometer cykelture der kan nydes medens du sidder på motionscyklen.

Sådan ser Kinomap Fitness App´en ud i App Store. Gratis Download.

Cykelturene kan afspilles på eks. Apple TV eller fra iPhone således at man kan få en storslået oplevelse af at være ude at cykle

Video CykelRuterne kan også benyttes med vores Sofacykel / Trænings pedaler. På denne måde kan oplevelsen bliver meget realistisk.

Vi forventer os meget af systemet i forbindelse med Sengecykling på hospitaler m.m. hvor man kan køre TV frem på hjul til den enkelte patient.

Ved sengecykling og cykling hvor man ikke bevæger skuldrene under cykling, kan der monteres en sensor på pedalarmen, der registerer hastighed og arbejder med app´en. Derved kan man cykle og få oplevelser under cykelturen, selvom man ikke kan bevæge overkroppen.

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.