Gangbesværede

Støt Ghana med din brugte krykkestok

Ergodynamic-krykke-hvid-grå

Du kan hjælpe mennesker med handicap i Ghana, ved at donere dine gamle brugte albuestokke.

Hvad gør en person med et handicap i Ghana, hvis de har brug for velfungerende albuestokke?

De får lavet dårlige erstatninger af grene som de bruger som støtte til at komme omkring, stokke i ussel forfatning, og nogen kravler rundt på jorden og kommer slet ikke op at gå.

Ghana Society of the Physically Disabled (GSPD) er en ghanesisk handicap organisation af fysisk handicappede. GSPD og Dansk Handicap Forbund (DHF) har samarbejdet siden 2001.

I Ghana findes der ikke offentlig støtte af hjælpemidler til mennesker med et handicap. Derfor har DHF lavet en stor indsamling af albuestokke, som de sender til Ghana og uddeler i samarbejde med GSPD.

Mennesker med handicap i Ghana har virkelig brug for hjælp fra folk som dig. Kontakt os hvis du ligger inde med  albuestokke og krykker, som du alligevel ikke bruger, så kom ind med dem til os senest den 1 januar 2018 og få til gengæld 50 kr i rabat på alle vores albuestokke/krykker også med flexyfoot.

Lemco har udvalgt stokke i god kvalitet med fjedrene håndtag, der giver en mere behagelig og sikker gang for dig der bruger albuestokke

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.