Dropfod, Gangbesværede, Genoptræning

Erfaringer med dropfodsbånd

Dropfodsbånd - Dropfodsskinne

Dictusbåndet fås meget billigere hos LEMCO Fysio & Rehab end eks. hos bandagister m.v.

Lis oplevede at Dictus Dropfodsbåndet som hun havde købt hos en bandagist kostede 2.500 kroner, og opdagede så at nøjagtig samme dropfodsbånd kun koster 1.275,- hos LEMCO.

Derfor returnerede Lis Dropfods- båndet til Bandagisten, og fik et dropfodsbånd fra os. Jette blev så indigneret over den overpris som hun selv havde betalt for disctusbåndet fra bandagisten, at hun gerne ville dele sine erfaringer på video.

LEMCO siger mange tak til Lis, det er alle skatteyderes penge der bruges når firmaer fakturerer staten standardvarer som er urimeligt dyre.

Herunder ses et eksempel fra en anden kunde som har betalt 6.500 kroner for nøjagtig samme dropfods-bånd hos en bandagist, på trods af at der står dropfodsskinne på bevillingen er det endda en dårlig kopi af det originale Dictus Bånd som leveres af LEMCO der er leveret til borgeren på kommunens regning.

Det leverede dropfods- bånd er endda ikke i ligeså god kvalitet som vores dropfodsbånd. .

Som specialist i dropfodsbånd kan du trygt bestille dit dropfodsbånd hos LEMCO

Dictus Plast Kroge til Sandaler sammen med Dictus dropfodsbånd

Fra vores kunde med dropfod og ønske om at bruge Dictus Dropfodsbåndet til sko uden snørehuller, har vi fået følgende mail.

Hej Carsten Lemche

Så er jeg nået så langt med de Dictus kroge du var så venlig at sende mig, at min skomager har syet krogene fast på 3 højresko, og dem er jeg så i gang med at træne.

Det er naturligvis løsning nr.1, hvis man har nogle sko hvor metalkrogene ikke duer til. 

Jeg vedlægger nogle fotos som illustrere hvordan skomageren har klaret opgaven.

Jeg har det stadig fint med at anvende Dictus båndet hver eneste dag, båndet som forhindre mig i at snuble og falde over de ujævnheder der findes overalt.

Endnu engang tak for krogene 

Med venlig hilsen
Klaus Ø.

Dictus kroge til sandaler

Dictus dropfod krog

Bestil dit dropfodsbånd hos os - det er det vi er specialister i - hurtig levering

Dictus Dropfods Bånd / Dropfodsskinne

kr. 1.375,00 Inkl. Moms
Dictus Dropfods Båndet løfter for-foden og er egnet til personer, der oplever at en dropfodsskinne er for besværlig eller går dårligt og belaster hoften meget. Ofte fungerer dropfodsskinner fungerer dårligt - giver stiv gang og er besværlige hvis man ønsker at bruge almindelige snøresko, selvom man har dropfod. Danmarks bedste og billigste dictusbånd Samme bånd sælges hos flere bandagister til 3 x prisen.  Du behøver ikke en bandagist til at tage mål til dit Dictusbånd. Båndet fås i fire størrelser, det er let at måle omkredsen af dit ben. Ved kommunal bevilling er der frit leverandør valg - køb dit bånd hos os, så er du sikker på at du får det originale Dictusbånd. Der er billigere kopier i omløb ! Upload din bevilling på Dictusbånd her ! En WinWin løsning... til dig med dropfod. Dictus bør altid prøves først, før dyre stive dropfods-skinner... Bemærk - Vi lager-fører alene: Det originale gode holdbare Dictusbånd i blødt læder! Alt du ser på billedet er med i pakken med båndet (bortset fra min fod og målebånd!)

Dictus Dropfodsbånd – indebrug

kr. 1.375,00kr. 5.500,00 Inkl. Moms
Dictus Dropfodsbånd til indendørs brug (barfods bånd til strømpesokker), hvis der ønskes kompensation for dropfod uden brug af fodtøj. Med dropfodsbåndet til indebrug kan du gå bedre, uden sko, blot på strømpesokker.

Dropfodsbåndet til indendørsbrug, kræver at man har det almindelige Dictus bånd / Dictus Flex, da denne vare udelukkende er båndet til forfoden.

Dropfods-Båndet til indebrug er One-size og findes til højre og venstre fod.

Dictus Kroge (S-Kroge)

kr. 55,00kr. 2.337,50 Inkl. Moms
Dictus kroge til snøresko Krogene til dropfodsbåndet monteres i snørehullerne og sikrer at dropfoden løftes let fra gulvet. Se instruktionsvideo under dictus dropfodsbånd.. Krogene til dropfodsbåndet forsvinder fra tid til anden, derfor er det altid en god idé at have et par kroge i reserve. Prisen er pr. krog minimums salg: 2 kroge. Ved køb af 10 styk opnås en rabat på 5% på metalkrogene til Dictus dropfods båndet.(Er fratrukket vores pakker.) Ved køb af 20 styk opnås en rabat på 10% på metalkrogene til Dictus dropfods båndet.  Er fratrukket vores pakker. Ved køb af 50 styk opnås en rabat på 15% på metalkrogene til Dictus dropfods båndet. (Er fratrukket vores pakker.. Kontakt os venligst for at få rabatten på krogene ! 

Gummibånd til Dictus bånd

kr. 107,50kr. 1.720,00 Inkl. Moms
DICTUS Gummibånd eller som nogle kalder dem gummi-elastikker til Dictus Dropfods bånd. Husk at montere elastikkernes samling som beskrevet i vejledningen "Lemco Dictus Bånd", for at sikre, at de holder længst muligt eller se vidoen her på siden. Vælg mellem standard Gummibånd eller Gummibånd der 9 mm. kortere, det giver lidt mere lift til foden når man har dropfod.

Gummibåndene bestilles enkeltvis, bemærk: minimums-køb er 2 styk.

Ved køb af pakke med 10 styk gummibånd kan man opnå en besparelse på 10% Ved køb af pakke med 20 styk gummibånd kan man opnå en besparelse på 15%
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.