Gangbesværede, Hjælpemidler

Krykstokke fra LEMCO

Cannes anglaises discret avec des poignets ergonomique

Krykker fra lemco har mange fordele

Genoptrænings hjælpe-midler kan blandt andet være albuestokke og krykker. Hos Lemco kan vi tilbyde dig unikke krykker af bedste kvalitet. Blandt andet har vi vores krykke ErgoDynamic som er designet med et fjedersystem som aflaster dine skuldre, og reducerer belastningen af arm og skuldre når du går.

Med ErgoDynamic krykken er der tænkt over, at krykken skal undgå at give stød og belastninger som man ofte bliver udsat for med almindelige krykker. Vores ErgoDynamic krykke gør at du kan undgå stød fra jorden, som ofte sætter sig som smerter i skuldre, nakke, hænder og ryg.

Vores anden Krykke Ergo Comfort er en virkelig kvalitets krykke. Det er en krykke som er designet i en helt speciel aluminiums legering.

Krykken er yderst holdbar og du kan meget let supplere med vores Flexyfoot til krykken. På denne måde vil du undgå stød fra jorden, fordi stødne absorberes af Flexyfoot. Samtidig står du bedre fast på jorden, og din risici for at glide bliver mindsket, da foden er fleksibel, så der er fuld kontakt med jorden, selv når stokkens ikke står vinkelret på jorden.

Flexyfoot stødabsorberende dupsko til krykke

Flexyfoot er til dig som døjer med smerter i skuldre, nakke og hænder og måske har en speciel stok du gerne vil bruge. De såkaldte stød du normalt får fra jorden med en albuestok absorberer Flexyfoot og i stedet får du en stødabsorberende og skridsikker gang. Flexyfoot består af to separate dele, så når du synes den er slidt eller beskadiget, kan du fornye ‘foden’ uden at skulle erstatte hele Flexyfoot.

Flexyfoot er også velegnet til folk der er benamputeret og som bruger hele deres kropsvægt når de anvender krykker. Du kan også få ‘Flexyfoot Ispig’ som kan hjælpe dig med at stå bedre fast, hvilket især er en fordel, når vi nærmere os den mørke tid og vejene er glatte.

Hvordan bestiller jeg krykkerne?

I vores webshop kan du let tilgængeligt se mere omkring vores krykker og albuestokke, samt se mere om vores populære Flexyfoot.

Du kan bestille dit hjælpemiddel i vores webshop ved at vælge herunder.

Bestil kvalitets krykker og albuestokke til hurtig levering

Bariatrisk krykke (op til 400 kg / sæt)

kr. 2.002,50 Inkl. Moms
Vælg udgave

Krykke – Flot Design – Let i vægt

kr. 500,00 Inkl. Moms
Vælg udgave

Krykke med ergonomisk blødt håndtag

kr. 356,25 Inkl. Moms
Vælg udgave

Ultra let krykke i Carbon kun 230 gram

kr. 2.002,50 Inkl. Moms
Vælg udgave
I TVIVL?

KONTAKT MIG VENLIGST !

FÅ HJÆLP OG VEJLEDNING
Er du i tvivl om vi kan hjælpe netop dig ?

Med 30 års erfaring er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig. Ring mig op på tlf. 3325 4002 for råd og vejledning.

Det vil glæde mig at hjælpe dig.

Carsten-Lemche ceo lemco
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.