Gangbesværede, Hjælpemidler

Krykstokke fra LEMCO

Cannes anglaises discret avec des poignets ergonomique

Krykker fra lemco har mange fordele

Genoptrænings hjælpe-midler kan blandt andet være albuestokke og krykker. Hos Lemco kan vi tilbyde dig unikke krykker af bedste kvalitet. Blandt andet har vi vores krykke ErgoDynamic som er designet med et fjedersystem som aflaster dine skuldre, og reducerer belastningen af arm og skuldre når du går.

Med ErgoDynamic krykken er der tænkt over, at krykken skal undgå at give stød og belastninger som man ofte bliver udsat for med almindelige krykker. Vores ErgoDynamic krykke gør at du kan undgå stød fra jorden, som ofte sætter sig som smerter i skuldre, nakke, hænder og ryg.

Vores anden Krykke Ergo Comfort er en virkelig kvalitets krykke. Det er en krykke som er designet i en helt speciel aluminiums legering.

Krykken er yderst holdbar og du kan meget let supplere med vores Flexyfoot til krykken. På denne måde vil du undgå stød fra jorden, fordi stødne absorberes af Flexyfoot. Samtidig står du bedre fast på jorden, og din risici for at glide bliver mindsket, da foden er fleksibel, så der er fuld kontakt med jorden, selv når stokkens ikke står vinkelret på jorden.

Flexyfoot stødabsorberende dupsko til krykke

Flexyfoot er til dig som døjer med smerter i skuldre, nakke og hænder og måske har en speciel stok du gerne vil bruge. De såkaldte stød du normalt får fra jorden med en albuestok absorberer Flexyfoot og i stedet får du en stødabsorberende og skridsikker gang. Flexyfoot består af to separate dele, så når du synes den er slidt eller beskadiget, kan du fornye ‘foden’ uden at skulle erstatte hele Flexyfoot.

Flexyfoot er også velegnet til folk der er benamputeret og som bruger hele deres kropsvægt når de anvender krykker. Du kan også få ‘Flexyfoot Ispig’ som kan hjælpe dig med at stå bedre fast, hvilket især er en fordel, når vi nærmere os den mørke tid og vejene er glatte.

Hvordan bestiller jeg krykkerne?

I vores webshop kan du let tilgængeligt se mere omkring vores krykker og albuestokke, samt se mere om vores populære Flexyfoot.

Du kan bestille dit hjælpemiddel i vores webshop ved at vælge herunder.

Bestil kvalitets krykker og albuestokke til hurtig levering

Bariatrisk krykke (op til 400 kg / sæt)

kr. 1.650,00 Inkl. Moms
Som overvægtig kan det være svært at finde en god og let krykke, det kan du nu få hos LEMCO Det er ikke sjovt at skulle slæbe rundt på tunge krykker, når man kan få en stærk flot krykke der blot vejer 230 gram. Krykken er med sit eksklusive kurvede og ovale design formet til kroppens anatomi samtidig er krykkens håndgreb i silicone designet til at håndtaget giver et godt og sikkert ergonomisk greb. Carbon krykken har højde justérbart håndgreb og armring, så krykken kan tilpasses den enkeltes individuelle behov. Det unikke ud over krykkens lave vægt, er at krykken er udformet i et stykke carbon, og dermed gør at krykken ikke klikker og derved er lydløs ved gang.

Krykke – Flot Design – Let i vægt

kr. 500,00 Inkl. Moms
Krykken er flot designet og let som få andre krykker. En krykke for den kræsne og krævende bruger.  Højden på krykken kan justeres kan justeres trinløst, da den er udformet i ét stykke. At der ikke er nogen bevægelige dele sikrer krykken ikke rasler - bestil krykken i den størrelse der ca. passer til din højde - og "ret" selv de sidste cm. af håndtaget til når du får den. Til justering af håndtaget medfølger en lille nøgle. Og så er krykken i aluminum meget let - blot 400 gram. Krykken er super stærk og kan holde 100 kg. pr. krykke, så den kan bruges af personer op til 140 kg, når der bruges to krykker.

Vi er valgt som dansk distributør af disse fantastiske krykker.

Du kan godt bestille én krykke hos os  ! (husk Tornado dupsko - der medfølger standard dupsko)

Krykke med ergonomisk blødt håndtag

kr. 300,00 Inkl. Moms
Krykken i aluminium har blødt ergonomisk håndtag og et unikt fjedersystem der aflaster skuldre, og reducerer belastningen for hvert skridt du går. Derved reduceres smerter ved brug af krykker. Krykken leveres i en diskret sort / sort udgave. Stød der giver smerter i hænder og skuldre kommer typisk op igennem krykken fra jorden - med almindelige krykker sætter stødene sig i skuldrene, skader der desværre kan komme efter kort tids brug. Derfor er en trykaflastende krykke med et blødt og behageligt håndtag - en stor hjælp i hverdagen. Krykken Ergodynamic er en rigtig god kvalitets albuestok som du vil glæde dig over at bruge hver dag. En krykke hvor håndtaget kan justeres fra 71.5cm to 98 cm. Som noget unikt kan krykken justeres i intervaller på blot 2.5cm da der er to huller i inderrøret. Krykken leveres typisk indenfor 1-2 hverdage.  Krykkerne leveres i en flot sort udgave som på billedet.  Den opgivne pris er pr. krykke. Minimumkøb to krykker.

Ultra let krykke i Carbon kun 230 gram

kr. 1.650,00 Inkl. Moms
Krykken i carbon er helt unik i sin klasse med sine blot 230 gram er det en ultra letvægts krykke - men også stærk ! Krykken er med sit eksklusive kurvede og ovale design formet til kroppens anatomi samtidig er krykkens håndgreb i silicone designet til at grebet giver et godt og sikkert ergonomisk greb.

Carbon Albuestokken er håndlavet i Spanien. 

Carbon krykken har trinløst justerbar højde af håndgreb og armring (med en unbracconøgle), så krykken kan tilpasses den enkeltes behov. Det unikke ud over krykkens lave vægt, er at krykken er udformet i et stykke carbon, og dermed klikker krykken ikke og er derfor lydløs ved gang. Carbon krykken har en let fjedring ved gang, så det ikke er en "stiv hård" carbon krykke. Vores tilfredshedsgaranti på albuestokkene sikrer at du kan returnere krykkerne inden 7 dage og få pengene retur hvis du ikke elsker dine  lækre krykker  !
I TVIVL?

KONTAKT MIG VENLIGST !

FÅ HJÆLP OG VEJLEDNING
Er du i tvivl om vi kan hjælpe netop dig ?

Med 30 års erfaring er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig. Ring mig op på tlf. 3325 4002 for råd og vejledning.

Det vil glæde mig at hjælpe dig.

Carsten-Lemche ceo lemco
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.