Erfaringer med motionscykel til kørestol, Lemco combi bike model 2009

Sclerose – Birthe deler sine erfaringer med cykling.

lemco-combi-bike-træningscykel

Birthe’s erfaring med Combi-Bike

Model billede

Jeg har haft Sclerose siden 2001 og har siddet i kørestol fra starten af sygdommen. Da jeg ikke rigtig kunne foretage mig noget, gik forbrændingen helt i stå, og jeg tog en hel del kilo på. Det gik mig virkelig meget på.

Det gik ud over både mig selv og mine omgivelser. Så kom jeg en tur på sclerosehospitalet i Ry for 2 år siden, og der havde de en Combi-bike. Den blev jeg så utrolig glad for, for det var jo lige det jeg manglede i min hverdag. Så købte jeg selv en Combi-Bike, og nu cykler jeg 20-30 km hver dag.

Det har fået sat gang i forbrændingen, så nu har jeg smidt ca. 25 kg og har fået det så utrolig meget bedre, både fysisk men også meget bedre psykisk.

Den har simpelthen være guld værd for mig. Men ked af det, det blev jeg da den gik i stykker en fredag over middag. Vi ringede til Lemco og fortalte hvad der var sket, og lørdag formiddag kom der nye reservedele, så nu cykler jeg derudaf igen.

Rigtig god service, tak for det.

Jeg kan kun varmt anbefale andre som er i en ligende situation som mig, om at få anskaffet sig en Combi-Bike.

Birthe, Brønderslev.

NU er vores Combi Bike Plus klar til levering. Den er meget bedre på ALLE områder…

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.