Gangbesværede, Kørestolsbrugere

Smartstolen i Jylland

Smartstolen drejes og skyder ind til bordet

Smartstol fra LEMCO

Kendskabet til vores SmartStol, der er en stor hjælp for de pårørende og brugerne selv, er glædeligvis også ved at nå ud i det danske land. Den kan afprøves på Center for velfærdsteknologi i Aalborg (Klik her for at komme til deres hjemmeside), hvor kommunens borgere og relevant fagpersonale kan afprøve stolen.

På SundhedsCenteret i Skive kan stolen også prøves hvor borgere og fagpersonale også introduceres til denne fantastiske stol. De oplever hvordan denne stol hjælper ældre og gangbesværede med at komme let ind til bordet.

PS. Du kan naturligvis også prøve den på Sjælland. Besøg os i vores showroom Helsingør og prøv den.Her kan du også få den med hjem, når først du har oplevet hvor godt stolen fungerer. Se mere her

Du kan bestille stolen herunder med 14 dages returret

LEMCO SmartStol

kr. 5.900,00 Inkl. Moms
Senior stol med armlæn, der er helt unik og som hjælper gangbesværede og pårørende til let at sætte sig ved spisebordet på nem og behagelig samt sikker måde. Senior-Stolens overdel kan skydes ind til bordet, medens benene står fast på gulvet. SmartStolen kan drejes så den står parallelt med bordet så den er let at sætte sig i, stolen fås i flere farver.  Stolen triller ikke og man undgår at skulle “hoppe” ind til bordet, eller pårørende skal skubbe en tung ægtefælle ind til bordet, idet stolens overdel let kan “skydes” frem mod bordet. Stolen er unik og patenteret i mange lande. LEMCO er eneforhandler i Europa og vi har leveret langt over 500 af disse stole til private og plejecentre i Danmark og udland. 

SmartStol Afstandstykke

kr. 350,00 Inkl. Moms
Afstandsstykker til ryglæn - til LEMCO SmartStol, der flytter ryggen 5 centimeter frem, og hjælper personer med korte lårben til at få fuld ryg-støtte. Adapteren monteres let på 5 minutter på en eksisterende stol. Brug en stjerneskruetrækker.
I TVIVL?

KONTAKT MIG VENLIGST !

FÅ HJÆLP OG VEJLEDNING
Er du i tvivl om vi kan hjælpe netop dig ?

Med 30 års erfaring er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig. Ring mig op på tlf. 3325 4002 for råd og vejledning.

Det vil glæde mig at hjælpe dig med at forstå hvordan vores stol kan hjælpe dig i hverdagen.

Carsten-Lemche ceo lemco
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.