Dictus mod dropfod

Brugererfaringer med dictusbånd

Dictuskroge-og-Monokrog-på sko

Dictusbånd til dropfod - Brugererfaringer

Jeg fik for 5 år siden konstateret Sclerose og havde fået en dropfod og fik lavet en skinne til mit ben. I sommeren 2013 læser jeg om en, der har fået et dictusbånd til sin dropfod. Jeg taler med min fysioterapeut om det og hun syntes, at det var noget til min dropfod. Jeg søger på nettet og ser, at man hos Lemco har mulighed for, at prøve et dictusbånd gratis i 14 dage, inden man køber det. Efter et par dage var jeg sikker på, at jeg ville beholde det.

Det er nemt at tage af og på og det giver mere frihed til min fod. Jeg føler også at det løfter foden lidt mere end skinnen. Jeg har ikke brugt min skinne efter jeg fik et dictusbånd.
Man skal prøve sig lidt frem. Finde de sko som passer bedst og finde ud af hvor krogene skal sidde. Mine kroge sidder ikke ens i højre og venstre sidde af skoen. Min venstre fod falder meget mod venstre side og efter min fysioterapeut havde vurderet mig, blev det den bedste løsning.

Prøv dig lidt frem og jeg er helt sikker på, at du bliver glad for et dictusbånd fra LEMCO

P. Kildegaard Larsen

Jeg har siden barndommen haft en enkeltsidig peronæusparese med dropfod. Jeg har i tidens løb fået lavet flere dropfodsskinner hos bandagister. Jeg har aldrig været tilfreds med disse dropfodsskinner.

De er besværlige og passer ikke ind i normale “pæne sko”. Ved en tilfældighed blev jeg opmærksom på Dictusbåndet for nogle år siden og er meget tilfreds med dette. Det fungerer fint, det er let og passer til næsten al fodtøj.

Bestil dit dropfodsbånd hos os - det er det vi er specialister i - hurtig levering

Dictus Dropfods Bånd / Dropfodsskinne

kr. 1.375,00 Inkl. Moms
Vælg udgave This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Dictus Dropfodsbånd – indebrug

kr. 1.375,00kr. 5.500,00 Inkl. Moms
Vælg udgave This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Dictus Kroge (S-Kroge)

kr. 75,00 Inkl. Moms
Tilføj til kurv

Gummibånd til Dictus bånd

kr. 143,75 Inkl. Moms
Vælg udgave This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
I TVIVL?

KONTAKT MIG VENLIGST !

FÅ HJÆLP OG VEJLEDNING
Er du i tvivl om vi kan hjælpe netop dig ?

Med 30 års erfaring er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig. Ring mig op på tlf. 3325 4002 for råd og vejledning.

Det vil glæde mig at hjælpe dig.

Carsten-Lemche ceo lemco
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.