Fonde, Fonde og legater

Nordea lokalfond kan støtte lokale tiltag med ældre og motion

NordeaFonden_Logo_Payoff_Black_RGB

Nordea fond ved ansøgninger under 100.000
– Med lokal forankring.

Nordea-fonden – Lokalt forankret projekt.

Nordea-fonden ønsker at sikre, at alle egne af Danmark får gavn af fondens uddelinger, og derfor samarbejder Nordea-fonden med Nordea Banks landsdækkende bankråd, der kan indstille projekter til fondens bestyrelsen.

Det vil sige, at hvis du vil søge om en fondsuddeling til et lokalt projekt, skal du sende en ansøgning (se vejledning nedenfor) til Nordea-fonden via det relevante bankrådsområde. Adresser finder du i filen neden for.

Du skal ikke bruge det elektroniske ansøgningsskema her på hjemmesiden, medmindre du søger om et beløb på over 100.000 kr. til et større projekt eller til et projekt, der ikke har en særlig lokal forankring.

HUSK

  1. Husk, at dit projekt skal være almennyttigt, non-profit, tilgængeligt for mange og nyttigt for samfundet som helhed.
  2. Beskriv hvordan dit projekt bygger på en stærk idé eller vision. Hvordan kombinerer det nytænkning og høj faglig kvalitet med en bred, folkelig involvering og forankring?
  3. Husk som minimum at få følgende punkter med i din ansøgning:
  • Projektets formål, virkemidler/aktiviteter og formodede resultater
  • Projektets målgruppe(r) og plan for formidlingen af projektet til målgruppen
  • Projektets budget og finansieringsplan

Kontakt

Nordea-fonden
Heerings Gaard
Overgaden neden Vandet 11
1414 København K

[email protected]
Telefon: +45 4060 3040

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.