Fonde og legater

Fonde der støtter Sclerose

Combi-Bike-Plus-Motionscykel-til-kørestol

Fonde der støtter Scleroseramte

Julie Seiferts Mindelegat

Ansøgning: Ansøgningskema fås gennem legatets administrator: Advokat Henrik Kastrup-Larsen. Bavnbjergspark 46, 3520 Farum.

Fonden støtter: Alvorligt syge kvinder i Danmark.

Send frankeret svar kuvert så sendes ansøgningsskema retur

Faginspektørs Ellen Nyboe Andersens mindelegat

Fonden støtter: Værdigt og økonomisk trængende sclerosepatienter fortrinsvis i forbindelse med behandling i ind og udland.

Ansøgning: Advokat Peter T. Hald. Nikolajgade 22, 1608 København K

Hjemmeside: www.haldguttenberg.dk

Skriftlig ansøgning. Max kr. 2.000

Lykfeldts legat

Fonden støtter: Blandt andet handicappede enkeltpersoner og institutioner

Ansøgningsfrist 15 August

Ansøgning kan sendes pr mail: info@lykfeldt.com

Ansøgning: Administrator Lars Tjæreborg, Gammel Kalkbrænderisvej 27, 2100 København Ø

Th Maigaards efter. fru Lily Benthine Lunds fond af 1.6. 1998

Fonden støtter: Legatportioner udloddes blandt andet til personer med sclerose og spastiske lammelser.
Th. Maigaards Eftf. fru Lily Benthine Lunds Fond af 1.6.1978 udlodder i indeværende år et mindre antal legatportioner på indtil 50.000 kr. til alment velgørende og almennyttige formål bl.a. omfattende: Kræftens Bekæmpelse, psykotiske børn, personer med sclerose og spastiske lammelser, værdigt økonomisk trængende ældre skræddermestre og ældre skræddersvende, Dansk Blindesamfund, forskning indenfor sygdomsbekæmpelse, personer der er kommet i økonomisk nød og er værdigt trængende.

Ansøgning: Advokat C. A. Fabricius. St Kongensgade 67, 1264 København K

Ansøgning: Skriftlig ansøgning

P. Gyde. Pedersen og hustrus mindelegat

Fonden støtter: Blandt andet scleroseramte personer i gl. Esbjerg kommune

Ansøgning: Advokat Sven Koch. Kongensgade 70, 6700 Esbjerg.

Frk. Thora Storgaards mindelegat for scleroseramte

Fonden støtter: Scleroseramte personer fortrinsvis i Odense kommune

Ansøgning: John Boldreel Larsen, Pederstrup 7 E, 5210 Odense NV.

Karen A. Tolstrups fond

Fonden støtter: Scleroseramte og kræftramte personer

Ansøgning: Trust Advokater. Advokat Torben Svensson, Strandvej 58, 5 , 2900 Hellerup

Scleroseforeningen

Scleroseforeningen støtter: Scleroseramte, og støtter personer med sclerose.

Mange af vores kunder med særlige økonomiske udfordringer grundet sclerose, har kontaktet Scleroseforeningens sekretariat, og er altid mødt med en hjælpende hånd. Scleroseforeningen får jævnligt donationer som uddeles til scleroseramte. Det være sig til en rejse eller træningsophold.

Tilskud til træningscykler er også givet gennem tiderne.

Bestil din cykel / mobilitetstræner hos os !

Motionscykel-til-kørestol-grå
Luk

Genoptræningscykel til brug fra kørestol (leje)

DKK 1.500,00DKK 4.500,00 Inkl. Moms
Genoptræningscykel til leje på månedsbasis. Vores genoptræningscykel er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol til genoptræning i hele verden.  BEMÆRK: Cyklen kan lejes med forkøbsret. Ved køb indenfor 3 mdr. trækkes fuld betalt leje fra prisen på Cyklen.  Træningscyklen hjælper til en mere tilfredsstillende genoptræning både i fysioterapier, genoptræningscentre og i eget hjem. Genoptræningscyklen bruges bl.a. af følgende.
  • Plejehjem
  • Bofælleskaber
  • Hospitaler
  • Genoptræningscentre
  • Korttidsafsnit
  • Private, som supplerende træning til vedligeholdende fysioterapi
Bemærk vores unikke tilfredshedsgaranti ! Kontakt os for mere information.
Kettler-Ergo-C8-motionscykel til leje
Luk

Leje af træningscykel til genoptræning

DKK 999,00DKK 1.500,00 Inkl. Moms
Leje af træningscykel pr. måned som supplement til genoptræning efter eks. knæ / hofte er som noget helt unikt muligt for private hos LEMCO. CORONA UPDATE: Vi er blevet lagt ned af Danskere der vil leje motionscykel og kan knap følge med. Vi får dog løbende cykler tilbage fra udlejning. Cyklerne er i den kendte Kettler kvalitet eller bedre. Hele Europa er støvsuget for motionscykler i god kvalitet, så derfor skal der forventes lidt ventetid så regn med et par dages leveringstid.

Motionscykel til Kørestol – Lemco Combi Bike Plus

DKK 16.900,00DKK 18.858,75 Inkl. Moms
Lemco Combi Bike Plus, er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol. Leveres samlet klar til brug - Vi tilstræber dag til dag levering!
Luk

Pedaltræner

DKK 2.450,00 Inkl. Moms
Pedaltræneren er i bedste kvalitet og hjælper dig til daglig motion, som er vigtig for at holde kroppens funktioner igang og vedligeholde blodomløbet. Du kan samtidig vedligeholde og styrke musklerne på en sikker og enkel måde grundet de specielle pedaler med hælkappe og velcro.  Cyklen kan bruges ved behov for genoptræning i benene hvor offentlig genoptræning evt. er lukket grundet CORONA, idet pedalerne har hælkappe falder fødderne ikke af pedalen under træning som på de små pedaltrænere i bukket jern man køber i supermarkedet og byggemarkeder. BEMÆRK  ! Sofacyklen tages retur til fuld pris ved opgradering til LEMCO COMBI BIKE PLUS - som er vores mest effektive genoptræningscykel. Sofacyklen som vi får lavet er i unik kvalitet og kan ikke sammenlignes med små billige træningspedaler/ pedalcykler / pedaltrænere og fod-cykler i bukket jern - eller for den sags skyld alle andre små sofacykler. Den magnetiske trinløse modstand føles "perfekt" og et patenteret system i sofacyklen sikres behageligt tråd i hele rotationen. Den specielle teknik sikrer hjælp til at komme over det "døde" punkt når man skal skifte mellem at træde med hhv. højre og venstre ben. Pedalerne giver desuden også mulighed for "et lille hvil" undervejs, uden behov for anstrengelse med at holde foden på pedalen.
Tilføj til kurv
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *