Fonde og legater

Fonde der støtter Sclerose

Pedalier Entraineur terapeutique

Fonde der støtter Scleroseramte

Julie Seiferts Mindelegat

Ansøgning: Ansøgningskema fås gennem legatets administrator: Advokat Henrik Kastrup-Larsen. Bavnbjergspark 46, 3520 Farum.

Fonden støtter: Alvorligt syge kvinder i Danmark.

Send frankeret svar kuvert så sendes ansøgningsskema retur

Faginspektørs Ellen Nyboe Andersens mindelegat

Fonden støtter: Værdigt og økonomisk trængende sclerosepatienter fortrinsvis i forbindelse med behandling i ind og udland.

Ansøgning: Advokat Peter T. Hald. Nikolajgade 22, 1608 København K

Hjemmeside: www.haldguttenberg.dk

Skriftlig ansøgning. Max kr. 2.000

Lykfeldts legat

Fonden støtter: Blandt andet handicappede enkeltpersoner og institutioner

Ansøgningsfrist 15 August

Ansøgning kan sendes pr mail: info@lykfeldt.com

Ansøgning: Administrator Lars Tjæreborg, Gammel Kalkbrænderisvej 27, 2100 København Ø

Th Maigaards efter. fru Lily Benthine Lunds fond af 1.6. 1998

Fonden støtter: Legatportioner udloddes blandt andet til personer med sclerose og spastiske lammelser.
Th. Maigaards Eftf. fru Lily Benthine Lunds Fond af 1.6.1978 udlodder i indeværende år et mindre antal legatportioner på indtil 50.000 kr. til alment velgørende og almennyttige formål bl.a. omfattende: Kræftens Bekæmpelse, psykotiske børn, personer med sclerose og spastiske lammelser, værdigt økonomisk trængende ældre skræddermestre og ældre skræddersvende, Dansk Blindesamfund, forskning indenfor sygdomsbekæmpelse, personer der er kommet i økonomisk nød og er værdigt trængende.

Ansøgning: Advokat C. A. Fabricius. St Kongensgade 67, 1264 København K

Ansøgning: Skriftlig ansøgning

P. Gyde. Pedersen og hustrus mindelegat

Fonden støtter: Blandt andet scleroseramte personer i gl. Esbjerg kommune

Ansøgning: Advokat Sven Koch. Kongensgade 70, 6700 Esbjerg.

Frk. Thora Storgaards mindelegat for scleroseramte

Fonden støtter: Scleroseramte personer fortrinsvis i Odense kommune

Ansøgning: John Boldreel Larsen, Pederstrup 7 E, 5210 Odense NV.

Karen A. Tolstrups fond

Fonden støtter: Scleroseramte og kræftramte personer

Ansøgning: Trust Advokater. Advokat Torben Svensson, Strandvej 58, 5 , 2900 Hellerup

Scleroseforeningen

Scleroseforeningen støtter: Scleroseramte, og støtter personer med sclerose.

Mange af vores kunder med særlige økonomiske udfordringer grundet sclerose, har kontaktet Scleroseforeningens sekretariat, og er altid mødt med en hjælpende hånd. Scleroseforeningen får jævnligt donationer som uddeles til scleroseramte. Det være sig til en rejse eller træningsophold.

Tilskud til træningscykler er også givet gennem tiderne.

Bestil din cykel / mobilitetstræner hos os !

Leje af Genoptræningscykel til brug fra kørestol

kr. 1.500,00kr. 4.500,00 Inkl. Moms
Genoptræningscykel til leje på månedsbasis. Vores genoptræningscykel er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol til genoptræning i hele verden.  BEMÆRK: Cyklen kan lejes med forkøbsret. 30 Dages opsigelse. Ved køb indenfor 3 mdr. trækkes fuld betalt leje fra prisen på Cyklen.  Træningscyklen hjælper til en mere tilfredsstillende genoptræning både i fysioterapier, genoptræningscentre og i eget hjem. Genoptræningscyklen bruges bl.a. af følgende.
 • Plejehjem
 • Bofælleskaber
 • Hospitaler
 • Genoptræningscentre
 • Korttidsafsnit
 • Private, som supplerende træning til vedligeholdende fysioterapi
Bemærk vores unikke tilfredshedsgaranti ! Kontakt os for mere information.

Leje af træningscykel til genoptræning

kr. 999,00kr. 1.500,00 Inkl. Moms
Leje af træningscykel pr. måned som supplement til genoptræning efter eks. knæ / hofte er som noget helt unikt muligt for private hos LEMCO. NYHED: Der kan bestilles indbæring, hvilket dog medfører ekstraomkostning.  Der er mange der ønsker at leje motionscykler, men bare rolig vi får dog løbende cykler tilbage fra udlejning så ring og gerne op !  Cyklerne vi udlejer med saddel er cykler der i handlen koster kr. 10.900,- så du kan leje en rigtig god motionscykel hos os. De leveres samlet klar til brug. Combi Bike Plus - Motionscyklen til kørestol koster kr. 21.500 Inklusiv moms, samme tilbud mit.  3 mdr. leje med forkøbsret gælder naturligvis for den,  Det kan betale sig at kontakte os i god tid inden du skal bruge cyklen.

Pedaltræner med specialpedaler og velcro

kr. 2.895,00 Inkl. Moms
Pedaltræner i bedste kvalitet som hjælper dig til daglig motion, som er vigtig for at holde kroppens funktioner igang og vedligeholde blodomløbet. Denne pedaltræner er udviklet i helt speciel god kvalitet og modstanden er magnetisk, vedligeholdelsesfri og kan varieres trinløst. Pedaltræneren kan afhentes personligt I Helsingør hvor vi har lager. Hvis du allerede har købt en pedaltræner andetsteds - hvor fødderne støder på gulvet - på selve træneren eller hvor fødderne falder af pedalerne, så kontakt os for vejledning i hvordan du får den perfekte lille pedaltræner der kan dækker dit behov. Du kan samtidig vedligeholde og styrke musklerne på en sikker og enkel måde grundet de specielle pedaler med hælkappe og velcro.  Pedaltræneren kan bruges ved behov for genoptræning i benene hvor offentlig genoptræning evt. er lukket grundet eks. CORONA, idet pedalerne har hælkappe og derfor falder fødderne ikke af pedalen under træning som på de små pedaltrænere i bukket jern man køber online, i supermarkedet og byggemarkeder. BEMÆRK  ! Pedaltræneren tages retur til fuld pris ved opgradering til LEMCO COMBI BIKE PLUS - som er vores mest effektive genoptræningscykel. Sofacyklen som vi får lavet er i unik kvalitet og kan ikke sammenlignes med små billige træningspedaler/ pedalcykler / pedaltrænere og fod-cykler i bukket jern - eller for den sags skyld alle andre små sofacykler. Den magnetiske trinløse modstand føles "perfekt" og et patenteret system i træneren sikrer behageligt tråd i hele rotationen. Den specielle teknik sikrer hjælp til at komme over det "døde" punkt hvor man skal skifte mellem at træde med hhv. højre og venstre ben. Pedalerne med velcro og hælkappe giver desuden også mulighed for "et lille hvil" undervejs, uden behov for anstrengelse med at holde foden på pedalen som med pedaltrænere uden pedaler med hælkappe.

Sidde Motionscykel til Stol / Kørestol

kr. 20.758,75kr. 23.625,00 Inkl. Moms
Lemco Combi Bike Plus, er den ubetinget bedste sidde motionscykel til brug fra kørestol / stol. Leveres samlet klar til brug - Vi tilstræber dag til dag levering! HMI Nummer: 109 444 Designet, udviklet og produceret i Danmark. Du er velkommen til at komme på besøg og få ekspert vejledning. Vi vejleder også på Facetime eller whats app. Vi finder altid en løsning. Vores kunder har en ultra høj succesrate med vores genoptræningscykler...
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

2 har kommenteret på “Fonde der støtter Sclerose

 1. Rasmus Tobias siger:

  Tak at der findes sånnurn som Jer!

  Det glæder stort at se denne side. Fantastisk godt med de motionsværktøjer! Genialt!

  Er der nogen hos Jer, der tænker på OM det kan hjælpe mennesker med forskellige neurologiske komplikationer, hvis der blev produceret tøj, der kunne styrke folks bevægelighed?
  Tænker ofte selv på det – tænk om vi kunne væve metaltråde eller krystaller ind i uld eller andet godt og at det evt med en ganske lille spænding, kan stabilisere personens hverdag.

  Tak og MVH

  1. Hej Rasmus,

   Tak for din gode idé ! VI er meget koncenteret om at være bedst til trænere for jer der sidder i stol. Din idé lyder interessant men det vil kræve mange millioner i udvikling og risikovillige penge vel at mærke.

   Det er desværre ikke noget vi har mulighed for men jeg synes du skal arbejde videre med idéen.

   Der er noget med at der er fitness centre hvor man tager en vest på som styrer hele kroppen med strøm. måske skulle du prøve at kigge den vej.

   Du er velkommen til at ringe mig op på et tidspunt.

   VH Carsten Lemche

Der er lukket for kommentarer.