Flexyfoot fra LEMCO

Flexyfoot Gummifod til krykke eller albuestok

Flexyfoot Embout de canne amortissant Noir

FlexyFoot gummifod til stok / krykstok

Gummifoden gør gang med stok/krykstok mere sikker og lydløs.

Den unikke gummi-fod med affjedring er designet i England og sikrer stabil fæste for dig der bruger krykker.

På almindelige krykker er foden ofte lavet af hård plast eller gummi, med den unikke Flexyfoot fod sikrer man at gummifoden står godt fast, selv på glat underlag. Foden følger underlaget, og støtter derved bedre også selvom krykken ikke står helt lige på underlaget.

Du vil med Flexyfoot dupskoen, opleve færre smerter og ubehag, samtidig med du vil føle dig mere tryg og sikker når du går.

Mange oplever hurtigere ganghastighed, og rankere ryg, da de ikke skal kigge så meget på underlaget der gås på.

Derudover hører vi også at det er lettere at gå på trapper, et problem mange der bruger krykker kender godt.

Dupskoen er i høj kvalitet og kan medvirke til at reducere faldrissici.

Dupskoen er særligt egnet til dig der har smerter i skuldre, nakke og hænder, og som hænger meget i stokken / albuestokken.

Med Flexyfoot får du;

 • En stok med et bedre greb mod underlaget
 • God stødabsorbering som samtidig reducerer smerter
 • Let at montere
 • Mulighed for ispig

Gummifoden er også velgnet sammen med vores ErgoDynamic albuestokke. Kombinationen gør at de store “seje” stød absorberes gennem det affjedrende håndtag på Ergodynamic krykstokken, de små stød absorberes af Flexyfoot. Bemærk du skal bruge 19 mm FlexyFoot til vores ergodynamic stokke. – Så bliver du godt gående…

Gummifødderne fås til mange tykkelser af stokke. Se nærmere i vores webshop.

Undersøgelser af Flexyfoot

Flexyfoot er blevet testet for optimal ydeevne, holdbarhed og sikkerhed for at sikre at du får den mest tilfredstillende løsning. Udviklerne af Flexyfoot, har lavet deres egne test maskiner så de sikrer den absolut bedste kvalitet. Flexyfoot er testet i eget testcenter, hvor der eks. er lavet holdbarheds test henover 13 dage m.m.

Resultaterne: Holder optil fire til otte gange længere end andre dupsko !

Resultaterne med FlexyFoot var fantastiske. Der var ingen revner, skader eller slidtage at finde på foden, og både gummi og farven var stadig fuldt intakt.

Kunderne pointerede særligt at Flexyfoot holder langt bedre (op til 4 -8 gange så lang tid som almindelige dupsko).

Samtidig testede kunderne også ydeevnen i et -25 grader koldt rum, så de kunne sikre at flexyfoot også fungerer i koldt vejr. Resultatet var strålende, plasten blev hverken skør eller revnede.

Flere kunder har givet tilbagemeldninger om at de føler sig mere sikre og mindre tilbøjelige til at glide på krykkerne i vådt vejr og på glatte fliser.

Flexyfoot Ispig til krykker

Kom vinteren i forkøbet og investér i en Ispig til Flexyfoot.

Ispig til Flexyfoot er designet med små “mini-klør” som griber fat i jorden / underlaget og derved sikres et maksimalt greb når du går på sne og is-glatte veje.
Is-piggen skrues nemt og simpelt på den stød-absorberende Flexyfoot fod. Is-piggen fås i en kølig blå farve og passer til alle Flexyfoot dupskoene.

Derved kan du bruge din Standard Flexyfoot dupsko i normalt vejr og når vejret skifter kan du enkelt og nemt skifte til Flexyfoot is-piggen. Med Is-piggen kan du derved gå mere sikkert, og reducere risikoen for invaliderende fald.

Husk, at Is-piggen er designet til anvendelse i korte kolde perioder med vejr der uden ispiggen kan give en usikker gang. Ispiggen er ikke er designet som en erstatning for den almindelige Flexyfoot fod, men som et supplement.

Gå korrekt med din Flexyfoot

Hvordan går du rigtigt med din Flexyfoot?

Mange køber selv deres krykke/stok på egen hånd, og kan derfor hurtigt stå med en masse spørgsmål om hvordan de går korrekt med dem.

Vi har lavet en lille guide til dig som er i tvivl

 • Find ud af hvilken side af din krop der er svagest eller har en skade, og hold så din stok i modsatte side
 • Sæt din vægt på dit stærkeste ben og træd derefter frem, ved hjælp af din stok og dit svageste ben
 • Hvis du anvender stok for at hjælpe din balance, skal du stadig afgøre hvilken side af kroppen der er din svageste. Sørg for at du føler dig tryg med stokken i hånden, før du tager et skridt
 • Hvis du skal op ad trapper er det vigtigt at du tager et skridt af gangen. Brug dit ‘gode’ ben først og bring derefter dit ‘dårlige’ ben op til samme trin. Du skal også bruge dit ‘gode’ ben først, når du skal ned af trappen

Flexyfoot giver 50% bedre vejgreb end en standard fod til albuestokke / Krykker

Relaterede løsninger i samme kategori som Flexyfoot gummifødderne til  krykstok / albuestok.

Brug 19mm FlexyFoot til vores ergonomiske Albuestok

Hvis du skal bruge flexyfoot til din ergonomiske krykkestok skal du vælge 19 mm versionen.

Bestil din Flexyfoot stokke gummi dup hos os!

FlexyFoot Stødabsorberende fod til krykke – Meget Skridsikker

kr. 215,20 Inkl. Moms
FlexyFoot Stødabsorberende Dupsko til krykke Kun fordele ved at bruge FlexyFoot Dupskoen med fjedrende effekt til krykker! Bemærk vi fører alene den originale FlexyFoot dupsko !
 1. Du går du langt sikrere med dine krykker
 2. Du tager større skridt
 3. Du får bedre og mere sikker gang på trapper
 4. Din gang bliver mere oprejst
 5. FlexyFoot giver bedre støtte på glat underlag
 6. FlexyFoot reducerer mikrostød
 7. Dine krykker "klikker" ikke så let med FlexyFoot
 8. Der kan monteres pigge til isglatte overflader
 9. FlexyFoot slides mindre end almindelige dupsko
 10. Designet i England
Det er blot nogle af de erfaringer vi har med flexyfoot dupsko´en til krykker... Der medfølger gummi ringe der kan monteres på foden, såfremt du er amputeret - eller hænger usædvanligt meget i krykken. Ringene reducerer lidt af affjedringen, - det er stort set kun være relevant hvis man er helt eller delvis ben-amputeret. Bemærk at der kan monteres is-pig på disse dupsko. FlexyFoot Ispig Prisen er pr. styk. Men fortvivl ikke om prisen, de holder mange gange bedre end alm dupper og er meget bedre at gå med !

FlexyFoot Supplerende Gummmifod

kr. 120,63 Inkl. Moms
Supplerende fod til FlexyFoot stødabsorberende fod til krykke. Du kan nøjes med at skifte "bunden" ud på flexyFoot ved slid. Selvom FlexyFoot holder meget bedre end mange andre dupsko, da den ikke slides på kanterne som andre dupsko til krykker, bliver de slidt med tiden. Den gamle dupsko skrues let ud af fatningen og den nye skrues i. Når du lægger vægt på dupskoen kommer et klik, og dupskoen sidder godt fast.

Ispig til Krykke (Flexyfoot)

kr. 111,20kr. 231,83 Inkl. Moms

Ispig til krykke.

Designet til Flexyfoot hvis man skal gå med krykke / stok når det er isglat / Når der er is og sne. Beskyttelses kappen gør at ispiggen også kan bruges indendørs (over korte afstande) - Hvis man ønsker at benytte FlexyFoot´s gode og sikre gummifod.

Sammenklappelig stok med FlexyFoot

kr. 319,20 Inkl. Moms
FlexyFoot foden til stokken er udviklet i England, og er blevet en Europæisk success. Stokken med flexyfoot fås i 2 længder. Sammenklappet er stokken 36,5 centimeter lang. ( den lange sammenklappelige stok )

Stokken kan justeres i højden.

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.