Om LEMCO

Personlig rådgivning kompetent og proff.

Carsten Lemche

Personlig rådgivning

Vores team kan gennem dialog i mange tilfælde evaluere om løsningen vil fungere hos dig. Samtalen tager normalt ca. 10 minutter. Vi har sammenlagt over 50 års erfaring i branchen og er medlem af Brancheforeningen: Dansk Rehab Gruppe hvilket forpligter.

Det virker !

En god forretnings moral og etik kombineret med muligheden for 14 dages prøve og vores erfaring, sikrer dig som kunde at du får det rigtige!

– Hvis vi tager fejl, så finder vi en fælles løsning og får rettet op på det.

Ikke den dyreste løsning !

Det sker at vi anbefaler et produkt vi ikke sælger, eller et produkt der er billigere end det vores kunder tror de skal bruge… Det er reel vejledning og god service og mine kunder bliver hvergang overrasket over at det er sådan vi arbejder  !

SPØRGSMÅL ?
Ring 3325 4002 – Vi glæder os til at hjælpe med dig.

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.