Ergonomisk krykke

Den ergonomiske krykke – let og aflaster hænder og skuldre

Cannes anglaises discret avec des poignets ergonomique

Ergonomisk krykke - Teknisk information

Krykkerne i aluminium er lette og vejer blot 600 gram, og hører til blandt de letteste krykker på markedet, håndtaget er lækkert blødt at støtte på og den patenterede fod på krykken sikrer god kontakt til underlaget, specielt ved underlag, der ikke er vandrette.

Krykken er naturligvis justerbar i længden, i hele 14 trin fra 690-990 mm med 25 mm intervaller. (Målt fra håndtag til gulv).

Albuestokkene bestilles enkeltvis. Mimimums bestilling er 2 krykker.

Krykkerne er ens, og kan bruges både i højre og venstre hånd.

Underarms-beskytteren sikrer at underarmen ikke støder mod albuestokkens hårde plastik flade.
Underarms-beskytterne kan skiftes efter behov, og bestilles i vores webshop.

Bløde-håndtag til krykke – Opti-comfort til FDI Krykker

kr. 100,00 Inkl. Moms
Gummigreb til krykken "Opti-Comfort" / Silicone håndtag til Ergodynamic krykken Hvis det oprindelige greb på krykken skal udskiftes. Dette bløde greb virker blødt og behageligt for hænderne. Alle greb vi leverer er "sorte" dvs. meget "mørkegrå" Bemærk: Det anbefales at trykke med en kuglepen / Skruetrækker så grebet "popper" ud. Prisen er pr. sæt gummigreb, der indeholder to greb der passer til:  ergodynamic albuestokken.
Tilføj til kurv

Ergodynamic krykke (underarmsbeskytter)

kr. 80,00 Inkl. Moms
Underarms-beskytter til Krykken:  Ergodynamic Hvis det originale underarmsbeskytter på ens FDI krykke skal udskiftes. Denne underarms beskytter kan bruges til FDI krykker. Den fås i to farver Gul og Sort Den er let at montere på krykken. Prisen er for et sæt underarmsbeskyttere, der indeholder 2 stk
Vælg udgave

Gummifod til Krykke

kr. 43,20 Inkl. Moms
Gummi fødder til krykker Ø 19 mm Gummifod til Ergodynamic krykkestokken sikrer et langt bedre greb end de traditionelle krykke gummifødder. Foden er velegnet til varieret underlag og underlag der skråner. Gummifoden er designet til Ergodynamic krykken, der med sit unikke fjederhåndtag reducerer smerter i hænder og arme for brugere af krykker og albuestokke. 

Dupskoen er designet for optimal kontakt og dermed reduceres risiko for fald og ulykker.

Prøv evt. FlexyFoot sammen med Ergodynamic stokken for endnu bedre gang, så får du det bedste sæt krykker der kan opdrives.
Tilføj til kurv

Krykke med ergonomisk blødt håndtag

kr. 300,00 Inkl. Moms
Krykken i aluminium har blødt ergonomisk håndtag og et unikt fjedersystem der aflaster skuldre, og reducerer belastningen for hvert skridt du går. Derved reduceres smerter ved brug af krykker. Krykken leveres i en diskret sort / sort udgave. Stød der giver smerter i hænder og skuldre kommer typisk op igennem krykken fra jorden - med almindelige krykker sætter stødene sig i skuldrene, skader der desværre kan komme efter kort tids brug. Derfor er en trykaflastende krykke med et blødt og behageligt håndtag - en stor hjælp i hverdagen. Krykken Ergodynamic er en rigtig god kvalitets albuestok som du vil glæde dig over at bruge hver dag. En krykke hvor håndtaget kan justeres fra 71.5cm to 98 cm. Som noget unikt kan krykken justeres i intervaller på blot 2.5cm da der er to huller i inderrøret. Krykken leveres typisk indenfor 1-2 hverdage.  Krykkerne leveres i en flot sort udgave som på billedet.  Den opgivne pris er pr. krykke. Minimumkøb to krykker.
Vælg udgave

Krykstokke med blødt udskifteligt gummigreb

Håndtaget på krykken er lavet i lækkert blødt silicone og giver ved tryk en god aflastning der absorberer ens tryk på en rar og blød måde. Ingen hård plastic her!

Håndtagets bløde gummigreb kan hvis det bliver nødvendigt let skiftes ud og fås som tilbehør i vores webshop under krykker.

Krykkens gummifødder tilpasser sig underlaget

Dupperne til krykken er patenterede og giver et udmærket fodfæste. Dupperne kan skiftes efter behov.

Både FlexyFoot og Tornado dupsko passer til krykkerne og gøre dem ekstra rare at gå med.

Krykkedupper - De bedste dupper til din krykke !

FlexyFoot dupskoen er udviklet i England, lemco importerer flexyfoot direkte fra producenten, og kan derfor tilbyde denne holdbare og “elskelige” krykke dupsko til en favorabel pris.

Du vil opleve at du går mere sikkert, går hurtigere og ikke få stød op i armen ved hvert skridt med krykken. Derudover står du med FlexyFoot bedre fast på underlaget, og går mere lydløst da den afdæmpede tryk mod jorden larmer mindre.

Stokke gummiduppen er ligeledes egnet til dig der går på trapper, da den sikrer et bedre greb og aflaster din op og nedgang af trappen. Du behøver ikke at være helt så opmærksom på hvordan du stiller din krykke når du går, da FlexyFoot sikrer at du “altid” har godt “fod” fæste med din stok.

Som det sidste plus, er FlexyFoot meget mere holdbar end mange andre dupsko til krykker, da den vinkler korrekt i forhold til underlaget, før der lægges vægt i krykken. Foden skal ikke vendes som andre gummi-fødder da den kan rotere 360 grader og derved slides “ens” hele vejen rundt.

Det er KUN en fordel at foden roterer, det føles på ingen måde usikkert, hvad man ellers kunne forestille sig.

Samtidig aflaster du hænder og skuldre da albuestokken bliver mindre stiv for led og muskler.

FlexyFoot Stødabsorberende fod til krykke – Meget Skridsikker

kr. 215,20 Inkl. Moms
FlexyFoot Stødabsorberende Dupsko til krykke Kun fordele ved at bruge FlexyFoot Dupskoen med fjedrende effekt til krykker! Bemærk vi fører alene den originale FlexyFoot dupsko !
  1. Du går du langt sikrere med dine krykker
  2. Du tager større skridt
  3. Du får bedre og mere sikker gang på trapper
  4. Din gang bliver mere oprejst
  5. FlexyFoot giver bedre støtte på glat underlag
  6. FlexyFoot reducerer mikrostød
  7. Dine krykker "klikker" ikke så let med FlexyFoot
  8. Der kan monteres pigge til isglatte overflader
  9. FlexyFoot slides mindre end almindelige dupsko
  10. Designet i England
Det er blot nogle af de erfaringer vi har med flexyfoot dupsko´en til krykker... Der medfølger gummi ringe der kan monteres på foden, såfremt du er amputeret - eller hænger usædvanligt meget i krykken. Ringene reducerer lidt af affjedringen, - det er stort set kun være relevant hvis man er helt eller delvis ben-amputeret. Bemærk at der kan monteres is-pig på disse dupsko. FlexyFoot Ispig Prisen er pr. styk. Men fortvivl ikke om prisen, de holder mange gange bedre end alm dupper og er meget bedre at gå med !
Vælg udgave

FlexyFoot Supplerende Gummmifod

kr. 120,63 Inkl. Moms
Supplerende fod til FlexyFoot stødabsorberende fod til krykke. Du kan nøjes med at skifte "bunden" ud på flexyFoot ved slid. Selvom FlexyFoot holder meget bedre end mange andre dupsko, da den ikke slides på kanterne som andre dupsko til krykker, bliver de slidt med tiden. Den gamle dupsko skrues let ud af fatningen og den nye skrues i. Når du lægger vægt på dupskoen kommer et klik, og dupskoen sidder godt fast.
Tilføj til kurv

Ispig til Krykke (Flexyfoot)

kr. 111,20kr. 231,83 Inkl. Moms

Ispig til krykke.

Designet til Flexyfoot hvis man skal gå med krykke / stok når det er isglat / Når der er is og sne. Beskyttelses kappen gør at ispiggen også kan bruges indendørs (over korte afstande) - Hvis man ønsker at benytte FlexyFoot´s gode og sikre gummifod.
Vælg udgave

Sammenklappelig stok med FlexyFoot

kr. 319,20 Inkl. Moms
FlexyFoot foden til stokken er udviklet i England, og er blevet en Europæisk success. Stokken med flexyfoot fås i 2 længder. Sammenklappet er stokken 36,5 centimeter lang. ( den lange sammenklappelige stok )

Stokken kan justeres i højden.

Vælg udgave

Krykkedupper fra Thomas Fetterman

Tornado dupsko importerer vi fra USA. De er ekstra skridsikre og bløde. Derfor giver kombinationen af ergodynamic og tornado dupsko god mening. Idéen med at bruge en god dupsko giver mening for alle der har gået med krykker i mange år eller er helt ny med krykker.

Det er ligesom gode højtalere til en god forstærker. Hvis du vælger dårlige krykker og dårlige dupsko går du dårligt. Hvis du går dårligt har du ekstra brug for at dine stokke er gode og du står godt fast på underlaget.

Tag derfor trygt en snak med os om hvordan vi kan hjælpe dig til at gå bedre - med krykker !

Tornado dupsko til krykke fra Thomas Fetterman

kr. 232,50 Inkl. Moms
"Skridsikre" dupsko Tornado til krykker. Passer til Indesmed krykker og albue-stokke i aluminium  samt de ultra lette krykker i carbonfiber ! Tornado dupskoene kan også monteres på Ergodynamic krykkerne med fjedrende håndtag. Prisen er pr. styk. Minimums køb er 2 styk dupsko.
Tilføj til kurv
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.