Ergonomisk krykke

Erfaringer

Canne anglaise de qualité Ergodynamic

Ergonomisk Krykstok – Erfaringer

Krykstokkene gjorde at jeg kunne gå hurtigere uden at få ondt i mine skuldre, derfor kunne jeg mod forventning nå toget forleden. Uden stokkene med fjedring i håndtagene, ville jeg aldrig have nået toget.

Det var en dejlig oplevelse. Tak for stokkene.

Mvh. Tove, Køge

 

Som fysioterapeut kunne jeg let se idéen i stokkene. Min svoger havde brækket anklen, og humpede med krykstokke som han havde fået af kommunen.

Da jeg lånte ham et sæt stokke, gik han klar hurtigere og bedre. Selvom det kun var midlertidigt, var han ikke i tvivl om at han gerne ville bruge penge på at skåne sine skuldre. Så var de jo heller ikke dyrere…

Mvh. Anne, Fysioterapeut

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *