Dropfod

Dropfod – Risici

Dictus Dropfodsbånd sort

Risici for dig med dropfod

Denne nervus peroneus communis på dansk kaldet peronealnerven styrer dine muskler der løfter din fod. Nerven løber nær overfladen af din hud på siden af knæet, tættest på din hånd når armen hænger ned langs siden.

Hvis du udøver aktiviteter der trykker denne nerve, øges din risiko for dropfod. For eksempel kan det ske, at du får en midlertidig dropfod, ved at du sidder med benene over kors i længere perioder. Dropfod kan så opstå fordi der trykkes på nerven i længere tid.

Dropfod ses også ofte grundet hjerneblødninger / blodpropper.

Kan man få dropfod af at sidde forkert ?

Ligeledes kan det ske at man får dropfod, hvis du har et erhverv der involverer stillinger hvor du sidder på hug eller kommer ned og knæler. En af de største risici der forekommer ved dropfod er fald.

Typisk vil du opleve fald over fortrinsfliser, tæppekanter, dørtrin m.m. Faldene fører ofte til flere skader, så derfor er det uhyre vigtigt at du får en rette behandling og den fornødne viden om hvordan du kan passe bedst på dig selv.

Hvorfor får man dropfod ?

Årsagen til dropfod er mange, men ofte opstår dropfod på baggrund af en neurologisk/ muskulær lidelse eller pga. et operativt indgreb. Ofte ser man dropfod i sammenhæng med diskusprolaps operationer, men også alkoholisme, hjerneblødninger, spasticitet, parkinson og andre sygdomme som rammer central nervesystemet og det perifere nervesystem kan bevirke at man får dropfod.

Nervesystemet har mange vigtige funktioner i kroppen, og derfor kan skader på dette, have alvorlige konsekvenser. Helt nøjagtigt rammes en nerve kaldet nervus peroneus communis når man får en dropfod.

Kan jeg løbe med dictusbåndet ? Min dropfod bliver mere udtalt når jeg bliver træt !

Mange af vores kunder bliver overraskede over hvor langt og hvor længe de kan løbe når de bruger dropfodsbåndet. At løbe med en dropfodsskinne er praktisk taget umuligt, da gangafviklingen slet ikke er naturlig. Dropfodsskinner bliver også slidt uforholdsmæssigt meget hvis man løber med dem. Bare det at gå på skrånende underlagt med skinner giver balance udfordringer og slider på skinnerne.

En kunde ringede fornyligt og fortalte glædestrålende om hvordan hun på sin første løbetur med dictusbåndet havde løbet dobbelt så langt som hun plejede, og hvordan hun slet ikke oplevede samme træthed som uden.

Risikoen for at falde øges markant med hastigheden, og derfor er det en god idé med et bånd der sikrer en dynamisk gang/løb selvom man har dropfod.

Dropfod efter discuspolaps

Som det ses af ovenstående så kan man få dropfod af mange årsager. Vi har gennemtiden hjulpet en del hvor dropfoden skyldes diskusprolaps også her virker dropfodsbåndet og hjælper til at man ikke falder over tæppekanter og skæve fortovsfliser.

Dropfod efter spinalstenose

Igen her må jeg indrømme, at når jeg ser mine glade kunder forlade vores showroom med et Dictusbånd, så glæder det både mine kunder og mig at denne opfindelse hjælper så mange, på en super enkel og diskret måde.

I forhold til stive skinner, er det en lease at få bevæget foden under gang.

Bestil Dictus Dropfodsbånd online

Som specialist i dropfødder, har vi hele sortimentet af Dictus Dropfodsbånd, som sikrer dig med let til middelsvær dropfod en dynamisk og stabil gang. I forhold til dropfodsskinner er Dictus båndene lette at bruge. Diskrete at have på og billige i anskaffelse.

Dictusbåndet kan ofte bevilliges af kommunens afdeling for kropsbårne hjælpemidler, hvis lidelsen er permanent.

Du kan vælge LEMCO som leverandør gennem fritvalgs ordningen. Det sikrer det originale dictusbånd der har vist sig at være det mest effektive dropfodsbånd gennem de seneste +25 år.

Har du en bevilling på Dictusbånd eller skinne ?

Der er desværre mange der ikke er bekendt med denne løsning, og derfor ender med at bruge skinner i alt for mange år. Når dropfoden, som det ofte sker bliver mindre udtalt efter genoptræning, er de stive skinner ofte unødvendige.

Du kan vælge at betale det selv, hvilket for mange er en overkommelig investering i at blive mere mobil, eller vente på bevilling fra kommunen. Har du en bevilling kan du sende den til os via vores bevillingsformular

Ved at vælge os er din kommune sikret den billigste pris – og du selv den bedste service. Vi er specialister i dropfodsbånd og genoptræning efter blodprop / hjerneblødninger.

Pas på billige kopier af dictusbåndet!

Vi ser desværre at der med tiden er kommet billige kopier i stof og neopren. Hvis du tilbydes sådan et bånd, så prøv altid også et Dictusbånd, jeg er ikke i tvivl om hvilket du vælger – Dictusbåndet ER det bedste og oftest det billigste, både på kort og lang sigt. Båndet er holdbart og produceret i lækkert blødt læder.

Bestil dit dropfodsbånd hos os - det er det vi er specialister i - hurtig levering

Dictus Dropfods Bånd / Dropfodsskinne

kr. 1.375,00 Inkl. Moms
Dictus Dropfods Båndet løfter for-foden og er egnet til personer, der oplever at en dropfodsskinne er for besværlig eller går dårligt og belaster hoften meget. Ofte fungerer dropfodsskinner fungerer dårligt - giver stiv gang og er besværlige hvis man ønsker at bruge almindelige snøresko, selvom man har dropfod. Danmarks bedste og billigste dictusbånd Samme bånd sælges hos flere bandagister til 3 x prisen.  Du behøver ikke en bandagist til at tage mål til dit Dictusbånd. Båndet fås i fire størrelser, det er let at måle omkredsen af dit ben. Ved kommunal bevilling er der frit leverandør valg - køb dit bånd hos os, så er du sikker på at du får det originale Dictusbånd. Der er billigere kopier i omløb ! Upload din bevilling på Dictusbånd her ! En WinWin løsning... til dig med dropfod. Dictus bør altid prøves først, før dyre stive dropfods-skinner... Bemærk - Vi lager-fører alene: Det originale gode holdbare Dictusbånd i blødt læder! Alt du ser på billedet er med i pakken med båndet (bortset fra min fod og målebånd!)

Dictus Dropfodsbånd – indebrug

kr. 1.375,00kr. 5.500,00 Inkl. Moms
Dictus Dropfodsbånd til indendørs brug (barfods bånd til strømpesokker), hvis der ønskes kompensation for dropfod uden brug af fodtøj. Med dropfodsbåndet til indebrug kan du gå bedre, uden sko, blot på strømpesokker.

Dropfodsbåndet til indendørsbrug, kræver at man har det almindelige Dictus bånd / Dictus Flex, da denne vare udelukkende er båndet til forfoden.

Dropfods-Båndet til indebrug er One-size og findes til højre og venstre fod.

Dictus Kroge (S-Kroge)

kr. 55,00kr. 2.337,50 Inkl. Moms
Dictus kroge til snøresko Krogene til dropfodsbåndet monteres i snørehullerne og sikrer at dropfoden løftes let fra gulvet. Se instruktionsvideo under dictus dropfodsbånd.. Krogene til dropfodsbåndet forsvinder fra tid til anden, derfor er det altid en god idé at have et par kroge i reserve. Prisen er pr. krog minimums salg: 2 kroge. Ved køb af 10 styk opnås en rabat på 5% på metalkrogene til Dictus dropfods båndet.( Er fratrukket vores pakker.. ) Ved køb af 20 styk opnås en rabat på 10% på metalkrogene til Dictus dropfods båndet. ( Er fratrukket vores pakker.. ) Ved køb af 50 styk opnås en rabat på 15% på metalkrogene til Dictus dropfods båndet. ( Er fratrukket vores pakker.. ) Kontakt os venligst for at få rabatten på krogene ! 

Gummibånd til Dictus bånd

kr. 107,50kr. 1.720,00 Inkl. Moms
DICTUS Gummibånd eller som nogle kalder dem gummi-elastikker til Dictus Dropfods bånd. Husk at montere elastikkernes samling som beskrevet i vejledningen "Lemco Dictus Bånd", for at sikre, at de holder længst muligt eller se vidoen her på siden. Vælg mellem standard Gummibånd eller Gummibånd der 9 mm. kortere, det giver lidt mere lift til foden når man har dropfod.

Gummibåndene bestilles enkeltvis, bemærk: minimums-køb er 2 styk.

Ved køb af pakke med 10 styk gummibånd kan man opnå en besparelse på 10% Ved køb af pakke med 20 styk gummibånd kan man opnå en besparelse på 15%
I TVIVL?

KONTAKT MIG VENLIGST !

FÅ HJÆLP OG VEJLEDNING
Er du i tvivl om vi kan hjælpe netop dig ?

Med 30 års erfaring er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig med det rigtige Dictusbånd. Ring mig op på tlf. 3325 4002 for råd og vejledning.

Det vil glæde mig at hjælpe dig.

Carsten-Lemche ceo lemco
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.