Dropfod

Dropfod – Hvad kan du selv gøre ?

Dictuskroge-på-sko-forfra

Dropfod – Hvad kan du selv gøre ?

Med egenomsorg menes der at personen skal tage bedst mulig vare på sig selv.

Alt efter hvad personen fejler kan det at tage vare på sig selv være at være opmærksom på symptomer, deltage i deres egen behandling, have sunde livstilsvaner, indgå i et samarbejde med sunhedsprofessionelle.

Hvis personen således kan udøve egenomsorg, kan det være vi kunne undgå tilbagefald og genindlæggelser. På den måde ville det gavne de sunhedsprofessionelle i form af tid og ressourcer og det ville gøre at den enkelte kunne opnå en bedre livskvalitet. Rund regnet er der cirka en tredjedel af befolkningen som har en eller flere kroniske livsstilssygdomme.

Hvis der blev ydet den korrekte egenomsorg  for det personen, kunne det på sigt gøre at vi kunne forhindre en større udvikling af de mange sygdomme. Det kræver dog den rigtige og nødvendige hjælp fra sundhedsvæsnets side af, hvis patienter skal udstyres med de rigtige kompetencer og den nødvendige viden, så de kan udøve en god egenomsorg.

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *